Кепка Міхаеля Шумахера допомогла зібрати 40 тисяч доларів на дрони для ЗСУ

18:41 24.04.2024
Кепка Міхаеля Шумахера допомогла зібрати 40 тисяч доларів на дрони для ЗСУ

На початку широкомасштабного вторгнення волонтер Олександр Петренко, який є заступником голови комітету картингу в Україні, опинився на особистій зустрічі з одним з менеджерів легенди автоспорту Міхаеля Шумахера.

Олександр розповідав про те, як відбувається боротьба за незалежність всередині країни, про волонтерські ініціативи та про те, що може допомогти українцям вистояти в цей скрутний час. На цій зустрічі, Менеджер (який побажав не відкривати свого імені для широкого загалу) передав Олександру артефакт зі своєї особистої колекції - кепку Шумахера, яку автогонщик подарував після отримання свого 5-го чемпіонського титулу. Цей артефакт - один з символів незламності та перемоги Міхаеля.

Олександр Петренко передав цей артефакт для збору коштів на користь 2-го Інтернаціонального Легіону оборони України - підрозділу, де за волю України воюють представники більш ніж 30 країн світу. Кепка Шумахера допомогла назбирати для легіонерів донати на суму близько 40 000 доларів.

Кепка пішла як заохочувальний подарунок в зборі на користь Другого Інтернаціонального Легіону ЗСУ, а саме для забезпечення глибинної розвідки на одній із східних ділянок фронту. Був оголошений збір-розіграш, де взяти участь міг кожний, хто задонатить суму кратну 200 грн.

Після проведення розіграшу автоматичними сервісами Монобанку новим власником кепки з сертифікатом автентичності від WEBER MANAGEMENT GmbH став Геннадій Л. родом з Волновахи, який зробив донат сумою в 200 грн. Так як Геннадій не мав можливості приїхати особисто, приз отримувала його родичка, пані Ірина.


Источник: Autogeek
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015