Новости за 25.03.2024

Наступний «Гелендваген» буде бензиновимНаступний «Гелендваген» буде бензиновим
Анонс нового Mercedes-Benz G500 супроводжується єдиним тизерним зображенням передньої частини кузова.
Jeep показав нові яскраві позашляховикиJeep показав нові яскраві позашляховики
Тюнінг Jeep покликаний покращити позашляхові якості авто та зробити їх дизайн яскравішим. Нові моделі можна відтворити своїми руками, адже їхні аксесуари доступні всім бажаючим.
Компанія Lexus оновила кросовер NXКомпанія Lexus оновила кросовер NX
Авто отримало ледь помітні косметичні зміни, а також нове забарвлення Copper Crest, як й на RX 500h F Performance 2023 року. Вартість комплектацій автомобіля в середньому зросла від 670 до 2385 доларів.
Які електромобілі найкраще заряджаються під час руху?Які електромобілі найкраще заряджаються під час руху?
Німецькі автомобілісти виявили величезну різницю в кількості енергії, що рекуперується різними електромобілями під час гальмування.
Зовнішність нового Audi Q7 показали на неофіційних рендерахЗовнішність нового Audi Q7 показали на неофіційних рендерах
Поки ж Carscoops опублікував власні ескізи кросовера, основані на шпигунських знімках, яки раніше було опубліковано в мережі.
На аукціон виставили вражаючу колекцію суперкарівНа аукціон виставили вражаючу колекцію суперкарів
Колекція нараховує 32 спортивних автомобілі різних років випуску. Вартість деяких суперкарів сягає 3-4 мільйонів доларів.
Xiaomi розкрила ціну свого електромобіля SU7Xiaomi розкрила ціну свого електромобіля SU7
В офіційних магазинах бренду автівку вже можна розгледіти та навіть завантажити застосунок на смартфон за допомогою якого можна буде взаємодіяти з автівкою.
На тести виїхав останній Cupra із ДВЗНа тести виїхав останній Cupra із ДВЗ
Іспанська марка Cupra, що є спортивним підрозділом SEAT, практично завершила роботу над новим кросовером, який отримав назву Terramar. Він стане знаковим для компанії.
IVECO eDaily отримав нагороду «Прорив року в електричних фургонах»IVECO eDaily отримав нагороду «Прорив року в електричних фургонах»
IVECO eDaily поповнив свою зростаючу колекцію галузевих нагород, вигравши «Прорив року в електрофургонах» на щорічному конкурсі Fleet News Awards 2024.
Tesla Model Y стала найпопулярнішим авто у світіTesla Model Y стала найпопулярнішим авто у світі
Tesla Model Y стала новим лідером світового рейтингу продажів за 2023 рік, обігнавши Toyota Corolla, яка займала цю позицію протягом 20 років.
Denza N7 2024 надійде в продаж уже 1 квітняDenza N7 2024 надійде в продаж уже 1 квітня
Автомобілі Denza N7 2024-го модельного року прибули в салони 70 міст Китаю. Офіційний запуск відбудеться 1 квітня.
Nissan випустить 30 нових моделей до 2027 рокуNissan випустить 30 нових моделей до 2027 року
Nissan озвучив бізнес-план розвитку модельної лінійки на найближчі три роки. Документ під назвою «The Arc» складається з кількох регіональних стратегій, у тому числі для США та Канади.
Американці склали ідеальний образ електромобіляАмериканці склали ідеальний образ електромобіля
Понад 70 відсотків американських споживачів розглядають можливість придбання електромобіля в найближчому або віддаленому майбутньому.
Hyundai i30 пережив черговий рестайлінгHyundai i30 пережив черговий рестайлінг
Сімейство Hyundai i30 третього покоління випускається з 2017 року. Чотири роки тому модель пережила велике оновлення, яке торкнулося як дизайну, так і техніки, але рестайлінг зразка 2024 року вийшов значно скромнішим.
Туристам на Шрі-Ланці тимчасові права видаватимуть відразу в аеропортуТуристам на Шрі-Ланці тимчасові права видаватимуть відразу в аеропорту
Влада Шрі-Ланки з 15 квітня пропонує туристам конвертувати посвідчення водія в місцеві права після прибуття в міжнародний аеропорт.
Volkswagen оновлює весь модельний ряд комерційних автомобілівVolkswagen оновлює весь модельний ряд комерційних автомобілів
В 2024 році майже всі комерційні автомобілі Volkswagen отримають оновлення. Про це було заявлено на прес-конференції Volkswagen Commercial Vehicles, присвяченій підсумкам 2023 року та планам на майбутнє.
