Новости за 31.10.2023

Skoda готує інноваційний електрокросовер з надшвидкою зарядкоюSkoda готує інноваційний електрокросовер з надшвидкою зарядкою
Електрокросовер Skoda Enyaq другого покоління буде побудований на новій платформі і отримає кілька інноваційних технологій. Також очікується, що новинка стане дешевшою за поточну модель.
Nissan планує випускати доступні електромобіліNissan планує випускати доступні електромобілі
Генеральний директор Nissan Макато Учіда провів круглий стіл для ЗМІ під час Japan Mobility Show 2023 зазначив, що такі продукти, як Sakura, допоможуть демократизувати електрифікований транспорт.
Opel готує заряджену версію електричного CorsaOpel готує заряджену версію електричного Corsa
Електричний хетчбек Opel Corsa отримає високопродуктивну версію із приставкою GSe у назві. Новинка вийде на ринок 2024 року за ціною близько 50 тисяч доларів.
Новий Mercedes-AMG G63 2024 розсекретили під час тестівНовий Mercedes-AMG G63 2024 розсекретили під час тестів
Оновлений Mercedes-AMG G63 отримає унікальну технологію підвіски та безліч інших поліпшень. Новинку оснастять 634-сильною гібридною установкою.
У Chevrolet натякнули на майбутні новинкиУ Chevrolet натякнули на майбутні новинки
Зі слів представників Chevrolet, за майже десять років з моменту презентації колишнього слогану багато що змінилося, настав час для чогось нового, відповідного часу.
Skoda показала Superb четвертого покоління на відеоSkoda показала Superb четвертого покоління на відео
Тизер демонструє пропорції, оновлені матричні LED-фари та задні світлодіодні ліхтарі з кристалічними елементами, а також особливості нової мови дизайну Skoda Modern Solid.
Представлено оригінальний позашляховий спорткар NissanПредставлено оригінальний позашляховий спорткар Nissan
Купе Nissan перетворили на ралійний спорткар. Йому збільшили кліренс, встановили позашляхові шини і додаткову оптику.
Статистика за жовтень: як змінилися ціни на пальнеСтатистика за жовтень: як змінилися ціни на пальне
За місяць (2-31 жовтня) середня ціна по країні на бензин марки А-95 зросла на 40 копійок і становить 55,51 грн/л, бензин А-95+ здорожчав на 29 копійок - до 58,36 грн/л, а літр дизельного пального додав 58 копійок (55,67 грн/л).
Представлений приголомшливий рестомод класичного Range RoverПредставлений приголомшливий рестомод класичного Range Rover
ECD Auto Design, яка є найбільшою у світі компанією з відновлення класичних Land Rover, представила приголомшливий рестомод під назвою Project Stinky.
Пікап Tesla Cybertruck відтворили з дереваПікап Tesla Cybertruck відтворили з дерева
Копія лише трохи менша за оригінальний Tesla Cybertruck. Автомобіль отримав електромотор, робочу оптику та салон у стилі пікапа.
Літаючі автомобілі Xpeng AeroHT будуть оснащені парашутамиЛітаючі автомобілі Xpeng AeroHT будуть оснащені парашутами
Xpeng AeroHT, яка нещодавно представила летючі автомобілі, оснащує їх різними системами безпеки. Але якщо електроніка не спрацює, на допомогу прийде багатопарашутна рятувальна система.
Кабмін постановив маркувати навчальні транспортні засоби літерою «Н» замість «У»Кабмін постановив маркувати навчальні транспортні засоби літерою «Н» замість «У»
Уряд вніс зміни до Правил дорожнього руху, зокрема, замінивши слова «Учбовий транспортний засіб» на «Навчальний транспортний засіб»
Презентовано електричний скутер-кросовер GogoroПрезентовано електричний скутер-кросовер Gogoro
Gogoro Crossover Smartscooter має гарну прохідність. У нього позашляхова гума, посилена підвіска і високий кліренс.
Кросовер Hyundai Kona отримав ефектний тюнингКросовер Hyundai Kona отримав ефектний тюнинг
Компанія Hyundai представила спеціальне видання кросовера Kona під назвою Jayde. Авто має ефектну зовнішність та суттєво занижену підвіску.
В Аргентині розпочалась паливна кризаВ Аргентині розпочалась паливна криза
Країна, яка є великим виробником сланцевої нафти та природного газу, з кінця минулого тижня страждає від браку бензину і дизельного пального через проблеми з нафтопереробкою та дефіцит валюти, що стримує імпорт.
