Новий KIA Sonet готовий до дебюту

20:43 15.04.2024
Новий KIA Sonet готовий до дебюту

KIA опублікувала офіційні фото та розкрила перші подробиці про новий кросовер Sonet. Світова прем'єра відбудеться наприкінці цього місяця у Пекіні.

Передня частина кросовера оформлена у сімейній стилістиці бренду. Зокрема, новий Sonet зберіг впізнавану решітку «посмішка тигра» з тривимірною геометричною сіткою із глянсово-чорном оздобленням. З обох боків в неї заходять фірмові світлодіодні фари з «іклами» денних ходових вогнів. Також новинці дісталися легкосплавні 16,0-дюймові колісні диски.

Габарити кросовера 2025 року - 4110 x 1790 x 1625 мм. Розмір колісної бази - 2500 мм. Новий KIA Sonet запропонують у перлинно-білому, чорному та оливково-зеленому кольорах. Також покупці зможуть обрати один із двоколірних варіантів: перлинно-білий із чорним дахом або червоний із чорним дахом.

Як повідомлялося раніше, новий кросовер використовує 1,5-літровий атмосферний двигун G4FL виробництва Jaingsu Yueda KIA Motors. Потужність агрегату - 115 к.с. Працює він у зв'язці з варіатором та переднім приводом.

Також модель 2025 оснащена системами автономного управління другого рівня (L2). Тобто автомобіль може переміщатися самостійно за певних умов, наприклад, на шосе з добре видимою розміткою. Від водія вимагається тримати руки на кермі та бути готовим будь-якої миті взяти керування на себе.

Більше подробиць про новий KIA Sonet з'явиться після відкриття автосалону у Пекіні. Цього року він пройде з 25 квітня по 4 травня.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015