Новости за 27.08.2023

Ferrari представила унікальний «обмальований» суперкарFerrari представила унікальний «обмальований» суперкар
Цей Ferrari 812 Competizione створено в єдиному екземплярі, його буде виставлено на благодійний аукціон. Суперкар оснащений 830-сильним двигуном і може розвивати швидкість до 340 км/год.
Розпочався випуск оновленого електромобіля Polestar 2Розпочався випуск оновленого електромобіля Polestar 2
Компанія Polestar у серпні розпочала поставки клієнтам оновленого електромобіля Polestar 2 і в цьому ж місяці відзначила випуск свого 150-тисячного електромобіля.
Дизайнери показали нову Mazda 6 на рендерахДизайнери показали нову Mazda 6 на рендерах
Автор каналу Halo oto на YouTube показав свіжий погляд на можливу зовнішність наступної генерації знаменитого японського седана.
В аварію потрапив автовоз з ексклюзивними суперкарамиВ аварію потрапив автовоз з ексклюзивними суперкарами
Автовоз із 10 суперкарами потрапив в аварію на трасі в британському графстві Кент. У ДТП ніхто не постраждав, але машини зазнали серйозних пошкоджень.
Брутальний позашляховик Dongfeng виявився вдвічі дешевшим ніж очікувалосяБрутальний позашляховик Dongfeng виявився вдвічі дешевшим ніж очікувалося
Усупереч прогнозам, у Dongfeng зберегли конкурентні ціни: електрична топ-версія позашляховика обійдеться в 739 тисяч юанів (еквівалент 101 тисяч доларів), а не в 1,5 мільйона юанів, як передбачалося спочатку.
Volkswagen Amarok перетворили на витончений кемперVolkswagen Amarok перетворили на витончений кемпер
На виставці Caravan 2023 у Дюссельдорфі представлено кемпер на базі пікапа Volkswagen Amarok другого покоління. Основною для нього стала версія PanAmericana.
На продаж виставили спорткар Porsche 911 в унікальному кольоріНа продаж виставили спорткар Porsche 911 в унікальному кольорі
Купити Porsche 911 Club Coupe могли тільки переможці лотереї. Спорткар вирізняється унікальним оформленням зовнішності та салону.
Південнокорейська KIA збудує в Казахстані заводПівденнокорейська KIA збудує в Казахстані завод
Виробництво автомобілів KIA буде розпочато у Казахстані у 2025 році.
Електромобіль Fisker Ocean перетворили на справжній «всюдихід»Електромобіль Fisker Ocean перетворили на справжній «всюдихід»
Компанія Fisker представила пакет обладнання під назвою Force E, що перетворює електричний кросовер Ocean на справжній позашляховик.
Британці створили нестандартний ретросуперкарБританці створили нестандартний ретросуперкар
Lotus Type 66 - сучасна версія гоночного боліда, спроєктованого в 60-х, але так і не збудованого. Легкий автомобіль оснащений 830-сильним V8.
Мотоцикл KTM 390 Duke 2024 отримав більш потужний двигун та цифрові помічникиМотоцикл KTM 390 Duke 2024 отримав більш потужний двигун та цифрові помічники
Австрійська компанія випускає на ринок абсолютно новий мотоцикл KTM 390 Duke 2024 модельного року: середньорозмірний байк стане королем вулиць та заміських доріг.
В Україні розкрили схему нелегального ввезення авто під виглядом гуманітаркиВ Україні розкрили схему нелегального ввезення авто під виглядом гуманітарки
Кросовери та позашляховики ввозили для перепродажу під виглядом гуманітарної допомоги. Сума завданих державі збитків становить десятки мільйонів гривень.
В Україні запрацював е-протокол технічного контролю автомобілівВ Україні запрацював е-протокол технічного контролю автомобілів
В Україні запровадили електронні бланки технічного контролю автомобілів. Така перевірка необхідна для комерційних, пасажирських та вантажних перевізників, які надають послуги з автомобільного перевезення людей або вантажів.
Відновлено перший перегоновий автомобіль Toyota в історіїВідновлено перший перегоновий автомобіль Toyota в історії
Болід відтворено за оригінальними схемами 1950-х років. Автомобіль створили 5-ть команд інженерів, кожна з яких відповідала за певні деталі.
В США запустили в рейс перший електробус від AmtrakВ США запустили в рейс перший електробус від Amtrak
Національна залізнична пасажирська корпорація (Amtrak) США запустила електричний автобус між Сіетлом та Беллінгемом. Він курсує у проміжку між ранковими та вечірніми поїздами.
