Корпорация «Богдан» начтет экспорт автобусов в Молдову уже в этом году

00:00 17.10.2005
Корпорация «Богдан» начтет экспорт автобусов в Молдову уже в этом году

Корпорація «Богдан» має на меті вийти на нові експортні ринки. На сьогоднішній день департаментами маркетингу та зовнішньоекономічної діяльності Корпорації ведеться вивчення ринку Молдови на предмет експорту автобусів до цієї країни. Очікується, що експорт автобусів до Молдови складе 50 одиниць техніки до кінця поточного року.

«Ми бачимо велику потребу молдавського ринку у нових, якісних автобусах малого класу», - зазначив Андрій Шпак, керівник департаменту зовнішньоекономічної діяльності «Українського автобусу» (Корпорація «Богдан»). Він додав, що сьогодні ведеться ряд переговорів щодо можливості експорту на цей ринок. За його словами одним із шляхів виходу на нові ринки є співпраця з Торговельно-економічними місіями України за кордоном.

Між «Українським автобусом» та Торговельно-економічною місією у складі Посольства України в Республіці Молдова досягнуто домовленостей про сприяння з боку місії у поширенні інформації стосовно експортних можливостей українського виробника на ринку Молдови. Про це ТЕМ повідомив департамент зовнішньоекономічної діяльності «Українського автобусу» та прес-службу Корпорації офіційним листом.

Зокрема у листі місії йдеться, що інформаційні матеріали та бізнес-пропозиція Корпорації щодо реалізації пасажирських автобусів «Богдан» українського виробництва на території Республіки Молдова були надіслані до Міністерства транспорту та зв’язку, Міністерства промисловості Республіки Молдова, Торгово-Промислової Палати РМ, Організації по просуванню експорту з Республіки Молдова, молдавських ділових кіл, засобів масової інформації.

Торговельно-економічна місія України також готова сприяти у встановленні ділових контактів з молдавськими партнерами.

Автобуси «Богдан» повністю відповідають сучасним вимогам безпеки, екології й ергономіки транспортних засобів. «Богдани» мають єдину агрегатну базу. В автобусах «Богдан» знижений рівень підлоги, збільшені габарити й припустимі осьові навантаження, які забезпечують більшу місткість пасажирів. Також посилені вимоги безпеки руху: всі автобуси оснащені антиблокувальною системою (ABS) у приводі гальм і додатковим гальмом (ретардером). Крім того, в автобусах «Богдан» значно зменшені норми викидів токсичних компонентів відпрацьованих газів за рахунок комплектації автобусів двигунами, що відповідають нормам Євро-2 й Євро-3. Немаловажною перевагою автобусів вироблених Корпорацією «Богдан» є комплектація техніки автономним нагрівником салону, що створює додатковий комфорт пасажирам у зимовий час.


Источник: AutoConsulting
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015