Новости за 26.02.2024

Представлено перший у світі серійний плюшевий автомобільПредставлено перший у світі серійний плюшевий автомобіль
Компанія Wuling представила Bingo Mickey, заявивши, що це перший у світі плюшевий автомобіль, який усередині і зовні оздоблений спеціальним матеріалом.
Революція у будівельній техніці - екскаватор оснастили краном-маніпуляторомРеволюція у будівельній техніці - екскаватор оснастили краном-маніпулятором
Компанія Waimea Engineering із Нової Зеландії, що займається ремонтом та доопрацюванням вантажівок та важкої будівельної техніки, представила революційний продукт.
В Івано-Франківську запускають програму навчання водіїв-жінок для комунального транспортуВ Івано-Франківську запускають програму навчання водіїв-жінок для комунального транспорту
В Івано-Франківську будуть збільшувати відсоток жінок-водіїв на комунальному транспорті. З минулого випуску більшість - це вже були жінки, - констатують у школі підготовки водіїв КП «Електротранс».
Nissan Pathfinder 2024 надходить у вільний продажNissan Pathfinder 2024 надходить у вільний продаж
Новий Nissan Pathfinder отримав сучасний дизайн та потужний двигун. Раніше повідомляли, що модель викликала ажіотаж у покупців ще до виходу на ринок.
Рідкісний 34-річний Mercedes-Benz зіркового співака продають за 400 тисяч доларівРідкісний 34-річний Mercedes-Benz зіркового співака продають за 400 тисяч доларів
Виготовили лише 502 заряджених седани Mercedes-Benz 190 E 2.5-16 Evolution II. 235-сильним авто володів фронтмен гурту Jamiroquai Джей Кей.
Автовиробник Daimler Truck продовжує підтримувати УкраїнуАвтовиробник Daimler Truck продовжує підтримувати Україну
Один із найбільших виробників вантажівок - Daimler Truck AG передав Україні в рамках чергової гуманітарної допомоги 1 млн євро.
Електромобіль BYD Dolphin EV показали у спеціальній версіїЕлектромобіль BYD Dolphin EV показали у спеціальній версії
Компанія BYD випустила новий Dolphin Honor Edition з оновленою силовою установкою, покращеним дизайном і ще нижчою ціною.
Майже 70 відсотків українців відмовились від паперових полісів автоцивілкиМайже 70 відсотків українців відмовились від паперових полісів автоцивілки
За останні роки спостерігається стрімке збільшення використання електронного формату укладання договору ОСЦПВ.
Розсекречено салон флагманського Peugeot e-5008Розсекречено салон флагманського Peugeot e-5008
До дебюту готується електричний кросовер Peugeot e-5008. Його планують представити у березні цього року, а поки компанія опублікувала коротке відео, на якому показала салон новинки.
На автошоу в Женеві презентували новий MG3На автошоу в Женеві презентували новий MG3
Новий MG3 став яскравішим на вигляд, просторішим та сучаснішим. Третє покоління компактної моделі В-класу вийде на європейський ринок у березні.
Перший електричний пікап Geely отримає повний привідПерший електричний пікап Geely отримає повний привід
Radar Automobile, дочірня компанія Geely Holding Group, оголосила, що повнопривідна версія Radar RD6 називатиметься Radar Horizon і буде запущена у другому кварталі цього року.
Нашим захисникам передали 18 нових пікапів JACНашим захисникам передали 18 нових пікапів JAC
Святошинська РДА міста Києва спільно з Групою компаній «Будшляхмаш» у рамках підписаного меморандуму про партнерство передали на передову 18 нових пікапів JAC моделі Т6.
Volvo продає значну частку виробника електромобілів PolestarVolvo продає значну частку виробника електромобілів Polestar
Компанія Volvo оголосила про плани продати 62,7 відсотків своєї частки акцій виробника електромобілів Polestar.
Компанія Land Rover повідомила про значний попит на карбонові колесаКомпанія Land Rover повідомила про значний попит на карбонові колеса
Land Rover оголосив про ажіотажний попит на карбонові колеса. Замовлення на вуглепластикові 23-дюймові диски перевершили очікування.
Jeep Avenger отримає повнопривідну версію 4xeJeep Avenger отримає повнопривідну версію 4xe
Повнопривідний Jeep Avenger 4xe буде гібридом із двома електромоторами. Кросовер зможе пересуватися в електричному режимі.
