Новости за 29.07.2023

Світові продажі Toyota зросли до майже 5 мільйонів автомобілів у першій половині рокуСвітові продажі Toyota зросли до майже 5 мільйонів автомобілів у першій половині року
Автовиробник Toyota Motor заявив, що продав на 5,1% більше автомобілів у першій половині 2023 року порівняно з аналогічним періодом минулого року.
Спортивні електромобілі родини Hyundai N отримають унікальні колісні дискиСпортивні електромобілі родини Hyundai N отримають унікальні колісні диски
Компанія Dymag, що спеціалізується на виготовленні легких колісних дисків, оголосила про випуск удосконалених вуглецевих гібридних коліс для IONIQ 5 N та майбутніх «гарячих» автомобілів Hyundai N.
Ford Mustang отримав трекову версію Dark Horse RFord Mustang отримав трекову версію Dark Horse R
Новий Ford Mustang Dark Horse R призначений виключно для гоночного треку. Для власників авто організують спеціальний чемпіонат Mustang Challenge.
За тиждень пальне здорожчало в економ- і середньому сегментахЗа тиждень пальне здорожчало в економ- і середньому сегментах
Роздрібні мережі АЗС, що працюють в економ- і середньому сегментах, у період із 21 по 28 липня підвищили вартість бензинів і ДП у межах 0,3-1,4 грн/л.
Унікальний 60-річний Chevrolet Corvette продають за 2 мільйона доларівУнікальний 60-річний Chevrolet Corvette продають за 2 мільйона доларів
На аукціоні Gooding буде виставлений на торги єдиний у своєму роді Chevrolet Corvette 1954, який є прототипом, побудованим перед рестайлінгом моделі.
Умілець створив незвичайний мотоцикл з магнітною підвіскоюУмілець створив незвичайний мотоцикл з магнітною підвіскою
У США продають саморобний мотоцикл з магнітною підвіскою. За словами розробника, цей транспортний засіб дуже зручний у керуванні.
Саперні групи отримали комплекти розмінування на базі Peugeot LandtrekСаперні групи отримали комплекти розмінування на базі Peugeot Landtrek
Шість комплектів загальною вартістю 8 318 552,75 гривні передали одному з окремих полків Командування Сил підтримки Збройних Сил України, бійці котрого працюють на Запорізькому напрямку фронту!
Lamborghini готує перший серійний електромобільLamborghini готує перший серійний електромобіль
Італійський автовиробник у офіційному прес-релізі про успіхи продажів гібридного Revuelto приховав новину про майбутнє розширення модельного ряду Lamborghini.
Найшвидший універсал в історії BMW помітили під час тестівНайшвидший універсал в історії BMW помітили під час тестів
BMW M5 Touring стане однією з найшвидших моделей у лінійці бренду. Універсал оснастять гібридною силовою установкою потужністю близько 700 сил.
Японія запровадила нові антиросійські санкції у сфері автоЯпонія запровадила нові антиросійські санкції у сфері авто
Нові санкції доповнюють попередні рішення, адже Японія вже заборонила поставки в Росію автомобілів преміум-класу вартістю понад 43 000.
Електромобіль Gen 3 встановив світовий рекорд швидкості в приміщенніЕлектромобіль Gen 3 встановив світовий рекорд швидкості в приміщенні
Формула E встановила новий рекорд швидкості в приміщенні 218.71 км/год, побивши попередній рекорд, встановлений Porsche Taycan у 2021 році.
Презентовано новий Ford Transit 2024-го модельного рокуПрезентовано новий Ford Transit 2024-го модельного року
Ford Transit 2024 став виразнішим на вигляд, а його салон зробили сучаснішим. Електричній версії моделі суттєво збільшили запас ходу.
BMW відкрила полігон для випробування автономних машин у ЧехіїBMW відкрила полігон для випробування автономних машин у Чехії
BMW відкрила новий випробувальний полігон у Соколові, що в Чехії, який буде комплексно використовуватися для розробки технологій автоматизованого водіння та паркування.
Новий Mitsubishi L200 отримав спортивну версіюНовий Mitsubishi L200 отримав спортивну версію
Компанія Mitsubishi представила гоночну версію нового пікапа L200, який на деяких ринках представлений під назвою Triton.
