Новости за 29.12.2023

Презентовано новий кабріолет «Гелендваген» із нестандартним дизайномПрезентовано новий кабріолет «Гелендваген» із нестандартним дизайном
Новий Mercedes-AMG G63 перетворили на оригінальний кабріолет із незвичними задніми дверима. У нього розкішний салон і 585-сильний V8 під капотом.
Електромобіль Jiyue 07 показали офіційноЕлектромобіль Jiyue 07 показали офіційно
Китайський автовиробник розкрив подробиці про новий електромобіль Jiyue 07 та заявив, що авто отримало одразу дві престижні нагороди за кращий дизайн авто від Red Dot та iF Design.
Компанія Kuhl Racing доопрацювала новий Toyota PriusКомпанія Kuhl Racing доопрацювала новий Toyota Prius
Модель Toyota Prius 2023, яка всіх приємно здивувала своєю зовнішністю, зробили ще крутіше з новим дизайном. Пакет доробок включає безліч змін.
Новітній пікап Tesla Cybertruck потрапив у ДТП невдовзі після покупкиНовітній пікап Tesla Cybertruck потрапив у ДТП невдовзі після покупки
Нова Tesla Cybertruck потрапила в ДТП на трасі в Каліфорнії. Електричний пікап експлуатували менше ніж місяць і тепер на нього чекає ремонт.
Секретний дослідний електромобіль спровокував пожежу в технічному центрі ChryslerСекретний дослідний електромобіль спровокував пожежу в технічному центрі Chrysler
Подробиці розслідування причин пожежі компанія тримає у таємниці. Однак, згідно зі звітом пожежної служби Auburn Hills, електромобіль був припаркований у ліфті, і його довелося витягувати з приміщення за допомогою навантажувача.
Електромобілі Tesla виділяють пару під час швидкої зарядкиЕлектромобілі Tesla виділяють пару під час швидкої зарядки
Виявилося, що деякі електромобілі Tesla під час швидкої зарядки виділяють пару. Це викликало занепокоєння у власників, які почали сприймати її за дим.
Унікальний британський мотоцикл 40-х виявили в старому гаражіУнікальний британський мотоцикл 40-х виявили в старому гаражі
Раритетний Vincent Black Lightning - найшвидший мотоцикл свого часу. У 1950 році він встановив рекорд швидкості - розігнався до 252 км/год.
У 2024 році в Україні почнуть збирати пікапиУ 2024 році в Україні почнуть збирати пікапи
В 2024 році в Україні планують почати збирання пікапів. Про це повідомив Голова наглядової ради черкаського автобусного заводу «Ataman» Олександр Дорош.
Tesla відкладає важливе оновлення автопілотаTesla відкладає важливе оновлення автопілота
Американський автовиробник відкладає важливе оновлення програмного забезпечення Full Self-Driving (FSD) v12, яке має стати важливим кроком у програмі автовиробника, оскільки йому потрібно провести більше випробувань за межами доріг штату Каліфорнія.
У Китаї представили преміальні електрокари DayunУ Китаї представили преміальні електрокари Dayun
Седан Dayun Yuanhang Y6 і шестимісний кросовер Yuanhang H8 - преміальні електромобілі з багатим оснащенням. Авто оснащують силовими установками потужністю до 707 сил.
Перший Fisker Ocean Sport початкового рівня передано клієнтуПерший Fisker Ocean Sport початкового рівня передано клієнту
Американська компанія Fisker Inc. почала постачання Ocean Sport початкового рівня. Перший кросовер передали клієнту у Лондоні.
Ford планує сфокусуватись на виробництві та продажах гібридівFord планує сфокусуватись на виробництві та продажах гібридів
Американський автовиробник найближчим часом планує зосередитися на виробництві та просуванні своїх гібридів.
З 2024 року в Польщі будуть нові правила реєстрації автомобілівЗ 2024 року в Польщі будуть нові правила реєстрації автомобілів
З нового року правила реєстрації авто в Польщі буде спрощено. Відповідно до постанови міністра інфраструктури, з початку 2024 року зникне необхідність повідомляти старосту про придбання транспортного засобу.
