Новости за 28.02.2024

Mercedes-Maybach відмовляється від моделі Ultimate LuxuryMercedes-Maybach відмовляється від моделі Ultimate Luxury
Оригінальний Mercedes-Maybach Ultimate Luxury презентували в 2018 році. Електричний позашляховий седан вирізняється незвичним дизайном і розкішним салоном.
Американці посилюють краш-тести автомобілівАмериканці посилюють краш-тести автомобілів
У США підвищують вимоги щодо безпеки легкових автомобілів. Тому страховий інститут дорожньої безпеки (IIHS) ускладнює краш-тести машин.
Buick несподівано показав привабливий електричний концептBuick несподівано показав привабливий електричний концепт
Buick в пошуку оригінальності й винятковості своїх автомобілів розробив доволі цікавий дизайн золотої моделі в стилі концепції Wildcat EV та оприлюднив новий слоган і брендову кампанію «Винятковий за дизайном».
Mitsubishi показала новий кросовер на базі Nissan PathfinderMitsubishi показала новий кросовер на базі Nissan Pathfinder
Компанія Mitsubishi розглядає можливість розробки кросовера на основі Nissan Pathfinder. Новинка отримає назву Mitsubishi Endeavor.
Цінові війни електромобілів виходять на новий рівеньЦінові війни електромобілів виходять на новий рівень
Цінова війна на ринку електромобілів посилюється, адже два найбільші виробники акумуляторів у світі знижують ціни на свою продукцію.
Найпопулярніші авто у світі за 2023 рікНайпопулярніші авто у світі за 2023 рік
Найбільшим попитом у 2023 році користувалися кросовери та пікапи. Уперше в історії лідером на світовому авторинку став електромобіль.
Представлений «цілком новий» Zeekr 001Представлений «цілком новий» Zeekr 001
У Китаї відбувся дебют Zeekr 001 нового покоління. Як стерджується, зміна покоління принесла моделі 1118 оновлень. З
Названо найпопулярніші автомобільні бренди КитаюНазвано найпопулярніші автомобільні бренди Китаю
Китай - найбільший авторинок світу і конкурентна боротьба на ньому дуже жорстока. В цьому році там сталась революційна подія.
Росіяни не можуть запустити колишній завод VolkswagenРосіяни не можуть запустити колишній завод Volkswagen
Новий російський власник досі не може відновити роботу колишнього заводу німецького автомобілебудівного концерну Volkswagen у Калузі.
Розкрито нові подробиці суперкара Tesla RoadsterРозкрито нові подробиці суперкара Tesla Roadster
Суперкар Tesla Roadster отримає нестандартні ракетні прискорювачі. Інноваційний винахід дозволить електромобілю розганятися до 100 км/год менш, ніж за секунду.
Представлено новий гоночний Aston Martin VantageПредставлено новий гоночний Aston Martin Vantage
Слідом за новим Aston Martin Vantage GT3 британська марка представила наступний Vantage GT4.
Названі найкращі електромобілі за відгуками власниківНазвані найкращі електромобілі за відгуками власників
Аналітична компанія J.D. Power опублікувала результати останнього дослідження досвіду володіння електромобілем на основі відгуків самих автомобілістів.
У новітніх Mercedes-Benz GLE і GLS глухнуть двигуни і відвалюються педаліУ новітніх Mercedes-Benz GLE і GLS глухнуть двигуни і відвалюються педалі
Проблеми безпеки спричинили два окремих відкликання позашляховиків Mercedes-Benz. Перший стосується трансмісії в деяких моделях GLE і GLS. Другий створює ризик виходу з ладу педалі гальма.
У VinFast зростають збитки навіть на фоні зростання продажівУ VinFast зростають збитки навіть на фоні зростання продажів
VinFast відзвітував про чисті збитки в четвертому кварталі, які поглибилися на 3,4 відсотка в порівнянні з попередніми трьома місяцями.
Напіврозібраний Ferrari 60-х продають за мільйон доларівНапіврозібраний Ferrari 60-х продають за мільйон доларів
Усього виготовили 212 кабріолетів Ferrari 250 GT Series II. Конкретно цим суперкаром володіли італійський князь та відомий голлівудський актор.
Наступник Mercedes-AMG GT 4-door Coupe буде електромобілемНаступник Mercedes-AMG GT 4-door Coupe буде електромобілем
Шпигуни поділились зображеннями майбутнього 4-дверного купе від Mercedes-AMG, презентація якого очікується у 2026 році.
