Новости за 31.12.2023

Готується до відкриття найбільша в Європі зона експлуатації автономних шатлівГотується до відкриття найбільша в Європі зона експлуатації автономних шатлів
Проект «KelRide» вступає у завершальну фазу та розширює свою підключену операційну територію.
Для Японії випустили фінальну лімітовану версію Audi R8Для Японії випустили фінальну лімітовану версію Audi R8
Audi R8 Japan Final Edition – це спеціальна серія, обмежена всього вісьмома екземплярами, якою, як заявляє Audi, вона «завершує історію Audi R8».
Якою може бути наступна Toyota Corolla Cross по версії штучного інтелектуЯкою може бути наступна Toyota Corolla Cross по версії штучного інтелекту
Toyota Corolla Cross лише не так давно вийшла на ринок, тому у випадку її оновлення зміни не будуть такими радикальними. Це розуміють люди, але штучний інтелект вважає по-іншому.
Блогер «нарядив» до свят Lamborghini Huracan у 30 000 світлодіодівБлогер «нарядив» до свят Lamborghini Huracan у 30 000 світлодіодів
Зірка YouTube та власник екзотичних автомобілів Alex Choi порадував своїх підписників новим відео за участю Lamborghini Huracan.
У Мережі опублікували фото нового KIA CarnivalУ Мережі опублікували фото нового KIA Carnival
Зовнішність нового Carnival поєднує в собі витонченість та міцність позашляховика з концепцією «Modern Boldness», заснованої на філософії дизайну бренду KIA «Opposites United».
У США Dodge Challenger перетворили на екстремальний позашляховикУ США Dodge Challenger перетворили на екстремальний позашляховик
Американський тюнер Вестен Чамплін представив Dodge Challenger, перероблений у позашляховик з величезною підвіскою та двигуном потужністю 707 кінських сил.
Похмілля за кермом виявилося небезпечнішим за водіння в нетверезому станіПохмілля за кермом виявилося небезпечнішим за водіння в нетверезому стані
Керування автомобілем у стані похмілля з нульовим рівнем алкоголю в крові може бути набагато небезпечнішим за їзду за кермом зі слідами алкоголю в межах «допустимих проміле».
З 1 січня запрацює ще 50 додаткових камер контролю швидкостіЗ 1 січня запрацює ще 50 додаткових камер контролю швидкості
Поліція знову збільшує кількість камер контролю швидкості на українських дорогах. Загальна кількість таких приладів станом на 01 січня 2024 року становитиме 265.
Новорічний штиль: ринок пального став на паузуНоворічний штиль: ринок пального став на паузу
Протягом тижня ситуація на ринку пального значно не змінилась. Пропозиції залишилися достатніми, а попит - низьким.
У Польщі тягач із лопаттю від вітрогенератора обвалив секцію мостуУ Польщі тягач із лопаттю від вітрогенератора обвалив секцію мосту
Водій тягача, який транспортував лопать турбіни вітрового генератора, обвалив мостову конструкцію на новозбудованій національній дорозі 3.
В Італії помітили кілька Ferrari в тестовому камуфляжіВ Італії помітили кілька Ferrari в тестовому камуфляжі
На дорогах Маранелло помітили одразу кілька оновлених автомобілів Ferrari у тестовому камуфляжі. Один із них імовірно є наступником моделі 812.
Lucid збирається випускати бюджетні електромобіліLucid збирається випускати бюджетні електромобілі
Глава Lucid Пітер Роулінсон оголосив, що виробник збирається поповнити свій модельний ряд і випустити доступніші варіанти, які стануть прямими конкурентами Tesla Model 3 і Model Y.
На Різдво згорів завод із відновлення класичних британських спорткарівНа Різдво згорів завод із відновлення класичних британських спорткарів
У Пенсільванії згоріла фабрика, яка забезпечувала запчастинами класичні британські спорткари MG, Triumph та інших брендів.
Новітній Haval H9 показали на шпигунських фотоНовітній Haval H9 показали на шпигунських фото
Після публікації шпигунських знімків нового Haval H9 у камуфляжі та перших фото салону спливли нові фотографії, які демонструють кузов автомобіля.
На Чернігівщині відкрили рух відбудованим шляхопроводомНа Чернігівщині відкрили рух відбудованим шляхопроводом
У Чернігівській області поблизу Ніжина відбудували переїзд через залізничну колію, який був зруйнований на початку повномасштабної війни у лютому 2022.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015