Правоохоронці передали арештовану вантажну техніку для ЗСУПравоохоронці передали арештовану вантажну техніку для ЗСУ
Прокурори Спеціалізованої екологічної прокуратури Офісу генерального прокурора та слідчі Нацполіції України передали два вантажні автомобілі на потреби однієї з військових частин Збройних сил України.
Культовий спорткар Plymouth Barracuda Hemi виставили на аукціонКультовий спорткар Plymouth Barracuda Hemi виставили на аукціон
Випущено лише 14 кабріолетів Plymouth Barracuda Hemi. Спорткар із 7,0-літровим 425-сильним V8 здатний розігнатися до 100 км/год за 5,8 с і розвинути 240 км/год.
Ineos Grenadier відправлять на сервіс через ризик загорянняIneos Grenadier відправлять на сервіс через ризик загоряння
Ineos Grenadier 2024 року ще не встиг дістатися всіх своїх дилерів у Північній Америці, а вже оголошено перше відкликання.
Електромобіль Tesla Model Y готується до оновленняЕлектромобіль Tesla Model Y готується до оновлення
Перша партія електричного кросовера після рестайлінгу буде виготовлятись на другій черзі заводу Tesla в Шанхаї, який призупинить виробництво приблизно на тиждень під час новорічних свят для часткової модернізації.
Концепт Mercedes-Benz викинули на звалищеКонцепт Mercedes-Benz викинули на звалище
Користувач Reddit з ніком 1ducksonquack опублікував кілька знімків «капсули» S-Class DIGITAL: My MBUX, кинутої просто неба в околицях Атланти, штат Джорджія.
У «Дії» будуть тимчасово недоступні дві послугиУ «Дії» будуть тимчасово недоступні дві послуги
У мобільному застосунку «Дія» будуть тимчасово недоступні послуги для водіїв. Причина - рішення уряду про підвищення вартості низки сервісних послуг МВС.
Тюнери побудували Land Rover Defender на шасі Jeep Wrangler із двигуном LT1 V8Тюнери побудували Land Rover Defender на шасі Jeep Wrangler із двигуном LT1 V8
Компанія Legend Motor із Солт-Лейк-Сіті (США) створила справді унікальний позашляховик Land Rover Defender. Його спеціалісти зробили культове авто більш сучасним.
Toyota представила нову спецверсію Land Cruiser 70Toyota представила нову спецверсію Land Cruiser 70
Нещодавно був випущений оновлений Toyota Land Cruiser 70 2024 модельного року, а тепер була анонсована нова версія легендарного позашляховика, яка буде представлена ​​на січневому Токійському автосалоні.
ОККО допомогла доставити 100 карет швидкої допомоги для захисників УкраїниОККО допомогла доставити 100 карет швидкої допомоги для захисників України
Останні шість карет швидкої допомоги в рамках проєкту «100 Карет Швидкої Допомоги Україні» днями відправлено на Херсонський, Донецький та Сумський напрямки і вже передано захисникам України.
Автогаз у мережах АЗС за місяць здешевшав на 20 відсотківАвтогаз у мережах АЗС за місяць здешевшав на 20 відсотків
Скраплений автомобільний газ за місяць (1-29 грудня) у мережах АЗС здешевшав на 6,97 грн/л, або 19%, до 29,83 грн/л.
Бразильська компанія побудувала швидкісні катери у стилістиці Aston MartinБразильська компанія побудувала швидкісні катери у стилістиці Aston Martin
Бразильська компанія SeaCar викликала фурор, представивши швидкісні катери, натхненні спорткаром Aston Martin Vantage, який випускався в 1993-2000 роках.
Кросовер Opel Crossland доступний за максимально привабливою ціною - від 736 000 грн.Кросовер Opel Crossland доступний за максимально привабливою ціною - від 736 000 грн.
Практичний кросовер від відомого німецького Бреду, гарна комплектація, вибір з кількох версій - усе це Opel Crossland за ціною від 736 000 грн.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015