За два місяці було перереєстровано понад 22 тисячі транспортних засобів через ДіюЗа два місяці було перереєстровано понад 22 тисячі транспортних засобів через Дію
Цифровізація послуг продовжує набирати обертів. Громадяни активно змінюють підхід до купівлі-продажу автівок. Адже це зручно мати можливість продати чи купити легкове авто, мотоцикл або мопед за допомогою мобільного телефону.
На продаж виставили Chevrolet Camaro IROC-Z 1989 із пробігом 708 кмНа продаж виставили Chevrolet Camaro IROC-Z 1989 із пробігом 708 км
На онлайн-аукціоні Bring a Trailer виставлено на продаж Chevrolet Camaro IROC-Z 1989 року. Нинішній, третій за рахунком власник придбав його 2023 року. За всі 35 років існування купе наїздило лише 708 км.
Apple згорне розробку електрокара, над яким працювала 10 роківApple згорне розробку електрокара, над яким працювала 10 років
Компанія Apple оголосила, що згортатиме розробку електроавтомобіля, яка тривала 10 років. Майже 2 тисячі працівників, що займалися його створенням, переведуть у підрозділ штучного інтелекту.
Компанія MG анонсувала недорогі електромобіліКомпанія MG анонсувала недорогі електромобілі
MG анонсували недорогі електрокари. Модельний ряд британської марки поповнять універсал MG 4 та компактна міська модель вартістю від 20 000 євро.
Воднева Toyota Corolla отримала систему, що висмоктує вуглець з повітря під час рухуВоднева Toyota Corolla отримала систему, що висмоктує вуглець з повітря під час руху
Toyota розробляє технологію уловлювання вуглецю в гоночній Corolla з водневим двигуном, яка дебютувала минулого літа під час 5-годинної гонки на витривалість у Японії.
Ford повторно перевіряє подушки безпеки Takata у десятках тисяч автомобілівFord повторно перевіряє подушки безпеки Takata у десятках тисяч автомобілів
За останні декілька років Ford Motor став рекордсменом із відкликань. Наразі йому доводиться повторно перевіряти автомобілі, які вже побували на сервісі. Причина кампанії залишається тією ж самою - подушки безпеки Takata.
Перший автомобіль Xiaomi показали на виставці MWC 2024 у БарселоніПерший автомобіль Xiaomi показали на виставці MWC 2024 у Барселоні
Зарядка на 220 км за 5 хвилин і 2,78 с до 100 км/год. Перший автомобіль Xiaomi - Xiaomi SU7 - вперше представили за межами Китаю.
Новий Infiniti QX80 стане виразнішим на виглядНовий Infiniti QX80 стане виразнішим на вигляд
Опубліковані перші фото Infiniti QX80 нового покоління. Великий флагманський позашляховик від преміального підрозділу Nissan презентують 20 березня.
Skoda анонсувала випуск нового компактного кросовераSkoda анонсувала випуск нового компактного кросовера
Модельна лінійка Skoda отримає ще одну новинку - компактний кросовер зі стильним дизайном. Його мають намір вивести на ринок уже в 2025 році.
Toyota GR Yaris отримала дві спеціальні лімітовані версіїToyota GR Yaris отримала дві спеціальні лімітовані версії
Компанія Toyota презентувала дві спеціальні версії моделі GR Yaris: Ogier і Rovanpera, розроблені в тісній співпраці з чемпіонами Міжнародного чемпіонату світу з ралі команди Toyota Gazoo Racing World Rally Team.
У Женеві презентували нові MG 9 та S9У Женеві презентували нові MG 9 та S9
Седан MG 9 та кросовер S9 запропонують у версіях на 340 і 544 к.с. Електромобілі багато оснащені, а їх салон оздоблений дорогою шкірою.
BYD вивів на ринки Європи новий бренд DenzaBYD вивів на ринки Європи новий бренд Denza
На автосалоні у Женеві європейський дебют відсвяткувала компанія Denza. Це бренд, що створений китайським автовиробником BYD і Mercedes-Benz у 2010 році.
146 груп саперів отримали пікапи й обладнання від «Повернись живим» та Київстар146 груп саперів отримали пікапи й обладнання від «Повернись живим» та Київстар
Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» забезпечив транспортом і базовим найнеобхіднішим обладнанням ще 40 інженерно-саперних груп Сил підтримки ЗСУ в межах спільної з компанією Київстар ініціативи «Нам тут жити».
Оприлюднено перші фото салон Нового PEUGEOT Е-5008Оприлюднено перші фото салон Нового PEUGEOT Е-5008
Абсолютно новий електричний кросовер PEUGEOT E-5008 готовий запропонувати дуже просторий 7-місний салон та легкий доступ до комфортного третього ряду сидінь.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015