Новости за 26.05.2023

Новий компактний кросовер Toyota уперше помітили на випробуванняхНовий компактний кросовер Toyota уперше помітили на випробуваннях
Нова Toyota C-HR стала більшою і відрізняється виразним гранованим дизайном. Компактний кросовер запропонують виключно у гібридних версіях.
В Україні очікується зростання цін на пальнеВ Україні очікується зростання цін на пальне
Дискусії щодо вартості палива в Україні не вщухають. Кілька тижнів цифри на стелах АЗС впевнено йдуть униз, але це ненадовго.
Дизайнери вперше показали нову Skoda Octavia CombiДизайнери вперше показали нову Skoda Octavia Combi
Компанія Skoda планує розробити та випустити на ринок у 2026 році нову Skoda Octavia Combi.
Lexus показав новий знімок позашляховика GXLexus показав новий знімок позашляховика GX
Новий GX 2024 Lexus буде заснований на тій же платформі, що і Toyota Land Cruiser 300. Позашляховик отримає 3,5-літровий бензиновий турбований двигун V6, а також гібридну версію
Легендарний Dodge Challenger продали більш ніж за мільйон доларівЛегендарний Dodge Challenger продали більш ніж за мільйон доларів
Відомий серед шанувальників маслкарів Dodge HEMI Challenger 1970 року, який отримав назву Black Ghost, продали на аукціоні за 1 072 500 доларів.
«What Car?» назвав найкращі електромобілі 2023 року«What Car?» назвав найкращі електромобілі 2023 року
Британський «What Car?» назвав десять найкращих нових електромобілів, представлених на ринку Великої Британії.
Повністю розсекречено салон Tesla CybertruckПовністю розсекречено салон Tesla Cybertruck
Передсерійну версію Tesla Cybertruck із готовим салоном помітили на зборах акціонерів. Електричний пікап відрізняється незвичайним салоном із деякими унікальними особливостями.
Mercedes-AMG SL отримав нову зовнішність від ManufakturMercedes-AMG SL отримав нову зовнішність від Manufaktur
Підрозділ персоналізації Mercedes-Benz підготував пакет оновлень для родстера Mercedes-AMG SL.
Презентовано найшвидшу та найдорожчу Honda в історіїПрезентовано найшвидшу та найдорожчу Honda в історії
Літак HondaJet пройшов ґрунтовну модернізацію. Бізнес-джету збільшили запас ходу, він отримав нові двигуни й інноваційний автопілот.
У Європі зростає парк електричних вантажівок Renault TrucksУ Європі зростає парк електричних вантажівок Renault Trucks
Європейський ринок електричних вантажівок продовжує зростати, у тому числі й за рахунок моделей важкого класу.
Китайський виробник електромобілів оголосив про відкриття шоу-руму у ФранціїКитайський виробник електромобілів оголосив про відкриття шоу-руму у Франції
Генеральний директор Lynk Co Ален Віссер поділився планами просування шведсько-китайської марки в Європі. Зокрема, на початку 2024 року компанія відкриє свій перший шоурум у Франції.
Suzuki Jimny отримав нові оригінальні версіїSuzuki Jimny отримав нові оригінальні версії
Палітру Suzuki Jimny 2024 модельного року розширили нові версії. Серед них є як позашляхові модифікації, так і варіант із виразнішим стилем.
За тиждень роздрібні ціни на пальне трохи знизилисьЗа тиждень роздрібні ціни на пальне трохи знизились
Тенденція до зменшення цін на пальне тримається, хоч і дещо ослабла: упродовж тижня із 19 по 26 травня пальне у середньому втратило 2-11 копійок на літрі.
Нові дизельні автобуси Low Entry можуть опинитися під забороноюНові дизельні автобуси Low Entry можуть опинитися під забороною
Найновіші дизельні автобуси Low Entry, тобто з низьким входом, можуть бути заборонені для продажу в ЄС вже з 2030 року.
Старий 56-річний Ford пішов із молотка за 632 500 доларівСтарий 56-річний Ford пішов із молотка за 632 500 доларів
Всього випустили лише 33 Ford Mustang Shelby GT350 із 446-сильним компресорним двигуном. Спортивна модель здатна розвинути швидкість понад 240 км/год.
Британські фермери передали до ЗСУ майже сотню власних позашляховиківБританські фермери передали до ЗСУ майже сотню власних позашляховиків
Британські аграрії доставили 30 автомобілів для 24 Окремої Механізованої Бригади. Загалом це вже вчетверте із Великої Британії доставили позашляховики для бійців 24 ОМБ імені Короля Данила.
Електричний Cadillac Escalade помічено під час тестівЕлектричний Cadillac Escalade помічено під час тестів
Майбутній електричний позашляховик Cadillac Escalade IQ, анонсований компанією на 2025 рік, потрапив у поле зору фотошпигунів через кілька годин після офіційного анонсу.
Електромобіль Aspark Owl побив два світові рекорди швидкостіЕлектромобіль Aspark Owl побив два світові рекорди швидкості
Aspark Owl оснащений чотирма електромоторами сумарною потужністю 1985 к.с. Суперкар здатний розганятись від 0 до 100 км/год менш ніж за 2 секунди.
Ісландія закупила та передала Україні бензовозиІсландія закупила та передала Україні бензовози
Ісландія придбала десять бензовозів для потреб української армії, щоб підтримати Україну у протистоянні російському вторгненню.
Mercedes-Benz підготував особливий подарунок для відданих власниківMercedes-Benz підготував особливий подарунок для відданих власників
У рамках програми лояльності «High Mileage Award» японський підрозділ компанії Mercedes-Benz роздасть фірмові значки власникам автомобілів марки з великими пробігами віком понад 10 років.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015