Новости за 29.01.2024

Aston Martin опублікував новий тизер найшвидшого VantageAston Martin опублікував новий тизер найшвидшого Vantage
Британська марка поділилася свіжим зображенням боковини новинки в цікавому ракурсі, а заодно підтвердила, що це буде нова версія Vantage.
«Аеробус» від Geely запущено в масове виробництво«Аеробус» від Geely запущено в масове виробництво
Електричний мінівен LEVC 380 від Geely Group запущено в масове виробництво в Китаї.
Потужність нового кросовера Toyota GR Crown перевищить 380 к.с.Потужність нового кросовера Toyota GR Crown перевищить 380 к.с.
До кінця цього року у сімейство Toyota Crown отримає високопродуктивний кросовер від підрозділу Gazoo Racing (GR) - GR Crown.
Новий Volkswagen Golf R зміниться зовні та всерединіНовий Volkswagen Golf R зміниться зовні та всередині
У лінійці оновленого Volkswagen Golf 2024 залишиться заряджений варіант R. Його офіційно презентують влітку, а поки що він засвітився під час перегонів по льоду озера Целль в Австрії.
Новий електромобіль Porsche Macan отримав китайську батареюНовий електромобіль Porsche Macan отримав китайську батарею
Електромобіль оснащено акумуляторною батареєю на 100 кВт.год, яка, як повідомляється, буде поставлятися китайською компанією CATL.
Новий Ford Bronco дебютував у КитаїНовий Ford Bronco дебютував у Китаї
На китайському ринку дебютував новий позашляховик Ford Bronco. Його локальну версію виготовляють на спільному підприємстві Jiangling Ford.
В Європі вже продали 100 000 Nissan з технологією e-POWERВ Європі вже продали 100 000 Nissan з технологією e-POWER
З моменту своєї появи у вересні 2022 року інноваційна технологія e-POWER від Nissan завоювала прихильність понад 100 000 клієнтів.
Біля Чернігова будують унікальний містБіля Чернігова будують унікальний міст
Продовжується будівництво нового мосту через Десну неподалік Чернігова. Він замінить стару конструкцію, яку росіяни розбомбили вночі 23 березня 2022 року. На той щас це було єдине автомобільне сполучення зі столицею.
В Porsche вважають, що ЄС передумає повністю забороняти ДВЗВ Porsche вважають, що ЄС передумає повністю забороняти ДВЗ
У Porsche вважають, що Євросоюз передумає забороняти двигуни внутрішнього згорання. Фінансовий директор німецької марки Лутц Мешке розповів, що не впевнений в остаточності цього рішення.
Електричний фургон LDV eDeliver 7 стане доступною альтернативою Ford TransitЕлектричний фургон LDV eDeliver 7 стане доступною альтернативою Ford Transit
Британська компанія LDV запустила у виробництво комерційний електромобіль eDeliver 7. Фургон уже надійде в продаж в Австралії за ціною від 59 990 до 66 990 австралійських доларів ($39 600 - 44 200).
Експерти назвали середній запас ходу електромобілів у 2023 роціЕксперти назвали середній запас ходу електромобілів у 2023 році
Електромобілі розвиваються рекордними темпами. Аналітики Агенції з охорони довкілля США (EPA) зазначають, що середній запас ходу авто на електротязі для моделей 2023 року досяг 434 км.
Honda та General Motors запустили виробництво водневих паливних елементівHonda та General Motors запустили виробництво водневих паливних елементів
Спільне підприємство FCSM (Fuel Cell System Manufacturing), створене у 2017 році Honda та General Motors, розпочало серійне виробництво електрохімічних генераторів на водні.
Новий BMW iX1 eDrive25L показали на живих фотоНовий BMW iX1 eDrive25L показали на живих фото
BMW iX1 eDrive25L планується запустити у виробництво на заводі BMW Brilliance у Шеньяні вже у травні цього року.
Компанія Chery представила екстремальний позашляховикКомпанія Chery представила екстремальний позашляховик
Новий Jetour JMK Traveller отримав позашляхову гуму, підніжки і багажник на даху. Автомобіль оснастили 261-сильним турбомотором і повним приводом.
Незвичний Jeep Cherokee Sports виставили на аукціонНезвичний Jeep Cherokee Sports виставили на аукціон
На аукціон Bring a Trailer виставлено незвичного виконання Jeep Cherokee Sports, ходова база якого замість колісного виконання має гусеничне.
Volvo Trucks представляє інноваційні тягачі FH AeroVolvo Trucks представляє інноваційні тягачі FH Aero
Компанія Volvo Trucks презентувала 29 січня магістральні тягачі сімейства FH у новому виконанні Aero. Машини отримали оптимізовану за аеродинамікою кабіну - подовжену в передній частині на 24 см.
Країнам ЄС не вдається зменшити викиди автомобілів у повітряКраїнам ЄС не вдається зменшити викиди автомобілів у повітря
За останні 10 років країни Євросоюзу не змогли скоротити обсяги викидів шкідливих речовин у атмосферне повітря від роботи дизельних та бензинових автомобілів.
Рідкісний 750-сильний суперкар Gumpert Apollo роками припадає пилом на паркінгуРідкісний 750-сильний суперкар Gumpert Apollo роками припадає пилом на паркінгу
Випущено лише 150 суперкарів Gumpert Apollo всіх версій. Саме цей 750-сильний автомобіль здатний розвинути 360 км/год і новим коштував 500 000 доларів.
Нова версія Tesla Model 3 Performance отримає низку покращеньНова версія Tesla Model 3 Performance отримає низку покращень
Нова версія Tesla Model 3 Performance, як очікується, буде випущена у другому кварталі цього року в Китаї, а її ціна може становити близько 55 000 доларів.
Yamaha побудувала перший гольф-кар із водневим двигуномYamaha побудувала перший гольф-кар із водневим двигуном
Yamaha привезла на міжнародну виставку PGA Merchandise Show в Орландо, штат Флорида, водневий гольф-кар.
Honda критикує китайські електричні седани за поверхневий дизайнHonda критикує китайські електричні седани за поверхневий дизайн
Пройшли ті часи, коли китайські автомобілі були посміховиськом автомобільної індустрії. За останні роки значно покращилася не лише якість, але й дизайн.
Японський пікап перетворили на екстремальний автодімЯпонський пікап перетворили на екстремальний автодім
Автодім Isuzu D-Max отримав двоспальний намет на даху і невелику кухню. Позашляхові здібності пікапа поліпшили.
«Сентравіс» візьме участь у проекті з виробництва автомобілів з водневим двигуном для ЄС«Сентравіс» візьме участь у проекті з виробництва автомобілів з водневим двигуном для ЄС
Українське підприємство спільно з французькою компанією Duncha France стало учасником проекту з виробництва автомобілів з водневим двигуном в Європейському Союзі.
Uklon представив нову функцію - маршрути із пішою частиноюUklon представив нову функцію - маршрути із пішою частиною
Під час створення замовлення користувачу пропонується альтернативний варіант маршруту, де потрібно трохи пройти від авто до місця призначення пішки, тим самим зекономивши час та вартість замовлення.
Найбільші міста України зустрічають Jeep: відкриття нових дилерів легендарного Бренду в Харкові, Одесі, Львові, ДніпріНайбільші міста України зустрічають Jeep: відкриття нових дилерів легендарного Бренду в Харкові, Одесі, Львові, Дніпрі
Нові дилерські центри вже готові до роботи в повному обсязі: продаж нових автомобілів, обслуговування вже існуючого автопарку клієнтів, надання фінансових послуг тощо.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015