Новости за 30.09.2023

Старт продажів електричного кросовера Polestar 3 відстає від графіка на піврокуСтарт продажів електричного кросовера Polestar 3 відстає від графіка на півроку
Polestar відклала старт серійного виробництва Polestar 3 на початок 2024 року. Як повідомили у компанії, новий електрокросовер ще не завершив фінальну серію випробувань.
Виявлено раритетний Ford Mustang в ідеальному станіВиявлено раритетний Ford Mustang в ідеальному стані
Ford Mustang Mach 1 є зарядженою версією культового маслкара. Раритетний спорткар має відмінний стан і пробіг 106 210 км.
Електрокари Volvo наступного покоління отримають просунуті батареїЕлектрокари Volvo наступного покоління отримають просунуті батареї
Майбутні електрокари Volvo оснастять батареями із надшвидкою зарядкою.
Audi готує електричний суперкарAudi готує електричний суперкар
Audi розробляє одразу кілька електричних спортивних моделей. Дві з них стануть заміною R8 і TT, які були зняті з виробництва у 2023 році.
Гурт нафтопродуктів: ціни взяли паузуГурт нафтопродуктів: ціни взяли паузу
За останній тиждень вересня (з 22-29 вересня) вартість гуртових партій дизельного пального незначно зросла, а ціна на автомобільні норми бензину А-95 залишилась без змін.
Військову вантажівку перетворили на практичний будинок на колесахВійськову вантажівку перетворили на практичний будинок на колесах
На будівництво цього автобудинку знадобилося 105 000 доларів і 468 робочих годин. Всередині є кухня, спальня, душова та робочий кабінет.
Баскетбольна арена «Баварія Мюнхен» отримала інноваційну підлогу від BMWБаскетбольна арена «Баварія Мюнхен» отримала інноваційну підлогу від BMW
ASB GlassFloor здатний відображати вражаючу анімацію та графіку на всьому майданчику.
На продаж виставили культовий BMW 3.0 CSLНа продаж виставили культовий BMW 3.0 CSL
BMW 3.0 CSL є першим проєктом підрозділу BMW M. Спорткар оснащувався 206-сильним двигуном і був випущений для омологації в перегонах.
Компанія BYD обійшла Ford за кількістю проданих автоКомпанія BYD обійшла Ford за кількістю проданих авто
​​Компанія BYD змінила Ford на 4-й позиції найбільш продаваних автомобільних брендів у світі.
Вчені пояснили, звідки насправді береться нафтаВчені пояснили, звідки насправді береться нафта
Щодня заправляючи свої авто, люди не замислюються про те, що їхнє паливо народилося ще мільйони років тому. Набагато раніше за динозаврів.
Вантажівки Scania отримали цифрову панель приладівВантажівки Scania отримали цифрову панель приладів
Компанія Scania розробила для вантажівок повністю цифрову панель приладів Scania Smart Dash, яка полегшить роботу водія, підвищить активну безпеку та оптимізує комунікацію з автопарком або сервісом.
Культовий Chevrolet Impala 50-х понад 20 років простояв покинутим у гаражіКультовий Chevrolet Impala 50-х понад 20 років простояв покинутим у гаражі
Chevrolet Impala - одна з найвідоміших американських моделей 60-х років. Великий 5,3-метровий седан оснащений 4,6-літровим V8.
Декілька міст в Німеччині пропонують безкоштовний транспорт в обмін на праваДекілька міст в Німеччині пропонують безкоштовний транспорт в обмін на права
Кілька міст Німеччини пропонують водіям необмежений проїзд в усьому місцевому та регіональному громадському транспорті. Але є суттєвий нюанс: щоб користуватися безкоштовним проїздом, треба здати свої водійські права.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015