Іржавий 85-річний Chevrolet завівся і поїхав після півстолітнього простою на АлясціІржавий 85-річний Chevrolet завівся і поїхав після півстолітнього простою на Алясці
Chevrolet Master DeLuxe покритий іржею, а на його кузові видно сліди ДТП. Проте вінтажний автомобіль зміг завестися і поїхати.
З 1 вересня пасажирський транспорт випускатимуть за кордон лише з позначкою екологічностіЗ 1 вересня пасажирський транспорт випускатимуть за кордон лише з позначкою екологічності
З 1 вересня, якщо у пасажирському транспортному засобі не буде визначений клас екологічності або зазначений клас екологічності ЄВРО-1, подати заявку на перетин кордону стане неможливим.
Представлено великий електрокросовер від творців «Мівіни»Представлено великий електрокросовер від творців «Мівіни»
VinFast VF9 пропонує багате оснащення та розкішний салон. Початкова вартість новинки становить 83 000 доларів.
Класичний MINI перетворили на електромобільКласичний MINI перетворили на електромобіль
Офіційне представництво MINI у Австралії у співпраці з Fellten Australia переробило класичний компактний MINI у електромобіль.
Great Wall випустить шестиколісний пікап Shanhai PoerGreat Wall випустить шестиколісний пікап Shanhai Poer
Шестиколісний Great Wall Shanhai Poer 6x6 досягає майже 6 метрів завдовжки і вирізняється брутальним дизайном. Пікап отримає 500-сильну гібридну установку.
Оптові ціни на паливо повернулися до зростанняОптові ціни на паливо повернулися до зростання
За тиждень вартість бензину А-95 в опті зросла на 0,5 грн/л, а ціна на автомобільні норми ДП підвищилася на 0,25 грн/л.
Унікальний Oldsmobile F-88 продали за 1,7 мільйона доларівУнікальний Oldsmobile F-88 продали за 1,7 мільйона доларів
Oldsmobile F-88 проєктували як дорожчий і розкішніший аналог Chevrolet Corvette. Спорткар зберігся в одному-єдиному екземплярі.
Кросовер Dodge Hornet отримав плагін-гібридну версіюКросовер Dodge Hornet отримав плагін-гібридну версію
Концерн Stellantis презентував плагін-гібридну модифікацію компактного кросовера Hornet. У компанії зазначають, що новинка є найпотужнішим автомобілем у своєму сегменті.
Buick показав преміальний електромобіль Velite 6Buick показав преміальний електромобіль Velite 6
Електромобіль Buick Velite 6 - недорогий преміальний хетчбек С-класу зі збільшеним кліренсом. Він оснащений 177-сильним мотором і може проїхати 430 км без підзарядки.
Історію екс-глави альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi Карлоса Гона показали у документальному фільміІсторію екс-глави альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi Карлоса Гона показали у документальному фільмі
25 серпня на одному із стримінінгових сервісів вийшов документальний фільм «Wanted: The Escape of Carlos Ghosn» («Втеча Карлоса Гона») режисера Джеймса Джонса.
Volkswagen Amarok отримав версію для рятувальниківVolkswagen Amarok отримав версію для рятувальників
Австралійські рятувальники в майбутньому можуть отримати серію таких Volkswagen Amarok. Пікап оснащений 250-сильним двигуном і доповнений системою повного приводу.
KIA відродить електричний мінікар RayKIA відродить електричний мінікар Ray
KIA Ray EV, перший серійний електромобіль у Південній Кореї, повернеться на ринок вже наступного місяця.
У Києві через спеку ввели обмеження на рух вантажівокУ Києві через спеку ввели обмеження на рух вантажівок
У Києві через спеку запровадили обмеження на рух для великовагового транспорту.
Дизайнери розсекретили новий заряджений електромобіль MINIДизайнери розсекретили новий заряджений електромобіль MINI
Новий Mini Cooper JCW стане найпотужнішим і найшвидшим електромобілем в історії бренду. Новинка отримає змінений кузовний обвіс і безліч інших поліпшень.
Електромобілі Cadillac Lyriq та Chevrolet Silverado поповнять прокатний автопарк HertzЕлектромобілі Cadillac Lyriq та Chevrolet Silverado поповнять прокатний автопарк Hertz
Американська компанія Hertz планує створити найбільший парк прокатних електромобілів у світі.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015