Найрідкісніший і незвичайний Porsche продадуть за ціною двох Bugatti ChironНайрідкісніший і незвичайний Porsche продадуть за ціною двох Bugatti Chiron
Випустили лише чотири обтічних купе Porsche 550A. Саме цей автомобіль відзначився гучними гоночними перемогами.
Захисникам на передову відправили унікальний банно-пральний комплексЗахисникам на передову відправили унікальний банно-пральний комплекс
Днями бійці 711 полку охорони Державної спеціальної служби транспорту отримали пересувний банно-пральний комплекс. Важливо, що його було розроблено і побудовано власними силами.
Ford на автосалоні в Детройті представить гібридний пікап F-150Ford на автосалоні в Детройті представить гібридний пікап F-150
Генеральний директор Ford Джим Фарлі підтвердив, що оновлену версію пікапа F-150 буде представлено на автосалоні в Детройті цього року, який розпочнеться з 13 вересня.
Кенія та Іран спільно налагодять випуск 50-річного пікапа NissanКенія та Іран спільно налагодять випуск 50-річного пікапа Nissan
В основі кенійського пікапа Kifaru лежить старий Nissan Junior 70-х років. Його вже понад пів століття випускають в Ірані.
Електронна черга на кордоні буде не лише для вантажівокЕлектронна черга на кордоні буде не лише для вантажівок
В Україні електронна черга на кордоні діятиме для легкових автомобілів та автобусів. Раніше її вже запустили до вантажівок.
Представлено модульний електричний автобус змінної довжиниПредставлено модульний електричний автобус змінної довжини
Італійська компанія NExT розробила революційний електричний автобус.
Mercedes-Benz презентував нові мінівени Vito та V-ClassMercedes-Benz презентував нові мінівени Vito та V-Class
Мінівенам Mercedes-Benz Vito і V-Class змінили дизайн і повністю переробили салон. Комплектація всіх версій моделі стала багатшою.
Найбільші автовиробники світу створюють величезну мережу зарядних станцій у СШАНайбільші автовиробники світу створюють величезну мережу зарядних станцій у США
Сім найбільших світових автовиробників створять безпрецедентну нову спільну мережу зарядних станцій для електромобілів, яка значно розширить доступ до потужних зарядних пристроїв у Північній Америці.
Volkswagen Beetle отримав дуже дивний тюнінгVolkswagen Beetle отримав дуже дивний тюнінг
Незвичайний Volkswagen New Beetle із футуристичним кузовним обвісом виставили на продаж. Вартість такого дивного авто становить 4500 доларів.
Aston Martin Valor розпродали за два тиждніAston Martin Valor розпродали за два тиждні
Постачання Valor розпочнеться у період з вересня до грудня цього року. Кожен автомобіль Q-підрозділ марки налаштує під клієнта.
Hyundai та Samsung спільно розробляють новий Genesis GV90Hyundai та Samsung спільно розробляють новий Genesis GV90
Hyundai Motor Group та Samsung спільними зусиллями створять новий флагман електричної лінійки Genesis - повнорозмірний кросовер GV90.
Україна представила броньовик спеціального призначення «Камрат-М»Україна представила броньовик спеціального призначення «Камрат-М»
Це експортний варіант бронетранспортера, модульна конструкція якого дає змогу на його базі створити машини для військового командування, медиків, мінометних розрахунків тощо.
Huawei представив свій найдоступніший кросоверHuawei представив свій найдоступніший кросовер
Кросовер Aito M5 від Huawei вже не новачок на домашньому ринку в Китаї, але зараз компанія офіційно представила найдоступніший варіант - Standard Edition.
Volkswagen назвав ціну продажу активів у РосіїVolkswagen назвав ціну продажу активів у Росії
Німецька автомобільна група Volkswagen повідомила, що продала свій російський бізнес лише за 125 млн євро. Відповідне підтвердження опубліковано у звітності компанії за перше півріччя 2023 року.
В Туреччині показали нове покоління броньовиків KirpiВ Туреччині показали нове покоління броньовиків Kirpi
Машина отримала покращений захист екіпажа, кращу підвіску та бронекапсулу. Все зроблено для збереження життя бійців.
На ринок виходить бюджетний електромобіль Neta AyaНа ринок виходить бюджетний електромобіль Neta Aya
Китайський кросовер Neta Aya готується до виходу на ринок. Це дуже дешевий електромобіль із ціною від 10 000 доларів.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015