Новости за 30.01.2024

Mitsubishi відродить свій культовий позашляховикMitsubishi відродить свій культовий позашляховик
Новий Mitsubishi Pajero буде розкішним позашляховиком із багатим оснащенням. У лінійці моделі очікується гібридна версія.
Усі нові автомобілі у Європі з липня 2024 року отримають чорний ящикУсі нові автомобілі у Європі з липня 2024 року отримають чорний ящик
Починаючи з липня 2024 року, усі нові автомобілі, зареєстровані в країнах Євросоюзу, повинні бути оснащені «реєстратором даних про події», або EDR.
Популярність кросоверів стає справжньою проблемою для європейських вулицьПопулярність кросоверів стає справжньою проблемою для європейських вулиць
Нове дослідження, проведене Європейською Федерацією Транспорту та Навколишнього Середовища, виявило, що позашляховики стають дедалі громіздкішими, створюючи проблеми на дорогах і парковках Європи.
Honda анонсувала нову хвилю скороченьHonda анонсувала нову хвилю скорочень
Вона спрямована на скорочення витрат та прискорення переходу на електромобілі, яке продовжиться у 2024 році.
Toyota закликала власників 50 тис. авто у США віддати їх у ремонтToyota закликала власників 50 тис. авто у США віддати їх у ремонт
Японський автовиробник Toyota закликав власників 50 тисяч автомобілів у США негайно віддати їх у ремонт через ймовірні проблеми з подушкою безпеки.
Rolls-Royce Spectre з пробігом вперше виставили на продажRolls-Royce Spectre з пробігом вперше виставили на продаж
Електромобіль Rolls-Royce Spectre з пробігом вперше виставили на продаж. На одному з сайтів з продажу авто розміщено електричне купе з пробігом 160 км.
Презентовано новий Audi Q7 2024Презентовано новий Audi Q7 2024
Audi Q7 змінився зовні та отримав нову мультимедійну систему. Кросовер запропонують у бензинових і дизельних версіях потужністю до 507 сил.
У 2024 році у Німеччині підвищили штрафи для водіївУ 2024 році у Німеччині підвищили штрафи для водіїв
2024 рік буде дорогим для водіїв у Німеччині, адже ціни на заправках зростають, екологічний бонус для електромобілів закінчився достроково, а штрафи за порушення зросли. У деяких випадках водії тепер ризикують отримати навіть заборону на водіння.
Названо найбільш продавані автомобілі у світіНазвано найбільш продавані автомобілі у світі
Електричний кросовер Tesla Model Y - найбільш продаваний автомобіль у світі станом на листопад 2023 року.
Tesla попереджає про зниження темпів зростанняTesla попереджає про зниження темпів зростання
Ілон Маск, генеральний директор Tesla, попередив про різке уповільнення темпів зростання продажів цього року.
BYD вивів на європейський ринок електричний кросовер Seal UBYD вивів на європейський ринок електричний кросовер Seal U
Китайський автовиробник вивів на європейський ринок електричний кросовер BYD Seal U.
Представлено екстремальний 360-сильний позашляховик DaciaПредставлено екстремальний 360-сильний позашляховик Dacia
Dacia Sandrider - компактний карбоновий позашляховик із величезними колесами та високим кліренсом. Авто оснастили 360-сильним V6 твін-турбо, який використовує екологічно чисте паливо.
Електричний Dodge Charger приміряв ліврею оригінальної моделі 1960-х роківЕлектричний Dodge Charger приміряв ліврею оригінальної моделі 1960-х років
Оригінальний Dodge Charger вийшов у 1966 році. Через десять років маслкар став учасником шоу Dukes of Hazzard (Придурки з Хаззарда). Автомобіль у ньому знімався у культовій помаранчевій лівреї з номером «01» дверях.
Паркувальникам в Україні заборонять затримувати автоПаркувальникам в Україні заборонять затримувати авто
Комітет правоохоронної діяльності Верховної ради рекомендував прийняти за основу законопроект щодо повноважень інспекторів із паркування, яким забороняється тимчасове затримання авто під час воєнного стану.
Toyota припиняє продажі Land Cruiser та Hilux з дизельними двигунамиToyota припиняє продажі Land Cruiser та Hilux з дизельними двигунами
Японський автовиробник бореться з рядом проблем, що стосуються деяких дизельних двигунів компанії.
Volkswagen визнав, що електричний Golf може вбити ID.3Volkswagen визнав, що електричний Golf може вбити ID.3
Все йде до того, що обом моделям у продуктовій в лінійці буде тісно і, найімовірніше, піти з ринку доведеться ID.3.
Новий Ford Mustang 2024 подорожчав у 5 разів за 15 хвилинНовий Ford Mustang 2024 подорожчав у 5 разів за 15 хвилин
Ford Mustang Dark Horse - заряджена версія купе з 500-сильним V8. Спорткару допрацювали ходову, поліпшили аеродинаміку і встановили збільшені гальма.
Ford знімає з виробництва кросовер EdgeFord знімає з виробництва кросовер Edge
Історія кросовера Ford Edge добігає кінця. Останній екземпляр моделі зберуть 26 квітня. Офіційна причина завершення виробництва - низький попит.
Nissan запустить виробництво бюджетних акумуляторів для електромобілівNissan запустить виробництво бюджетних акумуляторів для електромобілів
Японська компанія Nissan запустить виробництво дешевих акумуляторів для бюджетних електромобілів, які будуть продаватися на ринках країн, що розвиваються.
BYD заробив понад 4 млрд доларів на продажах електромобілівBYD заробив понад 4 млрд доларів на продажах електромобілів
Після рекордного року продажів електромобілів BYD очікує отримати щонайменше 4 мільярди доларів чистого прибутку.
Toyota четвертий рік поспіль залишається лідером продажів авто у світіToyota четвертий рік поспіль залишається лідером продажів авто у світі
Японська автокомпанія Toyota залишилася у 2023 році на першому місці за обсягом продажів у світі. Компанія вже четвертий рік поспіль залишає цей титул за собою.
General Motors припинила розробку системи автопілотаGeneral Motors припинила розробку системи автопілота
Корпорація General Motors знизила свої очікування від комерційної експлуатації систем автономного водіння і, як повідомляють інсайдери, припинила розробку просунутого автопілота Ultra Cruise.
На продаж виставлено 1 із 19 існуючих Lamborghini Sian FKP 37На продаж виставлено 1 із 19 існуючих Lamborghini Sian FKP 37
Дилерський центр F1rst Motors у Дубаї виставив на продаж рідкісний супергібрид Lamborghini Sian FKP 37 Roadster. Всього з 2020 по 2022 рік італійська марка виготовила 82 таких суперкари: 63 купе та 19 родстерів.
Медикам надійшли «високі» евакуаційні пікапиМедикам надійшли «високі» евакуаційні пікапи
Естонські благодійники поповнили автопарк медичної роти десантників повнопривідним транспортом для евакуації поранених з лінії фронту до стабілізаційних пунктів.
У США зросла кількість дилерів, що виступають проти розвитку ринку електромобілівУ США зросла кількість дилерів, що виступають проти розвитку ринку електромобілів
Після листа від американських дилерів із закликом сповільнити розвиток ринку електромобілів в США, надісланого в листопаді минулого року президенту США Джо Байдену, до цієї ініціативи приєдналося ще більше автосалонів.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015