Новости за 27.10.2023

Представлено новий екстравагантний суперкар FerrariПредставлено новий екстравагантний суперкар Ferrari
Mansory Stallone Tempesta Nera Verde - серйозно доопрацьований кабріолет Ferrari 812 GTS. Суперкар оснащений високооборотистим 830-сильним V12 і здатний розвинути 345 км/год.
LPG у роздробі націлився на 30 грн/лLPG у роздробі націлився на 30 грн/л
Вартість автогазу на українських заправках продовжує активно зростати. З 20 по 27 жовтня середня ціна на LPG у роздрібних мережах зросла на 1,14 грн, до 27,62 грн/л.
Suzuki показала новий хетчбек Swift шостого поколінняSuzuki показала новий хетчбек Swift шостого покоління
Хетчбек Suzuki Swift зберіг знайомий зовнішній вигляд, але став сучаснішим всередині та отримав нові опції. Лінійку моделі поповнить економічна гібридна версія.
На автосалоні в Токіо покажуть передові вантажівки Mitsubishi FusoНа автосалоні в Токіо покажуть передові вантажівки Mitsubishi Fuso
Компанія Mitsubishi Fuso Truck and Bus Co. (MFTBC), 89% акцій якої належить Daimler Truck AG, покаже тут чимало цікавого - під гаслом Future Together («Майбутнє разом»).
Mercedes-Benz представив оновлений електрокросовер EQS SUV із запасом ходу 719 кмMercedes-Benz представив оновлений електрокросовер EQS SUV із запасом ходу 719 км
Mercedes-Benz EQS SUV тепер оснащується акумуляторною батареєю місткістю 118 кВт.год. Запас ходу становить від 673 до 719 км на одному заряді.
Латвія не заборонятиме перебування автомобілів, зареєстрованих у БілорусіЛатвія не заборонятиме перебування автомобілів, зареєстрованих у Білорусі
Автомобілі, зареєстровані в Білорусі, зможуть і надалі перебувати на території Латвії - згадку про це було виключено з поправок до Закону про дорожній рух.
Названо найпопулярніші авто в Європі за 2023 рікНазвано найпопулярніші авто в Європі за 2023 рік
Продажі автомобілів зросли практично у всіх європейських країнах. Найбільшим попитом користуються кросовери та компактні міські моделі.
Кіберпікап Cybertruck від Tesla стане випробуванням для політичного розколу в СШАКіберпікап Cybertruck від Tesla стане випробуванням для політичного розколу в США
Усі 10 із 50 штатів США, в яких куплено найбільше електромобілів, голосували на минулих виборах за Джо Байдена.
Флагманський кросовер Toyota показали у ТокіоФлагманський кросовер Toyota показали у Токіо
Нова Toyota Century SUV кине виклик Mercedes-Maybach GLS і Bentley Bentayga. Розкішний 5,2-метровий кросовер оснащений потужною гібридною установкою на 406 сил.
Honda показала безпілотний мініелектромобіль зі змінними батареямиHonda показала безпілотний мініелектромобіль зі змінними батареями
У компанії його називають засобом пересування «останньої милі» та рекомендують використовувати у місцях, де немає громадського транспорту.
Найекстремальніший суперкар Audi в історії засвітився на трекуНайекстремальніший суперкар Audi в історії засвітився на треку
Нова модифікація суперкара заснована на перегоновому боліді Audi R8 GT3 Evo II. Новинка отримала агресивний кузовний обвіс із безліччю карбонових аеродинамічних елементів.
Renault презентувала гібридний пікап Niagara ConceptRenault презентувала гібридний пікап Niagara Concept
Компанія Renault представила новий концептуальний пікап Renault Niagara у Бразилії. Відомо, що новинка має гібридну силову установку та систему повного приводу.
У Китаї презентували спортивний мінівен Xpeng X9У Китаї презентували спортивний мінівен Xpeng X9
Мінівен Xpeng X9 досягає понад 5 метрів у довжину та відрізняється оригінальним динамічним дизайном. Запас ходу електромобіля досягає 700 км.
Дизельний кросовер CITROEN C5 Aircross пропонується зі знижкою в 50 тис грн. на автомобілі зі складу в УкраїніДизельний кросовер CITROEN C5 Aircross пропонується зі знижкою в 50 тис грн. на автомобілі зі складу в Україні
Пропозиція діє на автомобілі у комплектації FEEL PACK зі складів в Україні: отже, їх не потрібно замовляти та довго чекати - можна одразу купувати!
Новий GEELY COOLRAY - дебют в УкраїніНовий GEELY COOLRAY - дебют в Україні
COOLRAY вже надходять до офіційних автосалонів GEELY в Україні.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015