Новости за 30.10.2023

Розкрито нові подробиці недорогого електрокросовера KIA EV5Розкрито нові подробиці недорогого електрокросовера KIA EV5
Електричний кросовер KIA EV5 запропонований у версіях потужністю до 313 сил і здатний проїхати 700 км без підзарядки. Модель можна оснастити паркувальним автопілотом і системою напівавтономного водіння.
Lucid готує дебют свого нового електричного кросовера GravityLucid готує дебют свого нового електричного кросовера Gravity
Lucid Motors оголосила дату презентації своєї другої моделі - електричного кросовера Gravity.
Представлено найдорожчий Cadillac в історіїПредставлено найдорожчий Cadillac в історії
У Cadillac Celestiq Carmen розкішне внутрішнє оздоблення і багата комплектація. Електромобіль оснащений 600-сильною установкою, а його запас ходу перевищує 480 км.
Світове лідерство Tesla під загрозоюСвітове лідерство Tesla під загрозою
Схоже, домінування Tesla на світовому ринку електромобілів добігає кінця. У третьому кварталі китайський BYD продав практично таку саму кількість автомобілів, як і компанія Ілона Маска.
Toyota показала спортивний пікап з яскравим дизайномToyota показала спортивний пікап з яскравим дизайном
Toyota Tacoma X-Runner Concept має безліч внутрішніх і зовнішніх відмінностей від стандартного пікапа. Новинку оснастять 390-сильним двигуном V6 від моделі Tundra.
У Honda створили незвичайний автомобіль, який не треба фарбуватиУ Honda створили незвичайний автомобіль, який не треба фарбувати
Honda Motor на виставці Japan Mobility Show 2023 провела презентацію концептуального хетчбека Sustaina-C та виконаного в єдиному стилі з ним електромопеда Pocket Concept.
Представлено найшвидший і найекстремальніший Ferrari в історіїПредставлено найшвидший і найекстремальніший Ferrari в історії
Новий Ferrari 499P Modificata - серійна версія гоночного автомобіля. Суперкар вагою в тонну отримав гібридну установку з піковою потужністю 870 сил.
На продаж виставлено рідкісний Nissan Skyline GT-R R34На продаж виставлено рідкісний Nissan Skyline GT-R R34
Nissan Skyline GT-R в кузові R34 - один із найрідкісніших автомобілів у світі. Існує лише 11 екземплярів спорткару, доопрацьованих легендарним японським тюнінг-ательє Tommy Kaira.
Renault Logan першого покоління відродили в ІраніRenault Logan першого покоління відродили в Ірані
Автомобіль Pars Khodro Cadilla P90, який є новою версією Renault Logan, сфотографували під час транспортування та закритої презентації.
Як отримати Е-протокол перевірки технічного стану транспортного засобуЯк отримати Е-протокол перевірки технічного стану транспортного засобу
Сервісні центри Міністерства внутрішніх справ України вдосконалюють контроль за технічним станом транспортних засобів, що здійснюють пасажирські та комерційні перевезення.
Найменше авто у світі випробували на найскладнішому перегоновому трекуНайменше авто у світі випробували на найскладнішому перегоновому треку
Peel P50 увійшов до Книги рекордів Гіннеса як найменше серійне авто у світі. Проте його здібності на перегоновому треку викликають безліч запитань.
Мінівен Volvo EM90 показали на нових зображенняхМінівен Volvo EM90 показали на нових зображеннях
У мережі опублікували нові зображення майбутнього мінівена Volvo - моделі, відомої під позначенням EM90.
В Україні створили наземного робота для евакуації поранених бійцівВ Україні створили наземного робота для евакуації поранених бійців
Спираючись на потреби Сил оборони, українські інженери створили спеціального робота під назвою MedEvac. Він призначений для швидкої та безпечної евакуації поранених бійців з поля бою.
BP встановлює зарядні станції Tesla на свої АЗСBP встановлює зарядні станції Tesla на свої АЗС
Нафтовий гігант British Petroleum щойно підписав контракт з Tesla на закупівлю зарядних станцій Supercharger на 100 мільйонів доларів.
Рідкісний 33-річний Ford Mustang виставили на торгиРідкісний 33-річний Ford Mustang виставили на торги
Загалом було випущено 4103 екземпляри Ford Mustang Limited Edition 7-UP Convertible. Спорткар оснащений 259-сильним двигуном і має пробіг лише 364 км.
