Новости за 29.10.2023

Hyundai готує потужний та економний гібридний пікапHyundai готує потужний та економний гібридний пікап
Hyundai планує розширити лінійку своїх пікапів, запропонувавши нову гібридну модель. Новинка надійде в продаж уже у 2024 році та буде доступна в декількох версіях.
Родстер Daihatsu Copen показали на виставці Japan Mobility Show 2023Родстер Daihatsu Copen показали на виставці Japan Mobility Show 2023
На виставці Japan Mobility Show 2023 дебютував новий родстер Daihatsu Copen. Поки це лише бачення моделі третього покоління, продемонстроване на прикладі концепту Vision Copen.
Ілон Маск приїхав на гонку в Остіні на Tesla CybertruckІлон Маск приїхав на гонку в Остіні на Tesla Cybertruck
Гран-прі США Lenovo Формули-1 2023 року проходило на гоночній трасі недалеко від Giga Texas з 20 по 22 жовтня. Поява Маска на Cybertruck привернула увагу відвідувачів перегонів.
Армія США виділяє майже 700 млн на розробку тактичної електромашиниАрмія США виділяє майже 700 млн на розробку тактичної електромашини
Пентагон хоче отримати безшумну та захищену машину для ведення розвідки. Також армія хоче зменшити залежність від нафти з мастилами.
Nissan представив електричний гіперкар Hyper ForceNissan представив електричний гіперкар Hyper Force
Компанія Nissan на виставці Japan Mobility Show презентувала електричний гіперкар Hyper Force з потужністю в 1 МВт. Цей автомобіль є концепт-каром.
Volvo налагодить виробництво електричного EX30 у ЄвропіVolvo налагодить виробництво електричного EX30 у Європі
У компанії впевнені, що електрокросовер EX30 швидко стане однією з моделей, що найбільше продаються.
Yamaha показала «танцюючий» байк-трансформер з автопілотомYamaha показала «танцюючий» байк-трансформер з автопілотом
Байк Yamaha Motoroid2 вирізняється футуристичним дизайном і може трансформуватися. Мотоцикл отримав автопілот, а також функції розпізнавання обличчя і жестів.
Hyundai Tucson отримає новий салон та модернізовані двигуниHyundai Tucson отримає новий салон та модернізовані двигуни
Компанія Hyundai почала тестувати на дорогах загального користування оновлений Hyundai Tucson.
Триколісна Yamaha Tricera отримала кероване заднє колесоТриколісна Yamaha Tricera отримала кероване заднє колесо
Yamaha Tricera успішно дебютувала на Токійському автосалоні, зробивши акцент на транспорті міської мобільності, який претендує на альтернативу деяким трициклам.
Чемпіон «Формули-1» представив 1247-сильний Zeekr 001 FRЧемпіон «Формули-1» представив 1247-сильний Zeekr 001 FR
Новий Zeekr 001 FR оснащений чотирма електромоторами сумарною потужністю 1247 к. с. Він здатний розігнатися до 100 км/год за 2 секунди і розвинути 280 км/год.
Страйк робітників обійшовся Ford у 1,3 млрд доларів та змусить переглянути вартість автоСтрайк робітників обійшовся Ford у 1,3 млрд доларів та змусить переглянути вартість авто
США минулого місяця охопив страйк робітників автомобільних заводів. Протестувальники вимагали підвищення зарплатні і врешті домоглися свого.
У Єгипті сталася масштабна аваріяУ Єгипті сталася масштабна аварія
У Єгипті на автомагістралі Каїр - Олександрія сталася масштабна аварія, в якій постраждали близько сотні людей.
Латвія готує конфіскацію авто на російських номерахЛатвія готує конфіскацію авто на російських номерах
За даними латвійського парламенту, авто на російських номерах зможуть брати участь у дорожньому русі в Латвії тільки транзитом на 24 години.
BMW Motorrad вивела на ринок спортивний байк M 1000 XRBMW Motorrad вивела на ринок спортивний байк M 1000 XR
Компанія BMW Motorrad вивела на ринок мотоциклів спортивний байк M 1000 XR для поїздок на довгі дистанції.
У Німеччині перехід на «зелені» вантажівки стимулюватимуть платою за проїздУ Німеччині перехід на «зелені» вантажівки стимулюватимуть платою за проїзд
З1 грудня 2023 року у Німеччині здорожчає проїзд федеральними трасами для вантажівок масою понад 7,5 тонн.
