Новости за 26.01.2024

Toyota презентувала «чемпіонські» спецверсії GR YarisToyota презентувала «чемпіонські» спецверсії GR Yaris
«Заряджений» хетчбек Toyota GR Yaris, який нещодавно піддали плановому оновленню, отримав нові спецверсії. У їх створенні взяли участь восьмиразовий чемпіон WRC Себастьєн Ожье та чемпіон WRC 2023 року Калле Ровенпера.
Компактний електричний кросовер Rivian R2 покажуть у березніКомпактний електричний кросовер Rivian R2 покажуть у березні
Виробник електромобілів Rivian ймовірно представить свій новий компактний кросовер R2 на електротязі у рамках спеціального заходу в Лагуна-Біч, в Каліфорнії, 7 березня.
Кількість автомобілів у ЄС зросла до 560 на тисячу осіб 2022 рокуКількість автомобілів у ЄС зросла до 560 на тисячу осіб 2022 року
Середня кількість легкових автомобілів у Європейському Союзі, за даними статистичного управління ЄС, 2022 року в розрахунку на 1 тис. населення становила 560.
Вчені створили «акумулятор майбутнього» для LamborghiniВчені створили «акумулятор майбутнього» для Lamborghini
Розробники запевняють, що нові акумулятори коштуватимуть на 70 відсотків дешевше, тому що в їхній конструкції не доведеться застосовувати рідкісні й токсичні хімічні речовини.
Lamborghini готує новий гібридний UrusLamborghini готує новий гібридний Urus
Офіційну презентацію Lamborghini Urus PHEV заплановано на кінець 2024 року.
Китайський стартап Nezha показав перші фото нового електричного універсалуКитайський стартап Nezha показав перші фото нового електричного універсалу
Китайський стартап Hozon розширює модельний ряд, анонсувавши новий універсал на електротязі, який незабаром приєднається до седана Nezha S.
Електромобіль Hyundai Casper надійде у продаж наприкінці 2024 рокуЕлектромобіль Hyundai Casper надійде у продаж наприкінці 2024 року
Компанія Hyundai планує наприкінці 2024 року розпочати продавати у Європі свій новий субкомпактний електромобіль Hyundai Casper Electric.
Розкішне американське авто 70-х майже 40 років простояло покинутим у гаражіРозкішне американське авто 70-х майже 40 років простояло покинутим у гаражі
Buick Electra - розкішний 5,8-метровий седан із величезним 7,5-літровим V8 під капотом. Модель 1973 року оснащена кондиціонером, круїз-контролем і автоматичною КПП.
Новий Hyundai Santa Fe 2024 виявився суттєво дорожчим за попередникаНовий Hyundai Santa Fe 2024 виявився суттєво дорожчим за попередника
У США оголосили ціни на новий Hyundai Santa Fe - представлений у другій половині 2023 року як модель 2024 року.
Mercedes-Benz збудує 65-поверхову вежу в ДубаїMercedes-Benz збудує 65-поверхову вежу в Дубаї
Mercedes-Benz та Binghatti, найбільший забудовник у Дубаї, реалізують спільний проєкт, який поєднає «світи автомобілебудування та архітектури».
Maserati готує одразу два електромобіліMaserati готує одразу два електромобілі
У Maserati заявили, що вірять в «електричне майбутнє» більше, ніж будь-коли, і планують випустити кілька нових машин.
Старий 26-річний Subaru пішов з молотка за 135 000 доларівСтарий 26-річний Subaru пішов з молотка за 135 000 доларів
Випущено лише 424 Subaru Impreza STI в кузові купе, тож зараз вони дуже дорогі. 280-сильний спорткар є серійною версією ралійного авто.
Ілон Маск назвав країну, жителі якої недооцінили TeslaІлон Маск назвав країну, жителі якої недооцінили Tesla
Ілона Маска дратують слабкі продажі Tesla в Японії, яка, як і раніше, залишається одним із найбільших у світі ринків автомобілів.
Українці за рік витратили на нові автомобілі рекордну сумуУкраїнці за рік витратили на нові автомобілі рекордну суму
Український автомобільний ринок показав у 2023 році значний приріст майже у всіх сегментах.
Електричний кросовер Subaru Solterra оновилиЕлектричний кросовер Subaru Solterra оновили
Електричний кросовер Subaru Solterra отримав кілька суттєвих оновлень. Більшість з низ стосується зарядки.
Електричний кросовер Honda Prologue виходить на ринокЕлектричний кросовер Honda Prologue виходить на ринок
Електромобіль Honda Prologue багато оснащений і доступний у версіях потужністю 212 і 288 сил. Запас ходу кросовера сягає 476 км.
Рамний позашляховик KIA Tasman вперше потрапив на відеоРамний позашляховик KIA Tasman вперше потрапив на відео
У Південній Кореї на одній із парковок зняли на відео зовсім новий автомобіль KIA - пікап Tasman.
Тюнери додали брутальності практичному Dacia JoggerТюнери додали брутальності практичному Dacia Jogger
Dacia Jogger відомий своєю практичністю та доступністю. Але німецький дилер Carpoint вирішив змінити це уявлення про модель і додав їй брутальності.
Lucid готує новий кросовер на електротязіLucid готує новий кросовер на електротязі
Компанія Lucid планує у найближчому часі представити компактний електричний кросовер, який міг би конкурувати з Tesla Model Y. Новинка повинна покращити ситуацію компанії.
Електрокросовер Volkswagen ID.4 отримав у США податкову знижку в 7500 доларівЕлектрокросовер Volkswagen ID.4 отримав у США податкову знижку в 7500 доларів
Електричний кросовер Volkswagen ID.4 суттєво подешевшав. Компанія зуміла оптимізувати виробництво моделі та обрала правильних постачальників. Автомобіль «скинув у ціні» одразу на 7500 доларів.
Виявлено унікальний «гібрид» спортивного Audi та Range RoverВиявлено унікальний «гібрид» спортивного Audi та Range Rover
Audi Quattro Dakar побудований на рамному шасі позашляховика Range Rover. Спорткар оснащений 3,5-літровим 230-сильним V8 і повним приводом.
Вантажівки Mercedes-Benz зможуть заправлятися воднем з ОАЕВантажівки Mercedes-Benz зможуть заправлятися воднем з ОАЕ
Найбільший у світі виробник комерційних автомобілів - Daimler Truck AG розглядає можливість організації постачання екологічно чистого рідкого водню з ОАЕ до Європи з 2030 року.
Tesla відкликає 200 тисяч авто у США через несправність системи заднього видуTesla відкликає 200 тисяч авто у США через несправність системи заднього виду
Tesla відкликає майже 200 000 автомобілів моделей S, X та Y у Сполучених Штатах через збій програмного забезпечення, який може перешкоджати видимості водіїв під час руху заднім ходом.
Chery виведе на європейські ринки бренди Omoda, Jaecoo та ExlantixChery виведе на європейські ринки бренди Omoda, Jaecoo та Exlantix
Chery планує вивести на європейські ринки одразу три нові марки, кожна з яких буде продавати три різні моделі.
Кросовер DS 7 та седан DS 9 - офіційні автомобілі «Тижня моди в Парижі»Кросовер DS 7 та седан DS 9 - офіційні автомобілі «Тижня моди в Парижі»
Бренд DS Automobiles виступає офіційним партнером «Тижнів моди в Парижі» починаючи з 2019 року. Цього року Бренд приймає участь у культовому заході з парком преміальних автомобілів DS 7 E-TENSE та DS 9 E-TENSE.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015