Jaguar и Land Rover готовятся к выходу на региональные рынки

00:00 30.09.2005
Jaguar и Land Rover готовятся к выходу на региональные рынки

“Jaguar і Land Rover, світові автомобільні бренди преміум-класу, які в Україні представляє компанія “Віннер Імпортс”, мають намір відкрити офіційні дилерські пункти в Дніпропетровську, Одесі та Харкові”, - повідомляє Юрій Гривнак, директор з розвитку дилерської мережі.

Британські преміум-бренди цінуються в усьому світі за беззаперечну елітарність і виняткову якість. Обидві марки були вперше представлені українськім споживачам у січні 2004 р. За перші 8 місяців 2005 р. обсяг продажів Jaguar і Land Rover в Україні склав 41 та 97 автомобілів відповідно, що втричі перевищує результат за аналогічний період 2004 р. Стрімке зростання продажів обох брендів зумовлено у першу чергу підвищенням попиту на нові моделі Range Rover – Discovery 3 і Range Rover Sport, і новими конкурентними цінами на Jaguar.

„Ми покладаємо великі надії на регіональні ринки, – сказав Олесь Шкуратов, бренд-директор Jaguar і Land Rover в Україні. – Вдалий старт обох брендів у Донецьку свідчить, що бізнес із продажу Jaguar і Land Rover має великий нерозкритий потенціал за межами Києва, зокрема у великих адміністративних і промислових центрах: Дніпропетровську, Одесі та Харкові. У серпні 2004 р. у Донецьку відкрився дилерський пункт Jaguar і Land Rover – “Алекс Преміум”, який за один рік завоював відповідно 9% і 8.1% регіонального ринку преміум-авто, продавши 16 і 28 автомобілів”.

“Єдиний спосіб добре заробляти на автомобілях преміум-класу – це забезпечити першокласну якість, – підкреслює Богдан Кульчицький, генеральний директор ВІУ, коментуючи вимоги своєї компанії до потенційних партнерів. – І саме тому кожний офіційний дилер Jaguar і Land Rover матиме додаткову базу для забезпечення конкурентоспроможності та прибутковості. Jaguar і Land Rover пропонують своїм партнерам чи не найвищу дилерську маржу на сучасному автомобільному ринку преміум-класу та очікують від них прагнення відповідати найвищим стандартам якості”.

Для використання зростаючих можливостей ринку “Віннер Імпортс” створив власну команду з розвитку дилерської мережі, яка допомагає новим партнерам розробляти ефективні бізнес-плани та керувати процесом створення нового бізнесу від початку до кінця. Для ознайомлення з новими можливостями усіх зацікавлених сторін, група створила спеціальну веб-сторінку www.newdealer.winner.ua, на якій міститься повна інформація про основи цього бізнесу, вимоги до кандидатів і дилерські вакансії на карті країни. 


Источник: autoconsulting.com.ua
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015