Новости за 31.01.2024

Оголошено ціни нового KIA Sorento 2024-го модельного рокуОголошено ціни нового KIA Sorento 2024-го модельного року
KIA оголосила ціни на оновлений Sorento. Кросовер 2024 року виявився на 1600 доларів дорожчим за торішню модель. У США цінник оновленого KIA Sorento стартує від 33 365 доларів.
MG вирвалась в лідери продажів в ІспаніїMG вирвалась в лідери продажів в Іспанії
В Іспанії MG ZS виявився популярнішим за Renault Clio, Dacia Sandero і Hyundai Tucson.
Оновлений Ford Transit Connect отримав плагін-гібридну версію та повний привідОновлений Ford Transit Connect отримав плагін-гібридну версію та повний привід
Легкий комерційний автомобіль Ford Transit Connect суттєво оновили. У ході рестайлінгу авто отримало систему повного приводу та плагін-гібридну силову установку.
Mazda представила наступника кросовера CX-7Mazda представила наступника кросовера CX-7
Mazda CX-70 чекали ще 2023 року, але підготовка до запуску моделі зайняла більше часу, і вона дебютувала лише в останній день січня 2024-го.
Новий BMW 4 Series змінився зовні та всерединіНовий BMW 4 Series змінився зовні та всередині
У Німеччині представили новий BMW 4 Series. Купе і кабріолет пройшли фейсліфтинг і надійдуть у продаж з весни.
У 2023 році українські водії більше 6 млн разів порушили ПДРУ 2023 році українські водії більше 6 млн разів порушили ПДР
В Україні в 2023 році стосовно водіїв склали більше 6 млн адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху.
Очільник Stellantis вважає шалену розгінну динаміку електромобілів безпечноюОчільник Stellantis вважає шалену розгінну динаміку електромобілів безпечною
Миттєве прискорення електромобіля не лише забезпечує швидкість розгону, але й сприяє безпеці дорожнього руху, стверджує генеральний директор Stellantis Карлос Таварес.
Міст Метро закриють на ремонт після відкриття Подільського мостуМіст Метро закриють на ремонт після відкриття Подільського мосту
У випадку виникнення аварійної ситуації на мості Метро буде йти мова про фактичне будівництво нового моста або відновлення існуючого.
Представлено спеціальний MG CybersterПредставлено спеціальний MG Cyberster
Британський бренд MG, який наразі належить SAIC Motor Corporation, представив спеціальну версію MG Cyberster - «Red Top Edition».
Jeep Wagoneer S показали на офіційних фотоJeep Wagoneer S показали на офіційних фото
Компанія Jeep поділилась новими подробицями щодо свого майбутнього електричного кросовера. Американський автовиробник опублікував перші офіційні зображення електромобіля під назвою Wagoneer S.
Автогаз у мережах АЗС за місяць здешевшав на 8 відсотківАвтогаз у мережах АЗС за місяць здешевшав на 8 відсотків
Скраплений автомобільний газ за місяць (1-31 січня) у мережах АЗС здешевшав на 2,45 грн/л, або 8,2%, до 27,38 грн/л.
Рідкісний вінтажний спорткар зірки Голлівуду пішов з молотка за 600 тисяч доларівРідкісний вінтажний спорткар зірки Голлівуду пішов з молотка за 600 тисяч доларів
Випущено 652 Plymouth Barracuda 1970 року з 7,0-літровим 425-сильним V8 Hemi. Авто Ніколаса Кейджа відреставровано до ідеального стану.
MC20 Folgore стане найпотужнішим в історії MaseratiMC20 Folgore стане найпотужнішим в історії Maserati
Виробник розкішних автомобілів продовжує працювати над повністю електричною версією свого суперкара MC20 Folgore, вихід у світ якого планується в наступному році.
Volvo Trucks представляє надпотужну вантажівку FH16Volvo Trucks представляє надпотужну вантажівку FH16
Volvo Trucks представляє новий двигун для культової вантажівки FH16. Новий 17-літровий двигун вирізняється винятковою ефективністю використання пального й довговічністю та з легкістю впорається з найскладнішими перевезеннями.
Україна запропонує Румунії побудувати автобан біля кордонуУкраїна запропонує Румунії побудувати автобан біля кордону
У Чернівецькій області можуть побудувати новий вантажний пункт пропуску на кордоні з Румунією.