Українські лісівники отримали нові мотоциклиУкраїнські лісівники отримали нові мотоцикли
У рамках інвестиційної програми ДП «Ліси України» філії Сумщини та Чернігівщини отримали 8 нових мотоциклів Yamaha. Мотоцикли будуть використовуватись для патрулювання лісових масивів.
Nikola урочисто відкрила першу модульну водневу заправну станціюNikola урочисто відкрила першу модульну водневу заправну станцію
Компанія Nikola, виробник електричних вантажівок на паливних елементах і акумуляторах, урочисто відкрив першу зі своїх водневих автозаправних станцій HYLA.
Крадіжки з вантажівок у Європі поставлено на потікКрадіжки з вантажівок у Європі поставлено на потік
В країнах Європи крадіжки вантажів з фур для багатьох злочинних угрупувань стали вигідним бізнесом: мінімальні ризики дають кращий зиск відносно звичайних грабунків квартир, магазинів чи складів.
Volkswagen анонсував «марафон» із розробки автономних шатлівVolkswagen анонсував «марафон» із розробки автономних шатлів
Volkswagen прискорить розробку безпілотних транспортних засобів. Зі слів генерального директора підрозділу комерційних автомобілів Карстена Інтра, це буде «марафон» розробки безпілотних шатлів.
Посольство США передало шість броньованих авто для прокурорів прифронтових регіонівПосольство США передало шість броньованих авто для прокурорів прифронтових регіонів
Генеральна прокуратура України отримала від посольства США шість броньованих автомобілів, що допоможуть захистити життя прокурорів під час роботи у прифронтових регіонах.
Українські військові отримали одну з найбільших партій пікапівУкраїнські військові отримали одну з найбільших партій пікапів
В кінці минулого тижня відразу 70 нових пікапів було передано військовим Третьої штурмової бригади, для 17 танкової, для 129 ОБр, для підрозділів ППО і частині 3011 НГУ.
В регіони почали надходитити електроскутери JinpengВ регіони почали надходитити електроскутери Jinpeng
Для посилення мобільності працівників соціальної служби вісімнадцять громад Житомирщини адресно отримали від уряду Японії електричні скутери.
Розкішне британське авто 60-х простояло 30 років занедбаним у сараїРозкішне британське авто 60-х простояло 30 років занедбаним у сараї
Jaguar Mark X - флагманська модель британської марки у 60-х роках. Дорогий седан оснащений двигуном від знаменитого спорткара Jaguar E-Type.
Пікапи Tesla Cybertruck готові до переходу на бездротову зарядкуПікапи Tesla Cybertruck готові до переходу на бездротову зарядку
Очевидно, самого контуру на пікапах Cybertruck, що випускаються зараз, немає, але його компанія може при необхідності встановити пізніше, коли відповідна інфраструктура отримає розвиток.
BMW, Volkswagen і Renault намагаються поступово скасувати заборону ДВЗ в ЄвросоюзіBMW, Volkswagen і Renault намагаються поступово скасувати заборону ДВЗ в Євросоюзі
Раніше у ЄС зазначали, що планують ввести повну заборону бензинових і дизельних автомобілів у 2035 році та запровадити для автовиробників значні штрафи, якщо вони не дотримаються заданих термінів.
Групи вогневої підтримки ЗСУ отримали ще 5 пікапів Mitsubishi L200Групи вогневої підтримки ЗСУ отримали ще 5 пікапів Mitsubishi L200
Завдяки донатам, БФ «Повернись живим» передав бійцям 5 новеньких повнопривідних пікапів однму з батальйонів 95 окремої десантно-штурмової бригади Збройних Сил України.
За 28 грн/л: роздрібні ціни на газ знову зрослиЗа 28 грн/л: роздрібні ціни на газ знову зросли
З 18 по 25 березня вартість скрапленого газу на стелах АЗК зросла на 0,21 грн/л, до 28,11 грн/л.
Поліцейські ОАЕ їздитимуть на новенькому Mercedes-AMG G 63 від MansoryПоліцейські ОАЕ їздитимуть на новенькому Mercedes-AMG G 63 від Mansory
Поліція в Дубаї отримала заряджений «Гелендваген» від тюнінг-ательє Mansory. Потужний позашляховик отримала туристична поліція ОАЕ.
Новий спортивний болід PEUGEOT 9X8 демонструє свій новий силует та готовий виборювати нові титулиНовий спортивний болід PEUGEOT 9X8 демонструє свій новий силует та готовий виборювати нові титули
Дизайну та конструкції гоночного боліду PEUGEOT 9X8 були переглянуті для того, щоб максимізувати їх потенціал та досягти амбітних цілей, поставлених командою Peugeot TotalEnergies.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015