На аукціон виставили кастомний пікап Land Rover DefenderНа аукціон виставили кастомний пікап Land Rover Defender
Аукціонний будинок Mecum проведе торги із продажу унікального Land Rover Defender. За позашляховик 1985 року випуску, який перетворили на пікап, мають намір виручити 140-150 тисяч доларів.
Представлено новий Geely Emgrand 2024Представлено новий Geely Emgrand 2024
Седан Geely Emgrand став стриманішим на вигляд та соліднішим усередині. Модель пропонують у бензиновій та гібридній версіях.
Apple CarPlay можна буде вивести одразу на два екраниApple CarPlay можна буде вивести одразу на два екрани
Майбутнє оновлення iOS 17.4 для продуктів Apple принесе суттєве оновлення користувачам Apple CarPlay.
Гіперкар Bugatti Bolide отримав рекордно великі гальма в історії автопромуГіперкар Bugatti Bolide отримав рекордно великі гальма в історії автопрому
Як відомо, трековий гіперкар Bugatti Bolide вийде тиражем 40 екземплярів і отримає канонічний двигун W16 8.0 з чотирма турбокомпресорами, що розвиває 1600 кінських сил і стільки ж ньютон-метрів крутного моменту.
Компанія Honda показала реальні тести першого серійного автомобіля під брендом LingxiКомпанія Honda показала реальні тести першого серійного автомобіля під брендом Lingxi
Honda та Dongfeng опублікували перше відео, в якому показали зимове тестування серійної моделі Lingxi L. Це перший автомобіль нового бренду Honda, який називається Lingxi.
Презентовано новий бюджетний електромобіль Renault 5 E-TechПрезентовано новий бюджетний електромобіль Renault 5 E-Tech
Електромобіль Renault 5 E-Tech - компактний міський хетчбек у ретростилі. Модель запропонують у версіях потужністю 95-150 к.с. із запасом ходу до 400 км.
Інженери Tesla придумали, як підвищити ефективність батареї вже випущених машинІнженери Tesla придумали, як підвищити ефективність батареї вже випущених машин
Tesla готує оновлення програмного забезпечення для автомобілів, оснащених режимом Sentry Mode, щоб зменшити споживання батареї системою відеоспостереження.
Toyota готує міні-версію Land CruiserToyota готує міні-версію Land Cruiser
Toyota Motor подала заявку на реєстрацію патентного зображення нового позашляховика Land Cruiser FJ. Судячи з ескізів, йдеться про серійну версію концепту Toyota Compact Cruiser EV 2021 року.
Литовські фермери вирішили не долучатися до польської блокади кордонуЛитовські фермери вирішили не долучатися до польської блокади кордону
Польські фермери оголосили про блокаду польсько-литовського кордону на 1 березня. Вони не виключили, що до акції протесту приєднаються литовські фермери.
Бензин у гурті зростає під впливом котируваньБензин у гурті зростає під впливом котирувань
Протягом тижня вартість дрібногуртових партій бензину продовжила зростати. Це зумовлено зростанням європейських котирувань на цей вид пального і послабленням курсу гривні щодо долара.
Витрату пального нових авто перевірили в реальних умовахВитрату пального нових авто перевірили в реальних умовах
У більшості протестованих авто різниця між паспортною та реальною витратою пального складає до 5 відсотків. Деякі автівки виявилися економічнішими, ніж заявляли їх виробники.
Названо переможця європейської премії «Автомобіль року 2024»Названо переможця європейської премії «Автомобіль року 2024»
У рамках Женевського автосалону відбулася церемонія нагородження переможців премії Car of The Year.
Fiat представив одразу 5 концептів, які стануть серійними електромобілямиFiat представив одразу 5 концептів, які стануть серійними електромобілями
Компанія Fiat представила 5-ть інтригуючих концептуальних автомобілів, серійні версії яких будуть створені в найближчі роки та базуватимуться на одній глобальній платформі.
Скільки коштує Зелена картка для закордону у 2024 році?Скільки коштує Зелена картка для закордону у 2024 році?
Основні принципи Зеленої картки. Ціна поліса для різних типів транспортних засобів. Які штрафи за їзду без страховки?
Універсальність, яка перевірена рокамиУніверсальність, яка перевірена роками
Для тих автомобілістів, які використовують при заміні оливи саме 5W-30, хорошим варіантом буде олива Тор Tec 4600 від LIQUI MOLY.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015