Подвійна нагорода SEAT Ibiza

17:46 17.10.2017
Подвійна нагорода SEAT Ibiza

Цьогоріч новий SEAT Ibiza одержав дві відзнаки на конкурсі автомобільних брендів від Німецької ради з дизайну: «Переможець» у категорії «Екстер'єр автомобіля» і звання «Найкращий із кращих» за «Інтер'єр автомобіля». Офіційне нагородження відбулося 14 вересня на Франкфуртському автосалоні.

Automotive Brand Contest - єдиний дизайнерський конкурс для автовиробників різних країн, лауреатів якого знають у всьому світі. Відзнаки отримала команда дизайнерів нового SEAT Ibiza, який разом з Ateca і Leon є провідною моделлю іспанського бренда.

«SEAT Ibiza п'ятого покоління свіжий і молодіжний, водночас це виважене авто з ідеальними пропорціями, які свідчать про сильний і жвавий характер», - зазначив головний дизайнер SEAT Алехандро Месонеро Романос (Alejandro Mesonero Romanos).

Авто не тільки зберігає всі риси SEAT, а й поліпшує їх, довершуючи дизайн бренда. Адже умільці на чолі з Алехандро Месонеро гармонійно поєднали в одному автомобілі свіжість, функціональність, спорт із новітніми технологіями, мультимедійними можливостями, комфортом та безпекою. Зовні новий SEAT Ibiza досконалий і яскравий. Трикутними фарами він схожий на SEAT Leon, та все ж цілком унікальний. Логотип SEAT на решітці радіатора виразніший, а чіткіші бокові грані й вигини надають рішучого й міцного вигляду. В якісних деталях салону безпомилково вгадується природа SEAT. Розвернувши центральну консоль до водія, дизайнери поліпшили ергономіку передньої панелі, котра стала фізично легкою і стилістично кремезною, як і решта елементів салону, зокрема двері, центральний тунель тощо. До того ж авто має безліч можливостей для індивідуалізації та надсучасні технології.

Продажі нового SEAT Ibiza розпочалися у червні цього року. Він є частиною найбільшого розширення модельного ряду разом з Ateca, оновленим Leon, Arona й новим семимісним кросовером, що з'явиться наступного року.

Останні чотири роки компанія на великому підйомі, якому сприяє й успіх Ibiza. SEAT досягає найкращих результатів у своїй історії: зростання на 30%, 410 000 проданих авто й операційний прибуток 143 мільйони євро. За вісім місяців цього року компанія продала 310 000 машин (+13% проти аналогічного періоду минулого року). І це найкращий результат із 2001 року.


Источник: ДП «АВТО-КИЕВ»
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015