Dongfeng показав екстремальний 1000-сильний позашляховик M-Hunter

20:51 15.04.2024
Dongfeng показав екстремальний 1000-сильний позашляховик M-Hunter

Опубліковано перші фото Dongfeng M-Hunter. Екстремальний позашляховик має вигляд концепткара, проте стане серійним - його випустять лімітованою партією та продаватимуть за ціною понад мільйон юанів ($140 000). Про це повідомляє сайт CarNewsChina.

Новий Dongfeng M-Hunter нагадує багі та є доступнішою альтернативою Brabus 900 Crawler. У нього немає вікон, а замість дверей встановлені металічні решітки. Також з’явився каркас безпеки.

Китайський позашляховик має високий кліренс, великі шини з глибоким протектором і масивні бампери. Оснащення включає лебідку та багажник на даху.

У салоні Dongfeng M-Hunter встановлено два спортивні крісла з інтегрованими підголовниками. Багажник позашляховика займають два запасні колеса.

В основі авто лежить платформа нового Dongfeng M-Hero, у нього ж запозичать і силові установки. Електромобіль отримає чотири мотори, які сумарно розвивають 1088 к.с. і 1400 Нм.

Також може зявитися гібрид Dongfeng M-Hero. Його оснастять 816-сильною установкою з 1,5-літровим бензиновим мотор-генератором, який виробляє електроенергію. Більше деталей нової моделі оприлюднять під час презентації на автошоу в Пекіні.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015