Новости за 31.03.2023

Jeep презентував відразу сім нових моделейJeep презентував відразу сім нових моделей
Нові Jeep підготували до серйозного бездоріжжя - їм збільшили кліренс та встановили позашляхові шини. Частина моделей отримали гібридні й електричні установки.
Компанія Porsche показала салон нового CayenneКомпанія Porsche показала салон нового Cayenne
Новий Porsche Cayenne отримає три екрани, що охоплюють приладову панель.
В Європі почалися продажі нового бюджетного електрокара Ligier MyliВ Європі почалися продажі нового бюджетного електрокара Ligier Myli
У Європі почалися продажі нового французького бюджетного електромобіля Ligier Myli. У стандартній комплектації він коштує від 12 499 євро.
Українці масово скуповують за кордоном авто на українських номерахУкраїнці масово скуповують за кордоном авто на українських номерах
Українці викуповують у українців за кордоном автомобілі на українських номерах і реекспортують їх «додому»…
В Польщі зросла кількість професійних водіїв з УкраїниВ Польщі зросла кількість професійних водіїв з України
З загальної кількості посвідчень професійного водія, виданих іноземцям в 2022 році, понад 79% посвідчень видана громадянам України.
Названа дата презентації бюджетного електромобіля BYD Qin Plus EVНазвана дата презентації бюджетного електромобіля BYD Qin Plus EV
BYD Qin Plus EV 2023 отримає електричний двигун TZ200XSK потужністю 250 к.с., тоді як попередня модель була 182-сильною.
Польський імпорт пального 2022 року досяг історичного максимумуПольський імпорт пального 2022 року досяг історичного максимуму
Імпорт палива в Польщу досяг рекордного рівня 2022 року, повідомила в четвер Польська організація нафтової промисловості та торгівлі (POPiHN).
Опубліковано нові шпигунські фото позашляховика Dacia Duster наступного поколінняОпубліковано нові шпигунські фото позашляховика Dacia Duster наступного покоління
Кросовер кардинально відрізняється від актуальної моделі. Він виконаний у новій мові дизайну марки та отримав кузов з різкими рубаними лініями та гранями.
Faraday Future запустила виробництво розкішних електромобілей FF 91 FuturistFaraday Future запустила виробництво розкішних електромобілей FF 91 Futurist
Faraday Future FF 91 Futurist пропонує новий рівень розкоші та великий запас ходу. Електрокросовер здатний розпізнавати вподобання водія та адаптувати під нього режими водіння.
Індивідуальні номерні знаки: як замовити, щоб не отримати відмовуІндивідуальні номерні знаки: як замовити, щоб не отримати відмову
За перші чотири дні, коли відновили послугу замовлення індивідуальних номерних знаків, було схвалено виготовлення 289 комплектів. У тому числі 234 заявки погодили в Електронному кабінеті водія.
Українські поліцейські отримали китайські автомобіліУкраїнські поліцейські отримали китайські автомобілі
Поліції Київської області передали для службового використання китайські кросовери Chery Tiggo 2.
Нова Hyundai Sonata отримає три силові установки та управління зі смартфонаНова Hyundai Sonata отримає три силові установки та управління зі смартфона
Через кілька днів після презентації нової Hyundai Sonata 2024 було оголошено додаткові деталі та технічні характеристики.
Київська митниця передала конфісковані автомобілі до ЗСУКиївська митниця передала конфісковані автомобілі до ЗСУ
Ці авто були конфісковані в дохід держави згідно постанов суду у справах про порушення митних правил, заведених Київською митницею.
В Італії показали компактний електропікап Giannini UsoВ Італії показали компактний електропікап Giannini Uso
Електромобіль Giannini Uso сягає менше 3,2 м у довжину та має вантажопідйомність 250 кг. Компактний пікап розвиває 90 км/год і може проїхати 235 км без підзарядки.
Автовиробники відчувають дефіцит комплектуючих через війнуАвтовиробники відчувають дефіцит комплектуючих через війну
Виробники автомобілів конкурують з оборонною промисловістю та іншими виробниками за дефіцитні електронні компоненти та сировину.