У G7 шукають нові ланцюги постачання елементів для електромобілівУ G7 шукають нові ланцюги постачання елементів для електромобілів
Країни «великої сімки» не хочуть залежати від Китаю, особливо - у сфері електрокарів. Пекін вже почав перекрити деякі ресурси, тож G7 спрямовує увагу на нові партнерства.
Ferrari 296 повернули чистий шестициліндровий моторFerrari 296 повернули чистий шестициліндровий мотор
Ferrari поділилася подробицями про 296 Challenge 2024 року. На відміну від гібридних 296 GTB та кабріолету 296 GTS новий Challenge отримав «чистий» V6 без будь-якої електрифікації.
Fiat представив «недорогий» спортивний купе-кросоверFiat представив «недорогий» спортивний купе-кросовер
Новий Fiat Fastback Abarth став яскравішим на вигляд і цікавішим в управлінні. Кросовер оснащений 180-сильним турбомотором і здатний розігнатися до 100 км/год за 7,6 с.
Китайські електромобілі - це велика загроза для західних автовиробниківКитайські електромобілі - це велика загроза для західних автовиробників
Китайські електромобілі є великою загрозою для західних автовиробників, тому що люди насправді можуть собі їх дозволити.
Оптовий ринок палива: місцями - хмарноОптовий ринок палива: місцями - хмарно
Черги на кордонах продовжують стояти й навіть зростають. Проте ринок адаптується, залучаючи додатковий парк і все більше поглядаючи на залізницю.
Ford Bronco перетворили на незвичайний позашляховик на гусеницяхFord Bronco перетворили на незвичайний позашляховик на гусеницях
Ford Bronco Badlands отримав доопрацьовану позашляхову підвіску, кенгурятник і комплект гусениць. Завдяки модифікаціям автомобіль здатний проїхати де завгодно.
В яких містах українські водії відповідальніше ставляться до своєї безпекиВ яких містах українські водії відповідальніше ставляться до своєї безпеки
Вперше після 2020 року в Україні проведено дослідження щодо рівня користування ременями безпеки серед водіїв у містах. Результати приємно порадували.
Польські перевізники планують перекрити усі пункти пропуску на кордоні з УкраїноюПольські перевізники планують перекрити усі пункти пропуску на кордоні з Україною
Зазначається, що акція планується терміном на два місяці, тобто польсько-український кордон можуть перекрити до кінця року.
На кордоні обмежили використання «Дії»На кордоні обмежили використання «Дії»
Прикордонників намагалися ошукати, показуючи «свідоцтва» у фейковій «Дії». Тепер на пропускних пунктах приймають деякі документи лише у фізичному форматі.
Volkswagen опублікував перші фотографії електричного універсала ID.7 TourerVolkswagen опублікував перші фотографії електричного універсала ID.7 Tourer
Компанія Volkswagen показала електричний універсал ID.7 Tourer. Модель вийде на європейський ринок у 2024 році і багато в чому повторить споріднений ліфтбек ID.7.
Tesla додала новий колір для Model S та Model XTesla додала новий колір для Model S та Model X
Американська компанія Tesla розшила колірну палітру флагманського дуету Model S та Model X новим відтінком Stealth Grey. Таким чином марка має намір стимулювати продажі, що стрімко падають.
Chery представила нові версії бюджетного електромобіля Little AntChery представила нові версії бюджетного електромобіля Little Ant
Chery New Energy - підрозділ Chery, що займається випуском електромобілів - представив новинку під назвою Chery Little Ant New Edition.
Компанія BYD представила інноваційний електрокросовер Song LКомпанія BYD представила інноваційний електрокросовер Song L
BYD Song L отримав інноваційні технології та буде доступний із трьома силовими установками на вибір. Початкова ціна електрокросовера становитиме близько 34 100 доларів.
Uklon разом з «Український ветеранський фонд» та ЛУН запускають проєкт для розвитку ветеранського бізнесуUklon разом з «Український ветеранський фонд» та ЛУН запускають проєкт для розвитку ветеранського бізнесу
Питання реінтеграції ветеранів має турбувати нас вже сьогодні, а не після перемоги. Саме тому Uklon разом з «Український ветеранський фонд» та ЛУН розпочинають проєкт, що присвячений допомозі ветеранам.
Як вибрати камеру спостереження для гаража?Як вибрати камеру спостереження для гаража?
Гараж - це не просто місце для зберігання різного майна чи автомобіля, це також частина вашої власності, яку важливо захистити. І одним з ефективних засобів забезпечити безпеку вашого гаража є встановлення камери спостереження.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015