В Киеве начал работу второй дилер Ford

13:42 27.03.2006
В Киеве начал работу второй дилер Ford

З лютого 2006 року в Києві розпочав свою роботу новий офіційний дилер бренду Ford – компанія „Край Моторз Груп”.
Новий дилерський центр здійснює продаж машин із салону, виконаного повністю за стандартами Ford, розташованого за адресою Голосіївський проспект 82, та післяпродажне обслуговування на сертифікованій станції технічного обслуговування в селищі Вишневе.
„Край Моторз Груп” планує протягом двох років збудувати окремий концептуальний дилерський центр Ford на одній із головних магістралей м. Києва. Наразі тривають проектні та інженерні роботи на ділянці.

Сьогодні у Києві працюють два офіційні дилери Ford: „Віннер Автомотів” та „Край Моторз Груп”. За даними офіційного імпортера компанії “Віннер Імпортс Україна”, у Києві, де Ford має найбільший ринок в Україні, продажі дилера у 2005 році збільшилися у 2 рази в порівнянні з минулим роком і склали 1252 авто. „Це надзвичайно приваблива можливість для інвесторів – діяти швидко і відкрити власну точку продажу автомобілів Ford у Києві, – каже Богдан Кульчицький, Генеральний директор Віннер Імпортс Україна. – На ринку [Києва], який з легкістю вмістить 2000 автомобілів Ford на рік, ми зараз маємо лише двох дилерів. Такий асортимент і нові ціни дозволять новому дилеру продавати щонайменше 500 авто, а також скористатись бізнес-потенціалом у сфері післяпродажного обслуговування. У грошовому вираженні це означає щорічний валовий прибуток у мільйон євро.”

Щоб підтримати стрімкий ріст продаж, Ford ставить за мету бути представленим 5-ма офіційними дилерами Ford у м. Києві до кінця 2007 року. Імпортер дає можливість розпочати бізнес в короткий термін на базі діючих або відреконструйованих салону та сервісу при дотриманні мінімальних вимог. Разом з тим, партнер повинен мати земельну ділянку біля жвавої автомагістралі для будівництва концептуального дилерського центру і взяти зобов’язання збудувати концепт протягом 2 років.


Источник: AutoConsulting
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015