Новости за 28.05.2023

Новий Aston Martin подорожчав у 7 разів за пів годиниНовий Aston Martin подорожчав у 7 разів за пів години
Aston Martin DB12 - новий суперкар англійської марки. Купе оснащено 680-сильним V8 твін-турбо від Mercedes та розвиває 325 км/год.
Компанія Toyota анонсувала таємничий концептКомпанія Toyota анонсувала таємничий концепт
Технічно прототип може стати або одиничним шоу-каром з нагоди вікового ювілею «24 години Ле-Мана», а може виявитися передсерійним зразком екстремальної модифікації Toyota Prius.
Ferrari F40 завантажили на яхту для реклами крипто-бутікаFerrari F40 завантажили на яхту для реклами крипто-бутіка
Хизуватися своїм багатством вважається непристойним, але якщо є місце на землі, де ви можете це зробити, не піднімаючи брів, то це в Монако.
Volkswagen Amarok отримав екстремальну версіюVolkswagen Amarok отримав екстремальну версію
Volkswagen Amarok The Beast 2.0 підготовлений для найсуворіших умов. Пікап став на 150 міліметрів вище за стандартну модель і оснащений 33-дюймовими шинами.
Хот-хетч MINI Cooper S нового покоління помічено на НюрбургрингуХот-хетч MINI Cooper S нового покоління помічено на Нюрбургрингу
«Тридверку» у жовто-чорному камуфляжі помітили на Нюрбургрингу. Ці фото дозволяють скласти уявлення про новий «заряджений» хетчбек до офіційної презентації.
Bentley випустить спеціальні версії моделей із ексклюзивною курткоюBentley випустить спеціальні версії моделей із ексклюзивною курткою
У комплекті з кожним автомобілем покупець отримає сертифікат на пошиття ексклюзивної куртки Huntsman.
Ентузіаст створив незвичайний велосипед із трикутними колесамиЕнтузіаст створив незвичайний велосипед із трикутними колесами
Блогер створив дивний велосипед із трикутними колесами, на якому можна їздити. Ентузіаст показав процес збірки такого незвичайного транспорту.
Volvo EX30 вперше помічено на тестахVolvo EX30 вперше помічено на тестах
Видання Autocar поділилося інформацією про майбутній електричний кросовер Volvo EX30, презентація якого запланована на 7 червня.
Ferrari Monza SP1 зібрали в натуральну величину з кубиків LegoFerrari Monza SP1 зібрали в натуральну величину з кубиків Lego
У датському Legoland із 383 тисяч кубиків Lego зібрали повнорозмірну копію Ferrari Monza SP1.
Кросовер Tesla Model Y став найпопулярнішим автомобілем у світіКросовер Tesla Model Y став найпопулярнішим автомобілем у світі
Вперше за довгі роки Toyota Corolla змістили з лідерства з глобальних продажів. На покращення показників продажів Tesla Model Y вплинуло зниження цін на ключових ринках.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015