Новости за 29.02.2024

Rolls-Royce презентував найдорожче авто у світіRolls-Royce презентував найдорожче авто у світі
Новий Rolls-Royce Droptail вирізняється особливим перламутровим забарвленням, а його салон оздоблений дорогою шкірою та трояндовим деревом. Розкішний кабріолет обладнали 600-сильним V12.
Власники Tesla Cybertruck жаліються на рекордну кількість помилок в електроніціВласники Tesla Cybertruck жаліються на рекордну кількість помилок в електроніці
Власники Tesla Cybertruck жаліються, що електричні пікапи дуже часто «дарують» неприємні сюрпризи у вигляді помилок у роботі електроніці, які виявлялись навіть через кілька днів володіння.
Розкрито подробиці наступника Bugatti ChironРозкрито подробиці наступника Bugatti Chiron
Наступник Bugatti Chiron буде надпотужним гібридом. Для суперкара готують абсолютно новий двигун V16.
Компанія Mansory створила унікальний Mercedes-AMG G63Компанія Mansory створила унікальний Mercedes-AMG G63
Компанія Mansory, що займається модифікацією автомобілів преміумкласу, створила унікальний тюнінгований Mercedes-AMG, в якому тепер важко впізнати оригінальний G63.
Коли треба ставати на облік у консульстві при купівлі авто за кордономКоли треба ставати на облік у консульстві при купівлі авто за кордоном
Українцям, які хочуть поїхати до України автомобілем, придбаним за кордоном, треба стати на консульський облік. Інакше на митниці доведеться платити мито та інші податки.
Старий 60-річний Ford Thunderbird виставили на продажСтарий 60-річний Ford Thunderbird виставили на продаж
Ford Thunderbird Italien існує в одному-єдиному екземплярі. Купе вирізняється елегантним дизайном у італійському стилі.
Нові електромобілі Ford можуть отримати архітектуру на 800 вольтНові електромобілі Ford можуть отримати архітектуру на 800 вольт
Ford має великі плани щодо електромобілів наступного покоління. Нові моделі можуть отримати архітектуру швидкої зарядки на 800 вольт.
Краш-тест виявив сильні та слабкі сторони електричного Toyota bZ4XКраш-тест виявив сильні та слабкі сторони електричного Toyota bZ4X
Безпеку електричного кросовера Toyota bZ4X перевірила австралійська організація ANCAP, яка, на відміну від EuroNCAP, віддає перевагу системам активної безпеки для запобігання аваріям.
Opel вивів на тести оновлений кросовер MokkaOpel вивів на тести оновлений кросовер Mokka
Фотошпинам вдалося зробити серію знімків прототипу оновленого Opel Mokka. Тестовий мул частково покритий камуфляжем, так що йдеться про легкий фейсліфтінг, а не масштабну модернізацію.
Презентовано новий спорткар Maserati GranCabrioПрезентовано новий спорткар Maserati GranCabrio
Спорткар Maserati GranCabrio поєднує ретростиль із сучасними технологіями. Кабріолет запропонують у бензинових та електричних модифікаціх.
Електромобіль Volkswagen ID.4 суттєво оновилиЕлектромобіль Volkswagen ID.4 суттєво оновили
Німецький автовиробник оновив свій популярний електричний кросовер Volkswagen ID.4. Зазначається, що версії ID.4 із більшою батареєю будуть потужнішими та ефективнішими, ніж авто до оновлення.
Компанія BMW Motorrad відклала випуск електромотоциклаКомпанія BMW Motorrad відклала випуск електромотоцикла
Показаний ще у червні 2019 року родстер BMW Motorrad Vision DC відкривав вікно у майбутнє електричного мотоцикла, але у лютому 2024 року це майбутнє ще не настало, а вікно так і не відкрилося.
Toyota відкликає 380 000 пікапів TacomaToyota відкликає 380 000 пікапів Tacoma
Під відкликання потрапили понад 380 тисяч пікапів Toyota Tacoma, які були випущені у 2022-2023 роках. Виявляється, у деяких з цих пікапів на задньому мосту можуть залишитися сліди зварювання.
Honor представила технологію керування автомобілем одним лиш поглядомHonor представила технологію керування автомобілем одним лиш поглядом
Поки за допомогою програми можна виконувати лише чотири дії. Але для початку технологію повинні погодити виробники автомобілів.
Дилер Porsche купив із аукціону Tesla Cybertruck за 244 000 доларівДилер Porsche купив із аукціону Tesla Cybertruck за 244 000 доларів
На одному з майданчиків, зокрема Cox Automotive в Манхеймі, нещодавно продали новенький Tesla Cybertruck. Виручили за пікап 244 000 доларів, що майже вдвічі дорожче за рекомендовану роздрібну ціну.
