Новости за 30.11.2023

Новий Volkswagen ID.4 вийшов потужніший та далекобійніший за попередникаНовий Volkswagen ID.4 вийшов потужніший та далекобійніший за попередника
Компанія Volkswagen представила кросовер ID.4 2024 модельного року. Зовні новинка практично не відрізняється від актуальної моделі.
Chevrolet представила великі рамні позашляховики Suburban і TahoeChevrolet представила великі рамні позашляховики Suburban і Tahoe
Chevrolet Suburban і Tahoe оновлені зовні та отримали повністю новий салон. Позашляховики доступні в бензинових і дизельних версіях.
В Єврокомісії пригрозили санкціями проти Польщі через блокаду кордону з УкраїноюВ Єврокомісії пригрозили санкціями проти Польщі через блокаду кордону з Україною
В Єврокомісії можуть запровадити певні обмеження для Польщі через «недостатню ініціативність щодо владнання ситуації на україно-польському кордоні».
Розсекречено новітній флагманський суперкар FerrariРозсекречено новітній флагманський суперкар Ferrari
Ferrari F250 оснастять гібридною установкою потужністю понад 1 000 сил. Новинка отримає просунуту аеродинаміку і зможе розвивати швидкість понад 340 км/год.
В Україні боротимуться з «бодягою» на АЗСВ Україні боротимуться з «бодягою» на АЗС
В Україні готують законодавчі зміни, спрямовані на боротьбу з незаконним обігом палива та з неякісним автомобільним пальним, т.зв. бодягою.
Презентовано найдоступніший електричний PeugeotПрезентовано найдоступніший електричний Peugeot
Новий Peugeot Noe запропонують у вантажній і пасажирській модифікаціях. Заявлений запас ходу в стандартному режимі становить 80 км.
У США побудували дорогу, яка заряджає електромобілі на ходуУ США побудували дорогу, яка заряджає електромобілі на ходу
Першу бездротову зарядну станцію встановлено під дорогою в районі Корктаун у Детройті завдяки співпраці місцевої влади, Департаменту транспорту Мічигану та компанії Electreon.
Рідкісний суперкар Ford GTX1 виставили на продажРідкісний суперкар Ford GTX1 виставили на продаж
Ford GTX1 був розроблений спільно з американським ательє Genaddi Design Group. Цей суперкар оснащений 710-сильним двигуном і здатний розвивати швидкість понад 330 км/год.
Польща вимагатиме відновлення дозволів для перевізників з УкраїниПольща вимагатиме відновлення дозволів для перевізників з України
На засіданні транспортної ради ЄС, яка збереться у понеділок, 4 грудня, у Брюсселі, польська сторона попросила, щоб одним із пунктів порядку денного стало обговорення наслідків угоди ЄС-Україна, що набула чинності з 1 липня 2022 року.
Ford втратив 1,7 млрд доларів прибутку через страйк профспілкиFord втратив 1,7 млрд доларів прибутку через страйк профспілки
Напередодні інший американський автомобільний гігант, General Motors, заявив про втрату 1,1 млрд доларів.
Французи показали стильний електровелосипед зі штучним інтелектомФранцузи показали стильний електровелосипед зі штучним інтелектом
Електричний велосипед Eclair отримав кілька технологій з використанням штучного інтелекту. Новинка може надійти в продаж уже наступного року.
Пікап Ford Maverick потрапив на фото під час тестівПікап Ford Maverick потрапив на фото під час тестів
Загалом пікап матиме агресивніший вигляд з новими бамперами. Також йому трохи розширили арки, щоб умістити збільшені колеса.
Старий кросовер Toyota RAV4 підготували до суворих умовСтарий кросовер Toyota RAV4 підготували до суворих умов
Toyota RAV4 відмінно впорався з бездоріжжям завдяки кільком модифікаціям. Автомобіль оснащений заводським 126-сильним двигуном і системою повного приводу.
Mazda задіє штучний інтелект для розробки нових електромобілівMazda задіє штучний інтелект для розробки нових електромобілів
Японський автовиробник інвестує в стартап зі штучним інтелектом, який обіцяє скоротити час проектування та розробки електромобілів.
Представлено найшвидший кросовер Audi в історіїПредставлено найшвидший кросовер Audi в історії
Audi RSQ8-S від ABT Sportsline відрізняється від стандартного кросовера новими аеродинамічними елементами з карбону. Також кросовер оснастили 700-сильним двигуном.
Ринок LPG починає відновлюватисьРинок LPG починає відновлюватись
Ринок скрапленого газу поступово рухається до балансу: в гурті пропонується все більше вільних пропозицій, а ціни зупинили зростання.
KTM презентує новий Super Duke 1390 RKTM презентує новий Super Duke 1390 R
Легендарний бренд KTM до 30-річчя своєї лінійки Naked Duke підходить з абсолютно новою серією 1390 Super Duke R.
Культовий Toyota Land Cruiser 70 отримав яскравий тюнінгКультовий Toyota Land Cruiser 70 отримав яскравий тюнінг
Тюнінг Toyota Land Cruiser 70 виконали в ательє Modellista. Позашляховику поліпшили прохідність, допрацювали салон і додали корисні аксесуари.
Електромобіль BYD Seagull став бестселером на ринкуЕлектромобіль BYD Seagull став бестселером на ринку
29 листопада з конвеєра офіційно зійшла 200-тисячна модель BYD Seagull. Випущений у Китаї наприкінці квітня Seagull подолав цей рубіж лише за сім місяців.
Про український авторинок згадали в Сан-ФранцискоПро український авторинок згадали в Сан-Франциско
Поштовхом для створення історії, опублікованої журналом Wired став всього один кросовер Tesla, який після потрапляння у ДТП в Канаді через якийсь час «ожив» у мобільному додатку попереднього власника.
Виявлено 56-річний седан Dodge Dart у стані «нового авто»Виявлено 56-річний седан Dodge Dart у стані «нового авто»
Седан Dodge Dart регулярно обслуговувався відтоді, як його купили в 1967 році. Автомобіль має пробіг лише 30 578 км і не постраждав від корозії.
В Україні стартують продажі абсолютно нової Hyundai KONA HybridВ Україні стартують продажі абсолютно нової Hyundai KONA Hybrid
Вартість моделі з автоматичною коробкою передач починається з 1 281 400 грн та буде доступна в 4-ох комплектаціях та пакетом спортивного зовнішнього та внутрішнього оздоблення N Line.
Статистика за листопад: пальне на АЗС здешевшало на 1 грн/лСтатистика за листопад: пальне на АЗС здешевшало на 1 грн/л
За місяць (31 жовтня-30 листопада) середня ціна по країні на бензин марки А-95 зменшилася на 1,16 грн/л і склала 54,36 грн/л, бензин А-95+ здешевшав на 0,79 грн/л - до 57,57 грн/л, а дизельне пальне - на 1,37 грн/л, до 54,30 грн/л.
В офісі ОККО у Львові проходить виставка полегшених анатомічних бронежилетів для жінок-бійчиньВ офісі ОККО у Львові проходить виставка полегшених анатомічних бронежилетів для жінок-бійчинь
В холі центрального офісу компанії ОККО у Львові (вул. Героїв УПА, 72) з 27 листопада по 8 грудня включно проходить незвичайна виставка.
Унікальний продукт для сучасних автомобілівУнікальний продукт для сучасних автомобілів
Таким продуктом на ринку є моторні оливи Molygen New Generation, які забезпечують максимальну ефективність та захист двигуна автомобіля.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015