Суд скасував угоду про виплату пакету заробітної плати Ілону Маску в TeslaСуд скасував угоду про виплату пакету заробітної плати Ілону Маску в Tesla
Суддя встановив, що компенсація Маску була неправильно встановлена радою директорів компанії-виробника електромобілів, і скасував пакет.
Skoda показала частину оновленої Octavia на відеоSkoda показала частину оновленої Octavia на відео
Компанія опублікувала відео, де поділилась елементами зовнішності нової моделі. Одразу помітно, що Octavia отримала новий корпоративний дизайн та фірмовий стиль бренду.
У Великій Британії злетіли ціни на страховку електрокарівУ Великій Британії злетіли ціни на страховку електрокарів
За оцінками британського брокера Howden Group, страхування середньостатистичного електромобіля обійдеться в 1344 фунти стерлінгів, що приблизно вдвічі перевищує вартість поліса для бензинового або дизельного автомобіля.
Уряд Канади скликає національний саміт через викрадення автомобілівУряд Канади скликає національний саміт через викрадення автомобілів
Автомобільні крадіжки в Канаді досягли того рівня, що втрутитися у ситуацію вирішив уряд.
Опубліковано офіційні фото MINI AcemanОпубліковано офіційні фото MINI Aceman
Новий MINI Aceman - невеликий електрокросовер із виразним дизайном. Модель оснастять 218-сильним мотором, а її запас ходу становитиме близько 400 км.
У Honda підтвердили, що працюють над створенням спортивного електромобіляУ Honda підтвердили, що працюють над створенням спортивного електромобіля
Генеральний директор Honda Тосіхіро Мібе підтвердив, що науково-дослідний відділ його компанії активно вивчає ідею електричного спортивного автомобіля, і він особисто сподівається, що така машина стане реальністю.
В Україні готують зміни по використанню радарів TruCAMВ Україні готують зміни по використанню радарів TruCAM
В Україні патрульним поліцейським на законодавчому рівні хочуть заборонити тримати в руках лазерні радари TruCAM, які вимірюють швидкість автомобілів.
Xiaomi SU7 показали всередині та зовніXiaomi SU7 показали всередині та зовні
Глава Xiaomi поділився ще кількома фотографіями автомобіля Xiaomi SU7, а також розкрив цікаві подробиці дизайну.
Оголошено переможців у номінаціях конкурсу «Жіночий автомобіль року 2024»Оголошено переможців у номінаціях конкурсу «Жіночий автомобіль року 2024»
Журі, яке складалось з 75 жінок-автожурналістів із 52 країн світу, обрало 5-ку найкращих авто з понад півсотні автомобілів різних категорій і класу.
Електромобільний підрозділ Renault «забуксував» на шляху до біржіЕлектромобільний підрозділ Renault «забуксував» на шляху до біржі
Як запевняють у Renault, проблема не в Ampere, яка продовжить роботу, а в поточному стані ринку: вихід на біржу зараз невигідний.
Розсекречено спортивний кросовер Hyundai Creta N LineРозсекречено спортивний кросовер Hyundai Creta N Line
Новий Hyundai Creta N Line відрізняється яскравим дизайном і багатим оснащенням. Компактний кросовер отримає 160-сильний турбомотор, а його ходову переналаштують.
Citroen Ami отримав спецверсію Charleston By BianconeCitroen Ami отримав спецверсію Charleston By Biancone
Компактний електромобіль Citroen Ami виявився чудовим прототипом для створенні лімітованих версій, тому не дивно, що він послужив основою для спеціального видання від італійського дизайнера.
Fisker Ocean викликав ажіотаж серед продавцівFisker Ocean викликав ажіотаж серед продавців
Цього разу новинка опинилася у центрі уваги не лише покупців, а й з боку потенційних продавців. Багато дилерів захотіли зайнятися реалізацією автомобілів Fisker.
Шпигуни помітили Audi RS5 Avant 2026 під час тестівШпигуни помітили Audi RS5 Avant 2026 під час тестів
Компактний представницький спортивний універсал помітили на дорозі під час тестувань. Шпигунам вдалось зробити декілька якісних фото майбутньої новинки.
Lamborghini Diablo VT Дональда Трампа продали за 1,1 мільйона доларівLamborghini Diablo VT Дональда Трампа продали за 1,1 мільйона доларів
45-й президент США володів цим авто з 1997 по 2002 рік. Спеціально для Трампа кузов родстера пофарбували у синій відтінок Blu Le Mans, якого не було у палітрі 1997 року.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015