Новости за 28.01.2024

Пікап Great Wall Shanhai Poer перетворився на автобудинокПікап Great Wall Shanhai Poer перетворився на автобудинок
Китайська автомобілебудівна компанія Great Wall Motor вивела на тести новий автобудинок, який запустять у серійне виробництво.
Як ціна на скраплений газ змінила популярність ГБО?Як ціна на скраплений газ змінила популярність ГБО?
Експерти встановили звязок цін на скраплену пропан-бутанову суміш та динаміки інсталяцій газобалонного обладнання (ГБО).
У МВС запустили новий чат-бот, що спростить здачу іспиту на праваУ МВС запустили новий чат-бот, що спростить здачу іспиту на права
Головний сервісний центр МВС запускає офіційний чат-бот у телеграмі - ТалонБот. Він створений для пошуку вільних талонів на складання практичного іспиту.
KIA EV6 GT помітили з оновленим агресивним дизайномKIA EV6 GT помітили з оновленим агресивним дизайном
Спортивний EV6 GT від KIA невдовзі отримає фейсліфтинг. Автомобіль відрізняється від попередньої моделі новим більш агресивним дизайном, який включає змінений бампер та оновлену решітку радіатора.
Каліфорнія планує використати європейські технології обмеження швидкостіКаліфорнія планує використати європейські технології обмеження швидкості
Сенатор від Каліфорнії Скотт Вінер подав законопроєкт, який передбачає запровадження у 2027 році примусового обмеження швидкості у нових автомобілях.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015