Представлено одразу три нові седани лінійки BYD Han Honor EditionПредставлено одразу три нові седани лінійки BYD Han Honor Edition
Компанія BYD представила флагманський седан BYD Han Honor Edition 2024-го модельного року, який доступний у трьох варіантах.
Новий Chevrolet Bolt EV дозволить GM заощадити мільярди доларівНовий Chevrolet Bolt EV дозволить GM заощадити мільярди доларів
Фінансовий директор GM Пол Джейкобсон заявив, що новинка заощадить для компанії мільярди доларів, ставши першим у Північній Америці електромобілем з використанням літій-залізо-фосфатних акумуляторів.
Оприлюднено фото маловідомого бразильського спортивного седана Emme 422TОприлюднено фото маловідомого бразильського спортивного седана Emme 422T
Спортивний седан Emme 422T створили у співробітництві з інженерами Lotus. 280-сильне авто розганялось до сотні за 5 с та розвивало 270 км/год.
Mercedes-Benz GLC EV 2026 помітили в камуфляжіMercedes-Benz GLC EV 2026 помітили в камуфляжі
Шпигуни помітили прототип електромобіля Mercedes-Benz GLC 2026 під час дорожніх випробувань в холодних погодніх умовах.
Dacia показала новий болід для «Дакару»Dacia показала новий болід для «Дакару»
На автосалоні з Женеві, що проходить у ці дні, дебютував ралі-кар Dacia Sandrider. Румунська марка планує взяти з ним участь ралі «Дакар» 2025 року у класі легкових автомобілів Т1.
Chery випустила новий бюджетний електричний кросовер iCar 03Chery випустила новий бюджетний електричний кросовер iCar 03
Китайська компанія Chery випустила в Китаї новий електричний кросовер iCar 03. Він пропонується в шести комплектаціях за ціною від 109 800 юанів або близько 15 тисяч доларів за поточним курсом.
Aston Martin відклав дебют свого першого електромобіля до 2026 рокуAston Martin відклав дебют свого першого електромобіля до 2026 року
З огляду на нижчий, ніж очікувалося, попит Aston Martin вирішив відкласти випуск першого в історії бренду електромобіля.
Власник нової Tesla Cybertruck обстріляв своє автоВласник нової Tesla Cybertruck обстріляв своє авто
Власник Tesla Cybertruck обстріляв новеньке авто із пістолета-кулемета та дробовика. Кузов пікапа витримав випробування.
Судно-автовоз BYD доставило в Європу 7000 дешевих машинСудно-автовоз BYD доставило в Європу 7000 дешевих машин
В німецькому порту Бремерхафен (Бремен) розвантажився перший морський автовоз BYD Explorer No.1, в трюмах якого тільки для найбільшого європейського ринку ФРН прибуло 3000 електромобілів виробника.
Polestar знайшла фінансування і поставила на конвеєр модель з індексом «3»Polestar знайшла фінансування і поставила на конвеєр модель з індексом «3»
Бренд розкішних електрокарів Polestar після нещодавнього оголошення про зміну в структурі компанії зміг залучити майже 1 мільярд доларів США і розпочати виробництво Polestar 3, яке мали розгорнути минулого року.
Новий Dodge Charger показали на тизерахНовий Dodge Charger показали на тизерах
Dodge запустив рекламну кампанію нового Charger. Марка опублікувала перший із трьох тизерів маслкара.
Новий Skoda Kodiaq отримав версію 4x4 із потужним дизелемНовий Skoda Kodiaq отримав версію 4x4 із потужним дизелем
Компанія Skoda почала продавати у Європі кросовер Skoda Kodiaq нового покоління у версії 4x4. Ця новинка оснащується 2,0-літровим дизельним двигуном потужністю 193 к.с.
Тижневі обсяги автомобільного імпорту пального в Україну впали до 20-місячного мінімумуТижневі обсяги автомобільного імпорту пального в Україну впали до 20-місячного мінімуму
Минулого тижня, який закінчився 25 лютого, обсяги імпорту дизельного пального й бензину автомобільним транспортом упали до 17,2 тис. тонн.
Новий концепт-кар Opel Experimental може бачити у темрявіНовий концепт-кар Opel Experimental може бачити у темряві
Піонер технологій - інноваційна концепція керованого інтелектуального світла.
13 років довіри та співпраці: лінійка китайських авто Chery на українському ринку13 років довіри та співпраці: лінійка китайських авто Chery на українському ринку
Сьогодні Chery - один з найпопулярніших китайських автобрендів в Україні. Автосалон Chery «Автомобільний центр Київ» пропонує широкий спектр автомобілів на будь-який смак і бюджет.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015