Rolls-Royce показав три унікальні автомобілі для китайських клієнтів

20:11 23.04.2024
Rolls-Royce показав три унікальні автомобілі для китайських клієнтів

Компанія Rolls-Royce показала три унікальні автомобілі із серії Spirit of Expression. Вони побудовані шанхайською дизайн-студією марки у співпраці зі штаб-квартирою в Гудвуді і демонструють «швидкоплинний момент часу в найдивовижніших місцях, які часто відвідують клієнти Rolls-Royce з Китаю». «Чистими полотнами» для bespoke-проектів стали седан Rolls-Royce Ghost Extended, електричне купе Spectre і чотиридверка Phantom Extended.

Відкритий минулого року роллс-ройсівський шоурум Private Office Shanghai представив свої перші bespoke-проекти. Кожна з робіт намагається зафіксувати «швидкоплинний момент часу в найдивовижніших місцях, які відвідують клієнти Rolls-Royce з Китаю». Натхнення дизайнери шукали на сицилійському пляжі Кала Луна, в тропічних лісах Південної Америки і в заходах сонця на острові Боракай на Філіппінах.

Седан Rolls-Royce Ghost Extended Expressionism пофарбований в особливий колір Boracay Blue. Приблизно такий вигляд має момент переходу від заходу до сутінків на філіппінському острові Боракай, коли здається, ніби небо і води моря Сулу стали одним цілим. Тонка лінія Coachline виконана у відтінку Lime Green, що відсилає до тропічної флори цих райських місць.

Салон «Привида» оздоблений білою та чорною шкірою. Вишивки всередині дверних кишень зроблені нитками контрастних кольорів і вимагають загалом 104 268 стібків. Стеля Starlight Headliner складається з 520 статичних зелених «зірок», 520 білих і восьми «падаючих».

Темою купе Spectre Escapism стала квітка лантану родом із Південної Америки. У деяких культурах вважається, що лантана притягує удачу, тому для кузова «Спектра» обрано відтінок Lantana Red, що поєднується з більш нейтральним Tempest Grey і фігуркою Spirit of Ecstasy з м'яким підсвічуванням.

Усередині - шкіра Selby Grey, Purple Silk і Sunset, а також декоративні накладки зі шпону африканського дерева абачі з красивим візерунком у вигляді паралельних ліній.

Нарешті, величний Phantom Extended Magnetism символізує ніч на пляжі Кала Луна. Його двоколірний кузов має нагадувати залитий місячним світлом білий пісок і лінію горизонту, де море стикається з опівнічним небом.

Усередині седана можна знайти стелю Starlight Headliner і декор, що нагадує зняті на довгій витримці зірки. На консолі між задніми сидіннями малюнок зроблено з нержавіючої сталі, на передній панелі - рядками з ниток Arctic White і Navy Blue. Усі три машини увійдуть до колекції Spirit of Expression і будуть виставлені на Пекінському автосалоні.


Источник: Мотор
Фото: Rolls-Royce
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015