Новости за 31.03.2024

Компанія Hyundai тестує «брата» KIA EV9Компанія Hyundai тестує «брата» KIA EV9
Шпигуни помітили великий електричний кросовер від Hyundai під час тестувань. Як повідомляється, новинка називатиметься IONIQ 7 й побудована на тій же платформі, що й KIA EV6 та KIA EV9.
В Україні презентували найбільший MINI та інноваційну систему BMW ConnectedDriveВ Україні презентували найбільший MINI та інноваційну систему BMW ConnectedDrive
Новий MINI Countryman підріс у розмірах та став просторнішим. Кросовер доступний у бензинових та електричних версіях, а також оснащується системою ConnectedDrive, яка дозволяє дистанційно контролювати низку параметрів авто.
Rivian R2 показали у деталях на «живих» фотоRivian R2 показали у деталях на «живих» фото
Електричний кросовер зберіг знайомий дизайн інших моделей компанії. У дизайні загалом не відбулося жодних сюрпризів - це фактично зменшений варіант електропозашляховика Rivian R1S.
Nissan відродить легендарний позашляховик XterraNissan відродить легендарний позашляховик Xterra
Інтерес до моделі Xterra знову зріс після заяви Понца Пандікутіра, старшого віце-президента та головного планувальника Nissan America, про можливе повернення моделі на ринок.
Xpeng виходить на ринок Німеччини, Франції, Італії та ВеликобританіїXpeng виходить на ринок Німеччини, Франції, Італії та Великобританії
Китайський виробник електромобілів Xpeng за підтримки Volkswagen виходить на свій 5-ий європейський ринок після Норвегії, Данії, Швеції та Нідерландів. Ним стане Німеччина, де продажі електромобілів бренду стартують уже у травні.
У МВС розповіли, скільки камер відеомоніторингу встановлено в УкраїніУ МВС розповіли, скільки камер відеомоніторингу встановлено в Україні
Заступник міністра внутрішніх справ Леонід Тимченко розповів, що в Україні встановлено 40 тисяч камер відеомоніторингу: вони захищені від зовнішнього втручання.
У Києві на деяких ділянках доріг збільшать дозволену швидкість рухуУ Києві на деяких ділянках доріг збільшать дозволену швидкість руху
Швидкісний режим руху в Києві на інших ділянках доріг становить 50 кілометрів на годину.
Електричний кросовер BYD Yuan UP став хітом у КитаїЕлектричний кросовер BYD Yuan UP став хітом у Китаї
BYD офіційно представила бюджетний електричний кросовер Yuan UP 27 березня, а зараз уже є перший підсумок передпродажів: за три дні на автомобіль зібрано 20 тис. замовлень.
Які професії будуть актуальні в автомобільному бізнесі після війниЯкі професії будуть актуальні в автомобільному бізнесі після війни
Цього разу стало цікаво дізнатись, яким сферу професіоналів автобізнесу України бачать керівники компаній? Чи варто очікувати скорочень тих чи інших спеціальностей, та чи варто боятися штучного інтелекту, який вже заміняє навіть митців?
На аукціон виставили брутальний рестомод Toyota FJ40 з V8На аукціон виставили брутальний рестомод Toyota FJ40 з V8
Позашляховик, який одержав сучасну модернізацію від Icon 4x4, виглядає брутально та існує в єдиному екземплярі.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015