Новости за 26.09.2023

Нову Toyota Yaris перетворили на раритетний JaguarНову Toyota Yaris перетворили на раритетний Jaguar
Невелика японська компанія Mitsuoka Motors, яка випускає автомобілі, стилізовані під британську класику 1980-1990-х років, приймає заявки на чергову новинку - Viewt четвертого покоління.
Компанія Geely представила сімейний електромобіль зі змінною батареєюКомпанія Geely представила сімейний електромобіль зі змінною батареєю
Farizon SuperVan є інноваційним автобудинком з передовими технологіями. Будинок на колесах має надійти у виробництво в Китаї вже до кінця 2023 року.
Mullen показав довгоочікуваний електричний спорткарMullen показав довгоочікуваний електричний спорткар
Спортивний електромобіль Mullen GT офіційно представили у Нью-Йорку після майже 5-ти років невиконання обіцянок двох судових процесів.
У США побудували найнижчий VolkswagenУ США побудували найнижчий Volkswagen
У Volkswagen Beetle зрізали верхню частину кузова і встановили її на саморобне шасі. Оригінальне авто отримало двигун від старого скутера.
Tesla Model 3 може отримати новий двигунTesla Model 3 може отримати новий двигун
Компактна Tesla Model 3 є найдешевшим електромобілем знаменитої американської компанії. Машина недавно зазнала модернізації, а тепер стало відомо, що новинка може отримати інші мотори.
Раритетний Jaguar E-Type прикрасили кристалами SwarovskiРаритетний Jaguar E-Type прикрасили кристалами Swarovski
Crystal Car E-Type повторює дизайн Jaguar E-Type Series 1, але вдвічі менший за оригінал. Вартість такого ексклюзивного авто становить від 14 600 до 18 200 доларів.
Рада ЄС підтримала зменшення обмеженнь на викиди авто до 2035 рокуРада ЄС підтримала зменшення обмеженнь на викиди авто до 2035 року
Рада Європейського Союзу в понеділок підтримала зменшення обмежень викидів автомобілів за пропозицією Італії та Франції, які таким чином хочуть зберегти конкурентоспроможність автомобільної галузі ЄС.
Нову Toyota Camry 2024 випадково розсекретилиНову Toyota Camry 2024 випадково розсекретили
Нова Toyota Camry стане яскравішою на вигляд і отримає більш сучасний салон. З лінійки зникне 3,5-літровий V6 - його замінять турбочетвіркою.
Tatra випробовує для пожежних та військових безпілотні вантажівкиTatra випробовує для пожежних та військових безпілотні вантажівки
Компанія Tatra Trucks показала ходові випробування вантажівки з автоматизованим керуванням. За основу взято модель Force третього покоління, яка дебютувала цієї весни.
Французький Ineos Grenadier дістався Північної АмерикиФранцузький Ineos Grenadier дістався Північної Америки
Позашляховик Ineos Grenadier вже має попит у США. Брутальний позашляховик почнуть постачати до США у листопаді, а в січні він дістанеться Канади.
Позашляховики Suzuki Jimny встановили незвичайний світовий рекордПозашляховики Suzuki Jimny встановили незвичайний світовий рекорд
Власники Suzuki Jimny чотирьох поколінь зібралися на заході Jimny Gathering 2023. На фестивалі було встановлено незвичайний рекорд з одночасного ввімкнення фар автомобілів.
У Китаї показали доступний електричний спорткар SC-01У Китаї показали доступний електричний спорткар SC-01
У Китаї розпочались продажі компактного спортивного електромобіля SC-01 за ціною у 40 000 доларів. Машина обладнана силовою установкою потужністю близько 430 сил.
Грузія припинила реекспорт авто у Росію та БілорусьГрузія припинила реекспорт авто у Росію та Білорусь
У Грузії з 26 вересня заборонено експорт і реекспорт до Росії та Білорусі автомобілів з країн Євросоюзу.
Одну з головних «фішок» Tesla Cybertruck показали наживоОдну з головних «фішок» Tesla Cybertruck показали наживо
Однією з найбільш очікуваних особливостей майбутнього Tesla Cybertruck є система рульового управління задніми колесами, яку показали в нових відеороликах.
Дизайнери показали Renault Clio нового покоління на рендерахДизайнери показали Renault Clio нового покоління на рендерах
Renault Clio шостого покоління може дебютувати вже у 2026 році. Новинка отримає гібридну силову установку, розроблену спільно з Geely.
