Новости за 30.04.2024

Відбувся публічний дебют семимісного кросовера Ford EdgeВідбувся публічний дебют семимісного кросовера Ford Edge
На автосалоні в Пекіні Ford показав семимісний кросовер Edge L, попередні продажі якого почалися в березні. Новинка доступна на ринку Китаю за ціною 35 000 доларів.
Ford зазнає величезних збитків через випуск електромобілівFord зазнає величезних збитків через випуск електромобілів
Ford подвоює продаж електромобілів (EV), незважаючи на те, що його підрозділ Model e повідомляє про значні збитки в першому кварталі.
Електричний кросовер GAC Aion V дебютував офіційноЕлектричний кросовер GAC Aion V дебютував офіційно
Компанія GAC представила електричний кросовер Aion V другого покоління на Пекінському автосалоні.
Tesla оголосила про ще один раунд масових звільненьTesla оголосила про ще один раунд масових звільнень
Tesla вже звільнила 10 відсотків своїх робітників по всьому світу. Тепер генеральний директор компанії Ілон Маск планує звільнити ще кілька сотень співробітників.
Названо найпопулярніші в Україні б/у авто віком до 5 роківНазвано найпопулярніші в Україні б/у авто віком до 5 років
Попит на вживані автомобілі в Україні, як і раніше, вищий, ніж на нові. Але останнім часом спостерігається тенденція до зменшення розриву у статистиці продажів між ними.
В ЄС зарядна інфраструктура для електромобілів розвивається надто повільноВ ЄС зарядна інфраструктура для електромобілів розвивається надто повільно
Розгортання зарядних станцій в ЄС у 8 разів відстає від нинішніх потреб. З огляду на темпи продажу електричок у перспективі проблема буде загострюватись.
Презентовано нові «спортивні» моделі CUPRAПрезентовано нові «спортивні» моделі CUPRA
Cupra Formentor і Leon змінилися зовні та стали сучаснішими всередині. Лінійку поповнили нові потужні бензинові та плагін-гібридні модифікації.
iCar представив одразу кілька електричних мінівенів та позашляховиківiCar представив одразу кілька електричних мінівенів та позашляховиків
Китайська компанія iCar, що належить Chery, представила у рамках Автосалону у Пекіні компактний кросовер V23, мінівен X25 і кросовер 03T.
Toyota Starlet може відродитися у вигляді 150-сильного хот-хетчуToyota Starlet може відродитися у вигляді 150-сильного хот-хетчу
Toyota планує відродити хетчбек Starlet, який випускався з 1973 до 1999 року. Відповідає за цей проєкт спортивний підрозділ Toyota Gazoo Racing.
Jeep Grand Cherokee втратить V6 з наступного модельного рокуJeep Grand Cherokee втратить V6 з наступного модельного року
Згідно з повідомлень від джерел, близьких до Stellantis, компанія Jeep планує відмовитись від 3,6-літрового двигуна V6 Pentastar в моделях Grand Cherokee та Crand Cherokee L.
Xiaomi викликала фурор на Пекінському автосалоніXiaomi викликала фурор на Пекінському автосалоні
Стенд Xiaomi Motor був розміщений у залі W2 на Пекінському автосалоні, між Buick і Geely. Він далеко не найбільший, але приваблює чимало відвідувачів.
У Індії презентували місцевий «Гелендваген»У Індії презентували місцевий «Гелендваген»
Force Gurkha сягає 4,4 м у довжину та є семимісним. Недорогий позашляховик оснастили 2,6-літровим 138-сильним турбодизелем Mercedes-Benz.
Китайський FAW випустив електромобіль за 4000 доларівКитайський FAW випустив електромобіль за 4000 доларів
FAW Group почала приймати попередні замовлення на новий міні-електромобіль Bestune Pony.
Porsche випустить чотири нові моделі цього рокуPorsche випустить чотири нові моделі цього року
Цей рік видається надзвичайно важливим для німецького автовиробника. У 2024 році Porsche запускає чотири оновлені лінійки моделей.
Polestar тестує надшвидку зарядку для електромобілівPolestar тестує надшвидку зарядку для електромобілів
Компанія Polestar тестує на своєму електромобілі надзвичайно швидку зарядну станцію для тягової батареї. За допомогою ізраїльської фірми StoreDot автовиробник зарядив електромобіль від 10 до 80 відсотків всього за 10 хвилин.
У США знайшли раритетний Corvette 1978 року з пробігом 470 кмУ США знайшли раритетний Corvette 1978 року з пробігом 470 км
Chevrolet Corvette Indy 500 Pace Car Replica випустили до 25-річчя моделі. 220-сильний спорткар вирізняється особливим забарвленням та покращеним внутрішнім оздобленням.
