Новости за 27.01.2024

Компанія Cadillac презентувала надпотужного конкурента BMW M5Компанія Cadillac презентувала надпотужного конкурента BMW M5
Спортивний седан Cadillac CT5-V змінився зовні і став сучаснішим всередині. Модель запропонована у версіях потужністю до 668 сил.
Водневий автомобіль Toyota Mirai оновилиВодневий автомобіль Toyota Mirai оновили
Японський автовиробник оновив водневий автомобіль Toyota Mirai. Відомо, що седан отримав нові логотипи, оновлені технології безпеки та невелике підвищення ціни.
KIA вивела на тести новий бюджетний кросоверKIA вивела на тести новий бюджетний кросовер
Бюджетний кросовер, який отримає назву KIA Clavis, помітили під час дорожніх тестів у Південній Кореї.
Інженери винайшли батарею, яка заряджається за 5 хвилинІнженери винайшли батарею, яка заряджається за 5 хвилин
Інженери Корнельського університету представили інноваційну літієву батарею, здатну заряджатися за менш ніж 5 хвилин, що стане рекордом.
Виявлено занедбану колекцію рідкісних американських авто 70-хВиявлено занедбану колекцію рідкісних американських авто 70-х
У колекції зібрані вінтажні Dodge Challenger і Plymouth Barracuda 1970-71 років. Серед них є рідкісні заряджені версії вартістю понад 200 000 доларів.
Mazda CX-90 відкликають уже втретє за кілька місяцівMazda CX-90 відкликають уже втретє за кілька місяців
Проблема з системою рульового управління кросовера CX-90 змусила Mazda оголосити кампанію з відкликання.
ЗСУ отримали польські бойові машини БРДМ-2ЗСУ отримали польські бойові машини БРДМ-2
Збройні сили України отримали бойові машини БРДМ-2, які раніше були на озброєнні армії Польщі. Про це свідчать фотографії, розміщені у соціальних мережах.
Автогаз за тиждень здешевшав на 30 копійокАвтогаз за тиждень здешевшав на 30 копійок
За тиждень з 19-го по 26 січня середня ціна на автогаз в Україні зменшилася на 0,30 грн/л, до 27,60 грн/л.
Mercedes-Benz покаже у Парижі гоночний прототип 300 SLMercedes-Benz покаже у Парижі гоночний прототип 300 SL
На найбільшій виставці класичних автомобілів Retromobile 2024, яка пройде в Парижі з 31 січня по 4 лютого, Mercedes-Benz Classic виставить чотири цікаві автомобілі 300 SL.
Найдешевший електрокросовер Hyundai вперше помітили на дорогахНайдешевший електрокросовер Hyundai вперше помітили на дорогах
Електромобіль Hyundai Casper відрізняється від бензинової моделі дизайном оптики і колісних дисків. Кросовер отримає модифікації із запасом ходу 300 і 400 км.
У ЄС відмовляються від ремонту та експлуатації старих автоУ ЄС відмовляються від ремонту та експлуатації старих авто
Старіючий автопарк ЄС став приводом для Європейської комісії запропонувати заходи щодо скорочення терміну експлуатації автомобілів.
Понад 1,3 млрд грн на допомогу ЗСУ та відновлення країни спрямувала мережа ОККО від початку вторгненняПонад 1,3 млрд грн на допомогу ЗСУ та відновлення країни спрямувала мережа ОККО від початку вторгнення
З перших днів війни мережа ОККО визначила підтримку Збройних сил України одним із пріоритетних напрямків. Сумарно внесок компанії на допомогу ЗСУ та відновлення країни станом на січень поточного року склав понад 1,3 млрд грн.
Компанія ODetailing показала пікап Tesla Cybertruck у новому виглядіКомпанія ODetailing показала пікап Tesla Cybertruck у новому вигляді
Компанію ODetailing із США показала електричний пікап у плівці темного фіолетового кольору. Власник електрокара обрав досить ефектний відтінок.
У США представили оригінальні електрокари в ретростиліУ США представили оригінальні електрокари в ретростилі
Компанія Olympian Motors випустить електричні седан у стилістиці 30-х років і позашляховик, схожий на старі Land Rover. Обидва авто отримають мотори потужністю понад 300 сил.
У Женевському автосалоні 2024 року візьмуть участь лише вісім автомобільних брендівУ Женевському автосалоні 2024 року візьмуть участь лише вісім автомобільних брендів
Як повідомили організатори шоу, про готовність взяти участь у ювілейному, сотому за рахунком автосалоні заявили лише вісім автомобільних брендів.
Електромобіль Porsche Taycan Cross Turismo розбили, аби викрасти фариЕлектромобіль Porsche Taycan Cross Turismo розбили, аби викрасти фари
У своєму прагненні якомога швидше вилучити потрібні речі, злодії розрізали електромобіль, використовуючи якийсь гострий інструмент.
Оновлений кросовер BMW X3 сфотографували під час тестівОновлений кросовер BMW X3 сфотографували під час тестів
Кросовер BMW X3 зразка 2025 року модельного року сфотографували під час дорожніх тестів. Незважаючи на те, що автомобіль був вкритий камуфляжем, дещо про його дизайн можна сказати.
В Італії знайшли невідомий розкішний Hummer із дизайном як у Jeep Grand CherokeeВ Італії знайшли невідомий розкішний Hummer із дизайном як у Jeep Grand Cherokee
Позашляховик Hummer H1 T-REX відрізняється нестандартним обтічним дизайном і розкішним салоном. Під капотом авто встановлено 6,5-літровий турбодизель.
«Повернись живим» і «Укрнафта» передали війську пікапи, дрони та рації на понад 33 млн грн«Повернись живим» і «Укрнафта» передали війську пікапи, дрони та рації на понад 33 млн грн
Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» спільно з компанією «Укрнафта» забезпечили 82-гу окрему десантно-штурмову бригаду транспортом і обладнанням вартістю 33 399 605,9 гривні.
Де шукати роботу за кордоном водію?Де шукати роботу за кордоном водію?
Один з найкращих варіантів для пошуку робот за кордоном, наприклад, пропозицій для водіїв, Layboard.com.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015