На продаж виставили культовий спорткар Mazda з цікавою історієюНа продаж виставили культовий спорткар Mazda з цікавою історією
Ця Mazda MX-5 встановила рекорд швидкості на висохлому солоному озері Бонневіль у 2011 році. Зараз автомобіль переобладнали на спорткар для поїздок треком.
Новий Nissan Patrol відмовиться від V8Новий Nissan Patrol відмовиться від V8
Топ-менеджер Nissan підтвердив, що 2024 року від атмосферного 5,6-літрового двигуна відмовляться на користь «бітурбошістки», яка перевершить попередника за всіма характеристиками.
Вантажівки DAF отримають нові системи допомоги водієвіВантажівки DAF отримають нові системи допомоги водієві
Компанія DAF Trucks почне комплектувати свої вантажівки найновішими системами допомоги водієві (ADAS) вже з січня 2024 року.
Новітні китайські автомобілі здивували в європейських краш-тестахНовітні китайські автомобілі здивували в європейських краш-тестах
Три китайські електромобілі різних класів пройшли краш-тести за методикою EuroNCAP. Усі авто отримали найвищу оцінку в 5 зірок.
Renault розробила електродвигун потужністю 272 кінські силиRenault розробила електродвигун потужністю 272 кінські сили
Спільно розроблений Renault і Valeo електродвигун під назвою E7A перцюватиме від 800 вольт і видаватиме 200 кВт потужності. Нові технології дозволили зробити його на 30% компактнішим.
У створенні вантажівки Tatra Buggyra застосували штучний інтелектУ створенні вантажівки Tatra Buggyra застосували штучний інтелект
Спортивна команда Tatra Buggyra ZM Racing анонсувала свою новітню гоночну вантажівку для майбутнього ралі-рейду «Дакар-2024».
Китайці готують недорогий стильний кросовер з великим запасом ходуКитайці готують недорогий стильний кросовер з великим запасом ходу
Li Auto L6 отримає гібридну силову установку, в якій бензиновий двигун виконує роль генератора. Новинка вирізняється стильним дизайном та інноваційними технологіями.
Рятувальники ДСНС отримали першу вітчизняну машину для підготовки ґрунту до розмінуванняРятувальники ДСНС отримали першу вітчизняну машину для підготовки ґрунту до розмінування
У розпорядження Державної служби з надзвичайних ситуацій поступила перша машина для підготовки ґрунту до розмінування, розроблена та вироблена в Україні.
Знайдено Chevrolet Corvette із 2000-х в ідеальному станіЗнайдено Chevrolet Corvette із 2000-х в ідеальному стані
У США виставили на продаж справжню «капсулу часу». Йдеться про спорткар Chevrolet Corvette C5 2002 року випуску з пробігом 828 миль (1332 км).
Названо сучасні автомобілі з найкращими аудіосистемамиНазвано сучасні автомобілі з найкращими аудіосистемами
До рейтингу увійшли 10 автомобілів із найкращими аудіосистемами у 2023 році. Прослуховування музики в цих моделях можна порівняти з відвідуванням реального концерту.
Оголошено європейські ціни на новий Volkswagen T-CrossОголошено європейські ціни на новий Volkswagen T-Cross
Новий T-Cross випускається зі значно розширеним стандартним обладнанням і оновленням технологій.
У Нью-Джерсі побудують житловий комплекс у стилістиці Fiat 500eУ Нью-Джерсі побудують житловий комплекс у стилістиці Fiat 500e
Fiat розпочинає реалізацію нового проєкту - будівництву житлового комплексу, в основі якого лежить фірмова мова бренду.
Представлено унікальну версію суперкара McLaren P1 SpiderПредставлено унікальну версію суперкара McLaren P1 Spider
McLaren P1 Spider створено в єдиному екземплярі на замовлення неназваного колекціонера. Гіперкар оснащений 916-сильною установкою і здатний розвивати швидкість 350 км/год.
Changan побудує завод з виробництва гібридів та електромобілів за межами КитаюChangan побудує завод з виробництва гібридів та електромобілів за межами Китаю
Changan Automobile Group, четвертий за величиною автовиробник Китаю, побудує завод з виробництва гібридів та електромобілів у Таїланді.
На продаж виставили 46-річний автобудинок Chevrolet в ідеальному станіНа продаж виставили 46-річний автобудинок Chevrolet в ідеальному стані
На аукціон Bring a Trailer виставили незвичайний кемпер, створений на базі Chevrolet K5 Blazer Chalet 1977 року випуску. Незважаючи на солідний вік, він знаходиться у ідеальному стані.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015