«єЧерга» запрацювала на 10 пунктах пропуску з Молдовою

18:57 24.04.2024
«єЧерга» запрацювала на 10 пунктах пропуску з Молдовою

Міністерство відновлення України анонсувало запуск послуги «ЄЧерга» на десяти пропускних пунктах із Молдовою. Вона називається «За розкладом» та призначена для пасажирських автобусів. Запис у чергу розпочався 24 квітня о 12:00, рух автобусів за записом - 25 квітня з 12:00.

Перетнути українсько-молдовський кордон «За розкладом» можна через КПП «Мамалига - Крива», «Могилів-Подільський - Отач», «Виноградівка - Вулканешти», «Малоярославець 1 - Чадир-Лунга», «Нові Трояни - Чадир-Лунга», «Рені - Джурджулешти», «Серпневе 1 - Басараб'яска», «Старокозаче - Тудора», «Табаки - Мирне» та «Росошани - Бричень». Пізніше цей список доповнить пункт пропуску «Паланка - Маякі - Зручне».

Як зазначили у відомстві, Міністерство відновлення України спільно з Держприкордонслужбою працює над збільшенням пропускної спроможності кордону саме для автобусів. Створення нового типу черги «За розкладом» дозволить перевізникам обирати час перетину кордону. Раніше «єЧергу» для автобусів запустили на пункті пропуску «Ягодин - Дорогуськ» із Польщею. На цьому КПП рухаються за записом понад місяць.


Источник: Авто Центр
Фото: Міністерство відновлення України
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015