Новости за 27.04.2024

Електричний Renault 5 E-Tech отримав першу спецверсіюЕлектричний Renault 5 E-Tech отримав першу спецверсію
Електричний хетчбек Renault 5 E-Tech отримав першу спеціальну версію із приставкою Roland Garros у назві.
На продаж виставили знаменитий японський суперкар легенди «Формули-1»На продаж виставили знаменитий японський суперкар легенди «Формули-1»
Айртон Сенна брав участь у розробці Honda NSX, а тому отримав суперкар у подарунок. Автомобіль чудово зберігся і має невеликий пробіг.
Volvo зіткнула найбільший і найменший кросовер у краш-тетсіVolvo зіткнула найбільший і найменший кросовер у краш-тетсі
У своєму центрі безпеки в Торсланді, Швеція, бренд Volvo влаштував краш-тест із моделями, розташованими на протилежних кінцях модельного ряду.
Представлено новий «довгий» кросовер Hyundai Tucson LПредставлено новий «довгий» кросовер Hyundai Tucson L
На Пекінському автосалоні компанія Hyundai представила оновлену подовжену версію свого популярного кросовера. «Розтягнутий» Hyundai Tucson L створювався спеціально для ринку Китаю.
Genesis GV70 оновили зовнішність та оснащення салонуGenesis GV70 оновили зовнішність та оснащення салону
У травні на ринок вийде оновлений Genesis GV70. Кросовер стане сучаснішим зовні і технологічнішим усередині.
Tesla за 25 000 доларів стала реальністюTesla за 25 000 доларів стала реальністю
Після гучного повідомлення компанії з оренди автомобілів Hertz про розпродаж свого автопарку електромобілів. Деякі з них продають за дуже низькими цінами.
Британські волонтери привезли до Львова 30 позашляховиків для ЗСУБританські волонтери привезли до Львова 30 позашляховиків для ЗСУ
Британські волонтери привезли на Львівщину для українських військових 30 пікапів, укомплектованих генераторами та медикаментами.
Емблема Maserati вперше прикрасить розкішний катерЕмблема Maserati вперше прикрасить розкішний катер
Вперше під маркою Maserati випущено цивільне судно, і його вже можна замовити - за попередніми оцінками, воно коштує 2,6 мільйона доларів.
Volvo Trucks представила надпотужний дизельний двигунVolvo Trucks представила надпотужний дизельний двигун
Про новинку стало відомо з презентації на базі домашнього кампусу Volvo у Гетеборзі, де на випробувальному треку журналістам показали абсолютно новий магістральний тягач FH 16 зі згаданим дизельним двигуном D17 під кабіною.
Ford Mustang GT прийняли на службу до поліції Північної КароліниFord Mustang GT прийняли на службу до поліції Північної Кароліни
Ford випускає лінійку поліцейських автомобілів, але Mustang до неї не входить. Це не завадило дорожній патрульній службі Північної Кароліни купити 25 купе з приставкою GT у назві.
Рідкісний Ferrari 70-х простояв 33 роки занедбаним у сараїРідкісний Ferrari 70-х простояв 33 роки занедбаним у сараї
Виготовлено лише 502 купе Ferrari 400 із 340-сильним V12 під капотом. Це перша модель італійської марки із автоматичною коробкою передач.
На Житомирщині «гуманітарні» автівки йшли на продаж замість фронтуНа Житомирщині «гуманітарні» автівки йшли на продаж замість фронту
У Попільні викрито керівника благодійної організації, який ввозив з-за кордону для потреб фронту автомобілі за нульовою схемою розмитнення і продавав їх на ринку.
У Китаї стартував відкритий продаж Jetta VS5 2024 і Jetta VS7 2024У Китаї стартував відкритий продаж Jetta VS5 2024 і Jetta VS7 2024
У Китаї стартував відкритий продаж кросоверів Jetta VS5 і Jetta VS7 зразка 2024-го модельного року.
Технологія запобігання зіткненню не реагує на мотоциклістівТехнологія запобігання зіткненню не реагує на мотоциклістів
Страховий інститут дорожньої безпеки (IIHS) США протестував 10 популярних на ринку невеликих кросоверів.
Компанія Huawei презентувала новий Stelato S9Компанія Huawei презентувала новий Stelato S9
Stelato S9 від Huawei - обтічний електромобіль Е-класу із запасом ходу понад 500 км. Седан запропонують у версіях потужністю 309 і 524 к.с.
Копію першого японського автомобіля Toyota продають на аукціоніКопію першого японського автомобіля Toyota продають на аукціоні
На травневий аукціон Mecum виставлено лот з рідкісною Toyota Classic - Hilux 1996 року випуску, яких було випущено всього сто одиниць.
Більше 55 тисяч транспортних засобів продано через «Дію»Більше 55 тисяч транспортних засобів продано через «Дію»
Громадяни активно користуються застосунком Дія для купівлі-продажу авто. Вже 55 тисяч транспортних засобів були перереєстровані онлайн через застосунок Дія.
Новий Volkswagen Tiguan L показали в ПекініНовий Volkswagen Tiguan L показали в Пекіні
SAIC Volkswagen Automotive привезла на автошоу в Пекіні новий Tiguan L. Зовні китайський кросовер практично повністю повторює глобальну модель, але конфігурація салону інша.
Нову Skoda Superb RS показали на незалежних рендерахНову Skoda Superb RS показали на незалежних рендерах
Нещодавно виробник представив Skoda Superb нового покоління, а тепер планує зробити його набагато крутішим і потужнішим.
Китайці зібрались скопіювати легендарні міні-моцики Monkey та PapioКитайці зібрались скопіювати легендарні міні-моцики Monkey та Papio
Китайська компанія Zongshen подала документи на схвалення типу для новенької пари підготовлених до випуску 149-кубових мотоциклів під власним брендом.
Виявлено 22-річний Ford Focus із пробігом 200 кмВиявлено 22-річний Ford Focus із пробігом 200 км
Ford Focus зберігався 20 років у гаражі та не експлуатувався. Бюджетний седан добре зберігся: його кузов, салон і силовий агрегат у хорошому стані.
В Європі стартував продаж нового Toyota Land Cruiser 250В Європі стартував продаж нового Toyota Land Cruiser 250
Першим оцінити новий Land Cruiser Prado 250 зможуть шанувальники Toyota з Великої Британії.
Ferrari заробляє на кожній машині в 16 разів більше за BMWFerrari заробляє на кожній машині в 16 разів більше за BMW
У 2023-му Ferrari заробила на кожній проданій машині 118 тисяч євро. Це найкращий результат у галузі, до того ж далеко позаду залишилися такі імениті марки, як Porsche та BMW, обсяги яких суттєво вищі.
У США продали перший безпілотний автомобіль, який дозволяє відволікатись від дорогиУ США продали перший безпілотний автомобіль, який дозволяє відволікатись від дороги
Ілон Маск обіцяє нам повний автопілот уже багато років, щоразу відсуваючи терміни на кілька місяців чи рік. Однак віз і нині там. Tesla ніяк не досягне своєї мети, її конкуренти, схоже, вже це зробили.
Виготовлена мільйонна вантажівка Freightliner CascadiaВиготовлена мільйонна вантажівка Freightliner Cascadia
Freightliner Cascadia став першою вантажівкою важкого класу (Сlass 8) у Північній Америці, виробництво якої досягло семизначної позначки - 1 000 000 одиниць.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015