Топ-новости

Верховна Рада готує новий закон про продаж вживаних автоВерховна Рада готує новий закон про продаж вживаних авто
Мова йде про новий механізм продажу вживаних автомобілів суб'єктами господарювання. Ініціатива депутатів направлена на збільшення надходжень до бюджету.
Українці масово перереєстровують свої автомобіліУкраїнці масово перереєстровують свої автомобілі
Впродовж квітня цього року в сервісних центрах МВС спостерігається збільшення кількості реєстраційних дій із транспортними засобами. Ця послуга має найбільший попит серед автовласників.
Електричну Mazda6 показали на офіційних зображенняхЕлектричну Mazda6 показали на офіційних зображеннях
Спільне підприємство Changan Mazda опублікувало нові тизери абсолютно нової Mazda6, яку показали на двох зображеннях.
Названо авто, які мають найнижчі витрати на обслуговування та ремонтНазвано авто, які мають найнижчі витрати на обслуговування та ремонт
Згідно з новим дослідженням Consumer Reports, машини Tesla мають найнижчу вартість обслуговування та ремонту з усіх брендів.
Бренд Opel представляє кросовер Opel Grandland нового покоління: вражаючий, емоційний, заряджаючийБренд Opel представляє кросовер Opel Grandland нового покоління: вражаючий, емоційний, заряджаючий
Від концепту - до реальності: Новий Opel Grandland запозичує багато конструктивних особливостей від концепт-кару Opel Experimental.
Китайці хотіли купити один із французьких брендів StellantisКитайці хотіли купити один із французьких брендів Stellantis
Бос концерну Карлос Таварес дав зрозуміти, що пропозиції скоротити кількість брендів в орбіті Stellantis надходять постійно.
Опубліковано рейтинг найбільш продаваних автомобілів 2024 року в СШАОпубліковано рейтинг найбільш продаваних автомобілів 2024 року в США
Завдяки таблиці продажів автовиробників за перший квартал ми отримуємо попередній огляд того, як 2024 рік може вплинути на автомобільну промисловість США.
В мережі показали, як майстри Tesla лагодять проблемну педаль CybertruckВ мережі показали, як майстри Tesla лагодять проблемну педаль Cybertruck
Річ у тім, що згідно з документом NHTSA, педаль акселератора Cybertruck може зміщуватись зі свого правильного положення, коли водій натисне на неї ногою.
Новий Toyota Land Cruiser 250 отримав яскраві версії для серйозного бездоріжжяНовий Toyota Land Cruiser 250 отримав яскраві версії для серйозного бездоріжжя
Низка ательє виконала тюнінг Toyota Land Cruiser 250. Автомобілю покращили позашляхові якості, а також перетворили його на дім на колесах.
Audi анонсувала дебют нового електричного кросовераAudi анонсувала дебют нового електричного кросовера
Наприкінці цього місяця, а саме 24 квітня, на виставці Auto China компанія Audi має намір представити свої новинки. Серед них повнорозмірний електричний кросовер під назвою Q6L e-tron.
Volkswagen анонсувала кросовер у «дизайні нової ери»Volkswagen анонсувала кросовер у «дизайні нової ери»
Компанія Volkswagen опублікувала тизер майбутньої моделі - кросовера, який покликаний продемонструвати «дизайн нової ери».
В Україні показали Daewoo Lanos «нового» поколінняВ Україні показали Daewoo Lanos «нового» покоління
Український автомобільний дизайнер Роман Прядко створив рендерне зображення автомобіля Daewoo Lanos нового покоління. Це віртуальний концепт.
Tesla Cybertruck перетворився «цеглину» після сеансу на автомийціTesla Cybertruck перетворився «цеглину» після сеансу на автомийці
Нещодавній інцидент з Tesla Cybertruck викликав занепокоєння щодо надійності транспортного засобу в повсякденних ситуаціях.
Новий потужний спорткар BMW показали за рік до презентаціїНовий потужний спорткар BMW показали за рік до презентації
Новий BMW M2 CS отримає 3,0-літрову турбошістку потужністю приблизно 500 сил. Масу купе зменшать за рахунок карбонових деталей.
Новий Toyota Land Cruiser нарешті дістався японського ринкуНовий Toyota Land Cruiser нарешті дістався японського ринку
У Японії новий Land Cruiser J250 доступний у бензиновій та дизельній модифікаціях з 5-ти- або 7-місним салоном.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015