Новости за 30.03.2024

До Олімпіади 2024 в Париж відправили з Китаю двоповерхові електробусиДо Олімпіади 2024 в Париж відправили з Китаю двоповерхові електробуси
26 березня в китайському місті Хефей відбулася офіційна церемонія відправлення 20 двоповерхових електробусів Ankai до Парижа.
Представлено новий Geely, який копіює Porsche Macan і Mercedes-Benz EQCПредставлено новий Geely, який копіює Porsche Macan і Mercedes-Benz EQC
Galaxy, незалежний бренд Geely, що спеціалізується на автомобілях на нових джерелах енергії, представляє новий електричний кросовер E5.
Mercedes-Benz CLA 2024 року засвітився під час випробуваньMercedes-Benz CLA 2024 року засвітився під час випробувань
За традицією, під час дорожніх випробувань новий автомобіль, зовнішність якого засекречена, захований під камуфляжною плівкою. Однак, ми бачимо характерний купеподібний силует, який завжди відрізняв CLA від інших компактних моделей.
На шасі MAN TGS будуть працювати командні пункти для авіаторівНа шасі MAN TGS будуть працювати командні пункти для авіаторів
Благодійний фонд «Повернись живим» та «Нова пошта» подарували авіаторам мобільні командні пункти.
Виявлено культовий 23-річний BMW M5 E39 в новому станіВиявлено культовий 23-річний BMW M5 E39 в новому стані
BMW M5 E39 - знаменитий спортивний седан із 400-сильним V8 під капотом. Авто здатне розігнатися до сотні за 4,9 с і розвинути 250 км/год.
У США відкличуть понад 400 тисяч KIA TellurideУ США відкличуть понад 400 тисяч KIA Telluride
Північноамериканське відділення KIA оголосило велике відкликання флагманських позашляховиків Telluride: до сервісу закликають власників 427 407 автівок, випущених з 2020 по 2024 роки.
Який зараз рівень дефіциту кадрів на автомобільному ринкуЯкий зараз рівень дефіциту кадрів на автомобільному ринку
Україна переживає дефіцит кадрів майже в усіх сферах по зовсім іншій причині - через війну з державою-терористом.
BASF назвала найпопулярніші автомобільні кольориBASF назвала найпопулярніші автомобільні кольори
Німецький хімічний концерн BASF опублікував рейтинг популярності автомобільних кольорів.
Компанія BYD знизила ціни на 100 моделейКомпанія BYD знизила ціни на 100 моделей
BYD збирається обійти Toyota і Volkswagen, пропонуючи сучасні автомобілі за дуже низькою ціною.
Експерти розгромили Fisker Ocean за жахливу якістьЕксперти розгромили Fisker Ocean за жахливу якість
Опубліковано свіжий звіт американської некомерційної організації Consumer Reports, яка вивчила кросовер Ocean і буквально знищила його через ту кількість недопрацювань, з якими модель Fisker пропонує миритися своєму власникові.
Nissan викупить у Renault частину власних акційNissan викупить у Renault частину власних акцій
Nissan викупить у Renault частину своїх акцій на суму 362 мільйони євро. Renault, у свою чергу, зафіксує бухгалтерські збитки від угоди у розмірі 450 мільйонів євро.
Седан і універсал BMW M5 нового покоління отримають плагін-гібридні версіїСедан і універсал BMW M5 нового покоління отримають плагін-гібридні версії
Глава BMW Олівер Ципсе заявив, що седан та універсал BMW M5 у новому поколінні стануть гібридами та зможуть їздити без використання двигуна внутрішнього згоряння.
Хакери за лічені секунди взяли під контроль керування вантажівкоюХакери за лічені секунди взяли під контроль керування вантажівкою
Сучасні інноваційні електронні системи в комерційних автомобілях з одного боку допомагають, а з іншого - дуже вразливі до атак хакерів та їм подібним зловмисникам.
Названо найбільші автомобільні ринки світуНазвано найбільші автомобільні ринки світу
За 2023 рік у світі продано 65,3 мільйона легкових і 27,4 млн комерційних автомобілів. Понад 50 відсотків із них придбали в 5-ти країнах-лідерах авторинку.
Новий «Гелендваген» із чотирма моторами готується до дебютуНовий «Гелендваген» із чотирма моторами готується до дебюту
Mercedes-Benz EQG буде показаний напередодні Пекінського автосалону 24 квітня, а офіційно представлення відбудеться наступного дня.
Діючі штрафи в Україні за перевищення швидкості є неадекватні порівняно з європейськимиДіючі штрафи в Україні за перевищення швидкості є неадекватні порівняно з європейськими
Заступник міністра внутрішніх справ Леонід Тимченко вважає, що діючі штрафи за перевищення швидкості неадекватні, порівняно із штрафами в Європі, однак підвищення їх не планується.
У Мюнхені відкрили нову локацію для обміну чи відновлення посвідчення водіяУ Мюнхені відкрили нову локацію для обміну чи відновлення посвідчення водія
28 березня, запрацював центр ДП «Документ» у Мюнхені. Це третя локація в Німеччині, де наші співгромадяни можуть обміняти наявні чи відновити втрачені або викрадені посвідчення водія.
У Китаї представили Mercedes-Benz CLE 2024У Китаї представили Mercedes-Benz CLE 2024
Представлено оновлене купе Mercedes-Benz CLE. Новинка доступна у трьох версіях за ціною від 63 000 доларів. Автомобіль вже доступний у Китаї.
В Японії встановили станції швидкої заміни батарей електромобілівВ Японії встановили станції швидкої заміни батарей електромобілів
Компанія Ample спільно з ENEOS встановлює у Японії перші модульні станції заміни батарей. Спеціальні станції встановили в Кіото і використовуватимуться кількома місцевими автопарками.
Міцність пікапа Tesla Cybertruck «перевірили» в ДТПМіцність пікапа Tesla Cybertruck «перевірили» в ДТП
Електромобіль Tesla Cybetruck потрапив у аварію в США. Пікап яз товстим стальним кузовом постраждав у ДТП значно менше, аніж інше авто.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015