Новости за 26.12.2023

Як виконується розвал-сходження на 3D-стендахЯк виконується розвал-сходження на 3D-стендах
Дізнайтеся про процес і особливості виконання розвалу-сходження на 3D-стендах для вашого автомобіля.
Євросоюз погодив пільги на електромобілі з БританіїЄвросоюз погодив пільги на електромобілі з Британії
Європейський Союз схвалив пропозицію відкласти 10 відсотків тариф на електромобілі в торгівлі з Британією до грудня 2026 року з початкової дати набуття чинності угоди 1 січня 2024 року.
До Верховної Ради подали законопроєкт про розмитнення авто у «Дії»До Верховної Ради подали законопроєкт про розмитнення авто у «Дії»
Законопроєкт 10380 є колективною творчістю більше 50 депутатів з різних фракцій, що автоматично підвищує шанси його бути прийнятим. Але сам текст законопроєкту поки що не оприлюднено.
Перший нігерійський автомобіль виявився клоном Toyota Land CruiserПерший нігерійський автомобіль виявився клоном Toyota Land Cruiser
Nord Demir - великий рамний позашляховик завдовжки понад 5 метрів. Автомобіль оснащений 4,6-літровим 278-сильним V8 і автоматичною КПП.
Уже за 28,45 грн/л: дискаунтери зменшують ціни на LPGУже за 28,45 грн/л: дискаунтери зменшують ціни на LPG
З 25 по 26 грудня середня вартість газу на АЗК країни зменшилася на 0,27 грн/л, до 30,49 грн/л.
Посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію матимуть додаткові елементи захистуПосвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію матимуть додаткові елементи захисту
Посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу матимуть додаткові елементи захисту для зменшення ризику їх підробки. Відповідну Постанову прийняв Кабінет Міністрів України, яка набула чинності 26 грудня.
Класичний Porsche 911 перевели на електротягуКласичний Porsche 911 перевели на електротягу
Версія Еверраті, вірогідно, краще побудована, ніж оригінал. Вона також більш безпечна для навколишнього середовища і розганяється до 60 за 3,7 секунди, що приблизно на секунду швидше, ніж оригінал.
Дизайнери показали Toyota Corolla нового поколінняДизайнери показали Toyota Corolla нового покоління
Незалежні дизайнери CarsVision показали на рендерних зображеннях, як приблизно буде виглядати ця новинка.
Половина дилерів Ford досі не хочуть продавати електромобіліПоловина дилерів Ford досі не хочуть продавати електромобілі
Продажі електромобілів знижуються на тлі стабільно високих цін в США, багато дилерів Ford не бажають ризикувати та інвестувати в їхній продаж.
Lamborghini розробила систему активного регулювання розвалу-сходженняLamborghini розробила систему активного регулювання розвалу-сходження
Італійська компанія Lamborghini похизувалася перед журналістами системою AWC (Active Wheel Carrier) - де-факто активною ступицею, яка здатна просто на ходу змінювати кути розвалу і сходження коліс!
Кличко передав 241 бригаді 20 вантажівокКличко передав 241 бригаді 20 вантажівок
Мер Києва Віталій Кличко передав бійцям 241 бригади 20 нових вантажних автомобілів MAN.
Як випробовують міцність новозбудованих мостівЯк випробовують міцність новозбудованих мостів
За час війни в Україні зруйновано 457 мостів, 142 - на дорогах державного значення, за які відповідає «Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України». Наразі влаштували вже 115 тимчасових переправ та відбудували 22 мости.
Оновлений KIA EV6 помітили на дорозі в камуфляжіОновлений KIA EV6 помітили на дорозі в камуфляжі
У 2024 році корейська компанія KIA планує оновити власний електричний кросовер EV6, який представлений на ринку ще з 2021 року. Шпигуни помітили рестайлінгову модель у камуфляжі.
Представлено розкішний китайський електромобіль Nio ET9Представлено розкішний китайський електромобіль Nio ET9
Електромобіль Nio ET9 - великий седан F-класу з обтічним силуетом. Він оснащений 697-сильною установкою і здатний проїхати близько 600 км без підзарядки.
Toyota анонсувала хот-хетч GR Yaris з автоматичною коробкою передачToyota анонсувала хот-хетч GR Yaris з автоматичною коробкою передач
Майбутній Токійський автосалон, який пройде 12-14 січня 2024 року, стане місцем презентації Toyota GR Yaris із автоматичною коробкою передач.
GM зупиняє продажі нового електричного кросовера Chevrolet Blazer EVGM зупиняє продажі нового електричного кросовера Chevrolet Blazer EV
General Motors призупинила продажі нового електричного кросовера Chevrolet Blazer EV, щоб вирішити певні проблеми з програмним забезпеченням після серії повідомлень про різноманітні несправності, що фіксувались під час руху.
Майже половина продажів нових авто у Європі припадає на електрифіковані моделіМайже половина продажів нових авто у Європі припадає на електрифіковані моделі
Цьогорічні показники реєстрації нових електричних чи гібридних автомобілів у Європі перевищили торішні. Частка електрифікованих авто серед глобальних продажів автомобілів досягла майже 50 відсотків.
Новий Volkswagen Amarok показали на «живих» фотоНовий Volkswagen Amarok показали на «живих» фото
Новинка стане ексклюзивною для Південної Америки, тоді як на світовому ринку запропонують модель другого покоління.
Українським водіям у Польщі потрібно буде обміняти праваУкраїнським водіям у Польщі потрібно буде обміняти права
Починаючи з 1 січня 2024 року українські водії в шестимісячний термін повинні будуть обміняти свої права на польські.
Ще сотня пікапів та десять машин розмінування поповнять парк ДСНСЩе сотня пікапів та десять машин розмінування поповнять парк ДСНС
Корея передала ДСНС України сертифікат на 100 пікапів SsangYong та 10 машин механізованого розмінування DOK-ING.
Найвпливовіші автомобільні лідери 2023 рокуНайвпливовіші автомобільні лідери 2023 року
Бути головним в автомобільній індустрії - нелегка робота. Деякі лідери справляються з цією роботою краще за інших, і щороку жменька з них виділяється з-поміж інших завдяки тому, що вони мають значний вплив на бізнес.
На Миколаївщині відновили ще один містНа Миколаївщині відновили ще один міст
Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України відзвітувало про завершення капітального ремонту шляхопроводу у Миколаївській області.
Керівництво Volkswagen рятує компанію, зменшуючи витратиКерівництво Volkswagen рятує компанію, зменшуючи витрати
Після кадрових змін в керівництві, компанія обрала курс на електрифікацію власних авто, з грандіозним планом перетворити Volkswagen на найбільшого виробника електромобілів у світі.
В Європі можуть почати продавати дешеві кей-кариВ Європі можуть почати продавати дешеві кей-кари
Глава французької компанії Renault Лука де Мео закликав Євросоюз дозволити продавати на європейському ринку кей-кари, які відрізняються невеликим розміром та дешевою ціною.
Німеччина передасть Україні нову партію вантажівок Zetros та тягачів HX81Німеччина передасть Україні нову партію вантажівок Zetros та тягачів HX81
Федеральний уряд Німеччини оголосив про черговий пакет військової допомоги для України.
Новий CITROEN e-C3 здобув титул Autobest Ecobest 2024Новий CITROEN e-C3 здобув титул Autobest Ecobest 2024
Цей титул заслуговують лише ті транспортні засоби, які відрізняються чудовою екологічністю, високою ефективністю, зменшенням впливу на навколишнє середовище. Журі конкурсу Autobest відзначило саме Новий CITROEN e-C3 найбільш актуальним та важливим електро
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015