Hyundai продасть свій петербурзький автозавод російській компаніїHyundai продасть свій петербурзький автозавод російській компанії
Завод зупинив виробництво авто через нестачу комплектуючих, постачання яких виявилося неможливим через санкції.
У Китаї стартувало виробництво електричного родстера MG CybersterУ Китаї стартувало виробництво електричного родстера MG Cyberster
У Китаї почалось виробництво електричного родстера MG Cyberster. Новинка незабаром надійде в продаж на рідному ринку за ціною від 41 000 доларів.
Поліція Латвії штрафуватиме за наліпки «я - русский»Поліція Латвії штрафуватиме за наліпки «я - русский»
Латвійська поліція вважає неприпустимим розміщення провокаційних написів російською мовою на автомобілях і готова до накладання штрафів за це.
У США виконали вражаючий тюнінг ВАЗ 2105У США виконали вражаючий тюнінг ВАЗ 2105
Старий ВАЗ 2105 отримав двигун Toyota і коробку передач Nissan. Автомобіль полегшили і оснастили новими гальмами і підвіскою.
Представлено новий Mercedes-Benz AMG GLCПредставлено новий Mercedes-Benz AMG GLC
Компанія Mercedes-Benz представила крос-купе AMG GLC, яке буде випущено у двох версіях, а саме GLC43 та GLC63 SE Performance.
Ford призупиняє будівництво заводу в Мічигані на тлі страйківFord призупиняє будівництво заводу в Мічигані на тлі страйків
Американський автоконцерн Ford призупиняє роботу над новим заводом з виробництва акумуляторів для електромобілів у Мічигані вартістю 3,5 мільярда доларів.
Представлено оновлений седан KIA Forte 2024-го модельного рокуПредставлено оновлений седан KIA Forte 2024-го модельного року
Компанія KIA представила седан Forte 2024, незважаючи на тести моделі нового покоління. Цього разу обіцяно оновлення комплектації GT-Line та підвищені ціни на всі версії.
Суперкар Lamborghini розбили в нелегальних вуличних перегонахСуперкар Lamborghini розбили в нелегальних вуличних перегонах
Lamborghini Huracan втратив керування під час драгрейсингу прямою дорогою і влетів у Toyota Prius. Суперкар відправлять на утилізацію.
У Лос-Анджелесі тестують відеочат для спілкування водіїв із поліцейськимиУ Лос-Анджелесі тестують відеочат для спілкування водіїв із поліцейськими
Департамент шерифа Західного Голлівуду експериментує з новим застосунком, мета якого - покращення взаємодії між поліцейськими та громадськістю.
У Китаї відкрили найбільшу у світі зарядну станцію для електромобілівУ Китаї відкрили найбільшу у світі зарядну станцію для електромобілів
Компанія Shell найближчим часом збудує найбільшу у світі зарядну станцію для електромобілів, яка одночасно зможе заряджати 258 машин.
Представлена нова модифікація Porsche CayenneПредставлена нова модифікація Porsche Cayenne
Компанія Porsche представила Cayenne S E-Hybrid 2024 року, який вона називає ідеальною серединою між стандартною моделлю E-Hybrid та надпотужним Cayenne Turbo E-Hybrid.
Опубліковані фото сімейного електрокросовера від Nissan та DongfengОпубліковані фото сімейного електрокросовера від Nissan та Dongfeng
Venucia VX6 - новий 4,6-метровий електрокросовер потужністю 218 сил. Модель спільно розробили фахівці Nissan і Dongfeng
Весь тираж KTM 890 Adventure R Rally розпродали за 70 годинВесь тираж KTM 890 Adventure R Rally розпродали за 70 годин
Найновіший австрійський новачок Rally настільки сподобався шанувальникам бренду, що всі заявлені в серію 700 мотоциклів розійшлися за неповні три дні.
Король дрифту Кейіті Цутія випробував «гарячий» Hyundai IONIQ 5Король дрифту Кейіті Цутія випробував «гарячий» Hyundai IONIQ 5
Перший повністю електричний «гарячий» хетчбек Hyundai IONIQ 5 N заслужив похвалу японського автогонщика Кейіті Цутія на прізвисько «король дрифту».
Культовий CITROEN 2CV святкує власний 75-річний ювілейКультовий CITROEN 2CV святкує власний 75-річний ювілей
Історія CITROEN 2CV бере свій початок з концепції «TPV» («Toute Petite Voiture» або «дуже маленький автомобіль»), що вперше була представлена у 1936 році - й головною метою було зробити автомобілі більш універсальними, економними, доступними для покупців.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015