Toyota побила новий рекорд з продажівToyota побила новий рекорд з продажів
Представники найбільшого японського концерну Toyota заявили про те, що глобальні продажі досягли рекорду за лютий місяць 2023 року.
BMW i5 завершив річну програму випробуваньBMW i5 завершив річну програму випробувань
Баварська компанія прозвітувала про успішне завершення річного етапу випробувань першого повністю електричного BMW 5 Series.
Пальне на українських АЗС продовжує дешевшатиПальне на українських АЗС продовжує дешевшати
Упродовж тижня, 24-31 березня, у роздробі продовжило дешевшати паливо: дизпальне в середньому скинуло 75 коп./л - до 47,22 грн/л, А-95 і А-95+ здешевшали на 20 і 13 коп./л, до 47,01 грн/л і 49,01 грн/л відповідно.
Компанія Tesla підніме ціни на Model 3Компанія Tesla підніме ціни на Model 3
Tesla Inc заявила в середу, що податкову пільгу у розмірі 7500 доларів США, що діяла з січня, буде зменшено для задньопривідної версії Model 3 до 31 березня.
Uber та Bolt стали платниками «податку на Google»Uber та Bolt стали платниками «податку на Google»
Сервіси замовлення таксі Uber та Bolt стали платниками податку на додану вартість з операцій з надання електронних послуг («податку на Google») у 2023 році.
Renault тестує нову платформу електромобілів CMF-B EVRenault тестує нову платформу електромобілів CMF-B EV
Нова платформа альянсу CMF-B EV вперше буде використана для Renault 5 у 2024 році, а згодом пошириться на інші електромобілі.
Названі найпопулярніші автомобілі в Європі у лютомуНазвані найпопулярніші автомобілі в Європі у лютому
За лютий 2023 року в Європі продали понад 900 000 нових автомобілів. Європейські водії почали частіше купувати електромобілі.
Bobcat представив перший у світі електричний навантажувач з бортовим поворотомBobcat представив перший у світі електричний навантажувач з бортовим поворотом
На нещодавній виставці Сonexpo-Con/AGG 2023 у Лас-Вегасі компанія Bobcat презентувала дві свої перспективні розробки.
Ford домовився про будівництво в Індонезії заводу з переробки нікелюFord домовився про будівництво в Індонезії заводу з переробки нікелю
Підприємство планують побудувати в партнерстві з китайською та індонезійською компаніями, сума інвестицій може сягнути 4,5 млрд. доларів.
Опубліковані перші офіційні фото найбільшого SmartОпубліковані перші офіційні фото найбільшого Smart
Компанія Smart опублікувала перші «живі» зображення своєї другої серійної моделі після «перезапуску» бренду.
Geely презентувала недорогий електромобіль Maple Caocao 60Geely презентувала недорогий електромобіль Maple Caocao 60
У Китаї показали ліфтбек Maple Caocao 60. Серійний електрокар випускатимуть під брендом Maple, який входить до підрозділу Ruilan Automobile холдингу Geely.
У старому саду виявили покинуту колекцію раритетних ретроавтоУ старому саду виявили покинуту колекцію раритетних ретроавто
У колекції зібрані рідкісні Chevrolet, Dodge і Plymouth різних років випуску. Автомобілі відновлять і знайдуть їм нових власників.
В Іспанії випустили доступний електробайк із запасом ходу 150 кмВ Іспанії випустили доступний електробайк із запасом ходу 150 км
Іспанський виробник вінтажних 125-кубових мотоциклів Leonart Motors виводить на ринок свою першу електричну модель - Rigger.
Влада Амстердама хоче встановити обмеження швидкості для електричних велосипедівВлада Амстердама хоче встановити обмеження швидкості для електричних велосипедів
Міська влада Амстердама пропонує знизити обмеження швидкості електричного велосипеда на велосипедних доріжках всього до 20 км/год.
Бренд PEUGEOT восьмий раз отримує нагороду Red Dot AwardБренд PEUGEOT восьмий раз отримує нагороду Red Dot Award
Визначна нагорода Red Dot Award за неординарний дизайн продукту вкотре достається Бренду PEUGEOT – футуристичний, сміливий та хижий дизайн Нового PEUGEOT 408 підкорив суддів премії.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015