Cadillac представив новий електрокросовер OptiqCadillac представив новий електрокросовер Optiq
Новий електричний кросовер від Cadillac отримав назву Optiq і займе місце в лінійці виробника нижче за Lyriq. Незважаючи на те, що ця модель початкового рівня з цінником у 33 тисячі доларів її наділили відмінними характеристиками.
Xiaomi випустила 10 000 електромобілів за перші 32 дніXiaomi випустила 10 000 електромобілів за перші 32 дні
Через місяць після запуску свого першого електромобіля Xiaomi заявляє про великі виробничі показники моделі SU7. Компанія каже, що такі обсяги виробництва підтримуються обнадійливою кількістю замовлень.
Роздрібні ціни на автогаз пішли донизуРоздрібні ціни на автогаз пішли донизу
Минулого тижня мережі почали знижувати вартість газу на стелах АЗК, що призвело до зменшення середньої роздрібної ціни на ресурс у країні на 0,45 грн/л - до 27,60 грн/л.
«Укрпошта» розпродає свій автопарк«Укрпошта» розпродає свій автопарк
«Укрпошта» позбавляється від застарілої автотехніки. Загалом планують продати 531 транспортний засіб. В основному це легкові та вантажні автомобілі 1990-х та 2000-х років.
Tesla Cybertruck отримав позашляховий режим із блокуванням диференціалівTesla Cybertruck отримав позашляховий режим із блокуванням диференціалів
Опції доступні в новому режимі Off-Road, який покращує керування на камінні, гравії, а також у глибокому снігу і на піску. Диференціали з блокуванням доступні для моделі з двома двигунами і повним приводом.
Літаючий автомобіль вперше піднявся в небо з пасажиромЛітаючий автомобіль вперше піднявся в небо з пасажиром
Компанія KleinVision виконала перший пасажирський політ на літаючому автомобілі: AirCar з водієм-пілотом та пасажиром піднявся в небо зі злітної смуги аеропорту Пєштяні у Словаччині.
У США виявили величезне кладовище ретроавтоУ США виявили величезне кладовище ретроавто
На звалищі зібрані десятки старовинних автомобілів різних років випуску. Серед них є потужні Pontiac і Ford, рідкісні спорткари Saab і Sunbeam та навіть лондонський двоповерховий автобус.
«Китайський» Google допоможе Tesla із запуском системи FSD«Китайський» Google допоможе Tesla із запуском системи FSD
У Китаї для роботи на дорогах загального користування активні системи допомоги водію (ADAS) повинні спочатку пройти картографічну кваліфікацію. Tesla як іноземна компанія самостійно зробити це не може.
Mercedes-Benz обмежить функції Apple CarPlayMercedes-Benz обмежить функції Apple CarPlay
Mercedes-Benz заявляє, що не дозволить Apple CarPlay повністю взяти під контроль інформаційно-розважальні системи своїх автомобілів.
Чотири компанії все ще зацікавлені у порятунку виробника електромобілів FiskerЧотири компанії все ще зацікавлені у порятунку виробника електромобілів Fisker
Fisker пережила кілька важких місяців. Після того, як компанія заявила, що їй потрібно буде співпрацювати з іншим автовиробником, перш ніж вона збанкрутує, переговори з Nissan провалились. Тоді Fisker швидко знизив ціни на свої авто.
На аукціон виставили ексклюзивне розкішне авто Єлизавети ІІНа аукціон виставили ексклюзивне розкішне авто Єлизавети ІІ
Daimler Majestic королеви Єлизавети ІІ вирізняється розкішним внутрішнім оздобленням та розширеною комплектацією. Під капотом встановлено 280-сильний V8.
У США McLaren Senna протаранив автосалон LexusУ США McLaren Senna протаранив автосалон Lexus
В американському Вудленд-Хіллз (штат Каліфорнія) сталася аварія за участю McLaren Senna. Власник суперкара вирішив продемонструвати на камеру свої здібності, але не впорався з керуванням і пішов у занос.
Бензин у роздробі торкнувся нових позначокБензин у роздробі торкнувся нових позначок
Ціни на пальне у роздрібних мережах змінювались різноспрямовано: якщо вартість бензину в преміуммережах збільшилася до історичного максимуму, то дизельне пальне, навпаки, в середньому в операторів здешевшало до рівня початку квітня.
Рідкісний суперкар McLaren Elva виставили на продажРідкісний суперкар McLaren Elva виставили на продаж
Колекційний суперкар, початковий тираж якого урізали більш ніж удвічі - спочатку з 399 до 249 автомобілів, а потім і зовсім до 149 машин - є одним із найрідкісніших в історії представників британської марки.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015