Новости за 28.03.2024

У США вперше «наживо» показали Nissan Kicks нового поколінняУ США вперше «наживо» показали Nissan Kicks нового покоління
Компанія Nissan на автосалоні в Нью-Йорку, який стартував 28 березня 2024 року, вперше показала кросовер Nissan Kicks нового покоління. У продаж він надійде влітку цього року.
Став відомий «Найкращий електромобіль 2024 року»Став відомий «Найкращий електромобіль 2024 року»
На автосалоні в Нью-Йорку назвали переможців щорічного конкурсу «Найкращий електромобіль року» та «Найкращий всесвітній автомобіль 2024». Цікаво, що цього року обидві премії виборов електричний кросовер KIA EV9.
Представлено новий 670-сильний Porsche PanameraПредставлено новий 670-сильний Porsche Panamera
Porsche озвучила ціни Panamera 2025 року. Топова версія Panamera Turbo E-Hybrid зі стандартним набором функцій коштуватиме 192 995 доларів. Повний набір «плюшок» збільшить цінник до 285 205 доларів.
Дебютував новий доступний седан KIA K4Дебютував новий доступний седан KIA K4
KIA K4 - новий седан С-класу, який змінює модель Cerato. У нього виразніший дизайн, сучасніший салон та багатше оснащення з безпеки.
Новий BYD Qin L показали на «живих» фотоНовий BYD Qin L показали на «живих» фото
Найновіший седан BYD Qin L показали без камуфляжу. Цей гібрид із запасом ходу до 90 км на електротязі займає проміжне положення між Qin Plus та Han.
Розкриті подробиці про перший серійний електромобіль з 900-вольтною бортовою системоюРозкриті подробиці про перший серійний електромобіль з 900-вольтною бортовою системою
Перший серійний електромобіль з 900-вольтною бортовою системою зійшов з конвеєра. Інноваційну платформу отримав електромобіль NIO ET9.
Індійський виробник автобусів випустить власний «Гелік»Індійський виробник автобусів випустить власний «Гелік»
Індійська компанія Force Motors випустить дешеву копію Mercedes-Benz G-Class. Йдеться про подовжену версію рамного позашляховика Gurkha.
Перехід на електричні вантажівки обійдеться США у 1 трильйон доларівПерехід на електричні вантажівки обійдеться США у 1 трильйон доларів
У новому звіті Аналітичного центру Roland Berger, який опублікувала Коаліції чистих вантажів, повідомляється, що для фінансування переходу на електричні вантажні транспортні засоби знадобиться 1 трильйон доларів.
Електрична вантажівка Iveco стане фірмовим транспортом музикантів MetallicaЕлектрична вантажівка Iveco стане фірмовим транспортом музикантів Metallica
Культова рок-група Metallica цього літа у своєму міжнародному гастрольному турі збирається використовувати суто електричні та водневі вантажівки від Iveco під час свого європейського туру.
Hyundai представила стильний і доступний пікап Santa CruzHyundai представила стильний і доступний пікап Santa Cruz
Пікап Hyundai Santa Cruz змінився зовні та отримав повністю новий салон. Модель пропонують із бензиновими двигунами потужністю до 281 к.с.
Toyota розглядає можливість створення недорого пікапаToyota розглядає можливість створення недорого пікапа
Toyota досі розглядає можливість створення компактного пікапа для конкуренції Ford Maverick. Представники компанії навіть протестували цей автомобіль, щоб «отримати досвід у цій галузі».
Кросовер Hyundai Tucson суттєво оновилиКросовер Hyundai Tucson суттєво оновили
Корейський автовиробник на автосалоні в Нью-Йорку представив оновлений кросовер Tucson.
Перший автомобіль Xiaomi вийшов на ринокПерший автомобіль Xiaomi вийшов на ринок
Електромобіль Xiaomi SU7 виявився значно доступнішим за основних конкурентів. Седан пропонують у версіях потужністю від 300 до 663 сил із запасом ходу до 830 км.
Zeekr 007 невдовзі отримає нові технологічні перевагиZeekr 007 невдовзі отримає нові технологічні переваги
Zeekr оголосив набір учасників для відкритого бета-тестування автоматичного паркування серед власників електроседана 007. Як стверджується, це «перший і єдиний у світі» серійний автомобіль з функцією автопаркування.
Volkswagen показав бюджетний кросовер за 12 000 доларівVolkswagen показав бюджетний кросовер за 12 000 доларів
Недорогий кросовер Jetta VS5 від Volkswagen показали офіційно після модернізації 2024 року. Бюджетний автомобіль виявився набагато дешевшим за інші сучасні машини в сегменті і отримав стильний дизайн.
Tesla почала розміщувати рекламу електромобілів в Facebook та InstagramTesla почала розміщувати рекламу електромобілів в Facebook та Instagram
Засновник Tesla Ілон Маск тривалий час категорично виступав проти ідеї традиційної реклами.
Виявлена таємна колекція рідкісних американських спорткарівВиявлена таємна колекція рідкісних американських спорткарів
У колекції зібрані раритетні Dodge, Ford і Plymouth 60-х та 70-х років. Вартість деяких автомобілів сягає 200-500 тисяч доларів.
Цьогоріч  розпочнеться виробництво електробуса e-VolksbusЦьогоріч розпочнеться виробництво електробуса e-Volksbus
У другій половині 2024 року компанія Volkswagen Truck n Bus запустить у серію міський електробуса e-Volksbus. Машина розроблена у найбільшому інженерному центрі VWTB у Резенді (Бразилія).
Електромобіль Fisker Ocean продають з рекордними знижкамиЕлектромобіль Fisker Ocean продають з рекордними знижками
Компанія Fisker щойно оголосила про значне зниження цін на електричні кросовери моделі Ocean. Це легко робить його найдешевшим електромобілем в Америці.
У Росії зафіксували обвал виробництва бензинуУ Росії зафіксували обвал виробництва бензину
​Після серії ударів по російських нафтопереробних заводах (НПЗ), що паралізували роботу великих підприємств «Роснєфті» й «Лукойлу», випуск автомобільного бензину в країні впав на 7,4 відсотка.
Тюнінг-ательє Mansory побудувало «золотий» Rolls-Royce CullinanТюнінг-ательє Mansory побудувало «золотий» Rolls-Royce Cullinan
Новий Rolls-Royce Cullinan Mansory Linea DOro прикрашений позолотою зовні та всередині. Потужність двигуна кросовера збільшили до 610 сил.
Volkswagen up! отримав триколісну версіюVolkswagen up! отримав триколісну версію
Варто відзначити, що Geparda не справжній триколісний автомобіль, оскільки на задній осі у нього знаходиться подвійне колесо.
У США представили новий MINI CooperУ США представили новий MINI Cooper
Британський автовиробник Mini, що належить BMW Group, представив новий автомобіль 2025 Mini Cooper S для американського ринку.
У квітні дебютує Renault Captur нового поколінняУ квітні дебютує Renault Captur нового покоління
Компанія Renault планує офіційно представити Renault Captur нового покоління 4 квітня 2024 року. У продаж цей компактний кросовер надійде у другій половині 2024 року.
Hyundai IONIQ 5 N здобув перемогу World Performance Car Award 2024Hyundai IONIQ 5 N здобув перемогу World Performance Car Award 2024
IONIQ 5 N названо 2024 World Performance Car, здобувши четверту велику перемогу лінійки повністю електричних IONIQ 5 за останні три роки
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015