Genesis G90 отримав ексклюзивну версіюGenesis G90 отримав ексклюзивну версію
Genesis G90 LWB One Of One вирізняється унікальним оформленням зовнішності та салону. Седан пропонує безліч зручностей для задніх пасажирів, включно з масажем сидінь і холодильником.
Представлено Geely Galaxy E8 - новий флагман компаніїПредставлено Geely Galaxy E8 - новий флагман компанії
Geely офіційно представила в Китаї свій флагманський седан Galaxy E8. Автомобіль вийшов цікавим і багато в чому передовим.
Розпочинаються продажі електричного кросовера Chevrolet EquinoxРозпочинаються продажі електричного кросовера Chevrolet Equinox
Електричний кросовер Chevrolet Equinox EV надійде у продаж на рідному ринку США вже наступного тижня.
Представлено неймовірний 750-сильний ретроспорткарПредставлено неймовірний 750-сильний ретроспорткар
Класичний Jaguar E-Type оснастили 750-сильним двигуном Toyota і деталями ходової від BMW. Купе полегшили і поліпшили його аеродинаміку.
Як BMW буде використовувати цифрові технології для залучення клієнтів нового поколінняЯк BMW буде використовувати цифрові технології для залучення клієнтів нового покоління
Лінійка електромобілів BMW зазнає кардинальних змін завдяки моделям Neue Klasse наступного покоління, які представлять радикальну мову дизайну та нові передові технології.
Land Rover Defender SVX 2024 показали на шпигунських фотоLand Rover Defender SVX 2024 показали на шпигунських фото
Випробування замаскованого Land Rover Defender SVX йде повним ходом, що підтверджують нові шпигунські знімки.
Заряджений седан Alfa Romeo отримав нестандартну ретроверсіюЗаряджений седан Alfa Romeo отримав нестандартну ретроверсію
Alfa Romeo Giulia ErreErre Fuoriserie натхненний однойменною моделлю 60-х років. Тюнери розробили нові кузовні панелі та збільшили потужність двигуна седана.
Land Rover відкрив унікальну лабораторію для електромобілівLand Rover відкрив унікальну лабораторію для електромобілів
Компанія Jaguar Land Rover відкрила унікальну лабораторію для випробування електромобілів. Завдяки їй можна буде відмовитись від доставки прототипів по всьому світу, що зменшить витрати та скоротить викиди вуглецю від програм розробки.
У виробництво запущена електрична вантажівка Freightliner eM2У виробництво запущена електрична вантажівка Freightliner eM2
Компанія Daimler Truck North America (DNTA) оголосила про початок серійного виробництва середньотоннажної електричної вантажівки Freightliner eM2.
Huawei та Chery показали електричний седан Luxeed S7Huawei та Chery показали електричний седан Luxeed S7
Luxeed S7 отримає просунуті системи допомоги водієві, а також комфортний салон. Електромобіль буде доступний у кількох версіях потужністю від 292 до 496 сил.
Перший тягач eActros 300 передано замовнику ще до початку серійного виробництваПерший тягач eActros 300 передано замовнику ще до початку серійного виробництва
Компанія Mercedes-Benz відправила замовнику перший магістральний тягач eActros 300, серійне виробництво якого розпочнеться наприкінці нинішнього року.
У жовтні автогаз на АЗС здорожчав на 2,4 грн/лУ жовтні автогаз на АЗС здорожчав на 2,4 грн/л
Середня ціна на скраплений газ за місяць (2-31 жовтня) у мережах АЗС зросла на 2,44 грн/л - до 28,19 грн/л.
У Шотландії виявлено покинуту колекцію дорогих вінтажних автоУ Шотландії виявлено покинуту колекцію дорогих вінтажних авто
Рідкісні старовинні автомобілі знайшли в сараї на фермі в Шотландії. У колекції зібрані вінтажні Jaguar, Bentley і Corvette.
Пікап Tesla Cybertruck вразив своєю вагоюПікап Tesla Cybertruck вразив своєю вагою
Базова версія належить до категорії G (споряджена маса понад 3629 кг), версія з трьома моторами належить до категорії H (споряджена маса більше ніж 4082 кг).
Представлено емоційне електричне багі Echo SierraПредставлено емоційне електричне багі Echo Sierra
Компанія Echo анонсувала нове електричне багі потужністю до 300 кінських сил і за ціною від 39 000 доларів.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015