Новости за 25.02.2024

Alpine тестує електричний A290 при мінус 30 градусівAlpine тестує електричний A290 при мінус 30 градусів
Офіційний дебют електричного спортивного міського автомобіля Alpine A290 заплановано на червень цього року, поки французький виробник тестує свого новачка в суворих зимових умовах Лапландії.
Новий Peugeot 5008 показали на шпигунських фотоНовий Peugeot 5008 показали на шпигунських фото
Новий Peugeot 5008 третьої генерації дебютує у серпні 2024 року. Вперше в історії моделі покупці зможуть придбати повністю електричну модифікацію Peugeot E-5008.
Volkswagen анонсував запуск оновленої версії голосового помічника на базі ChatGPTVolkswagen анонсував запуск оновленої версії голосового помічника на базі ChatGPT
Volkswagen анонсував запуск оновленої версії своєї системи допомоги на базі ChatGPT, яку назвав Level 2.
Apple хоче аби водії керували автомобілями в окулярах віртуальної реальностіApple хоче аби водії керували автомобілями в окулярах віртуальної реальності
Подейкують, що зовсім незабаром компанія Apple презентує автомобіль власної розробки й згідно з нещодавно виявленим патентом, компанія планує перетворити окуляри віртуальної реальності Apple Vision Pro на автомобільну систему.
Єдиний шутинг-брейк Rolls-Royce на базі купе Wraith виставили на продажЄдиний шутинг-брейк Rolls-Royce на базі купе Wraith виставили на продаж
Планувалося, що бельгійське ательє Carat Duchatelet побудує сім екземплярів неординарної моделі, але в підсумку все обмежилося створенням одного-єдиного універсала.
Президентка Єврокомісії передала українським силовикам 50 позашляховиків ToyotaПрезидентка Єврокомісії передала українським силовикам 50 позашляховиків Toyota
Перебуваючи з візитом у Києві до другої річниці повномасштабної війни Урсула фон дер Ляєн передала українським силовикам позашляховики.
Унікальний доопрацьований Porsche 959 виставили на продажУнікальний доопрацьований Porsche 959 виставили на продаж
Ретельно відреставрований і покращений екземпляр Porsche 959 виставляють на аукціон, при цьому за нього планують виручити рекордну суму близько 3 млн доларів.
Mercedes-Benz визнає, що надто поспішив з планами по електрифікаціїMercedes-Benz визнає, що надто поспішив з планами по електрифікації
Mercedes-Benz визнає, що йому не вдасться виконати свій раніше встановлений прогноз щодо того, щоб до 2025 року PHEV та EV складали 50 відсотків продажів.
Tesla відкликає понад 2 мільйони електромобілівTesla відкликає понад 2 мільйони електромобілів
Компанія Tesla відкликає близько 2,2 мільйона електромобілів, оскільки попереджувальні повідомлення на їхніх дисплеях можуть бути замалими.
29-річний Toyota Land Cruiser в ідеальному стані продали дорожче за новий «Крузак»29-річний Toyota Land Cruiser в ідеальному стані продали дорожче за новий «Крузак»
Конкретний екземпляр більше підійде для музейної колекції, ніж для активної експлуатації - за майже 30 років машина практично не втратила свого заводського лоску і відмінного стану.
Платформи Stellantis зайняли чверть у виробництві заводу «Техкомплект» у 2023 роціПлатформи Stellantis зайняли чверть у виробництві заводу «Техкомплект» у 2023 році
Як повідомила прес-служба заводу спецтехніки «Техкомплект», автівки PEUGEOT, CITROEN, OPEL та FIAT зайняли 25 відсотків загального обсягу транспорту, на якому було виконано спецавтомобілі у 2023 році.
ЗСУ передали партію французських військових автомобілівЗСУ передали партію французських військових автомобілів
Мер Дніпра Борис Філатов взяв участь у передачі бійцям легендарної 110-ї бригади таких необхідних дронів - у кількості 75 шт, а також повнопривідних армійських автомобілів.
Представлено незвичайний 1300-сильний електромобіль BYDПредставлено незвичайний 1300-сильний електромобіль BYD
Електромобіль BYD Yangwang U9 потужністю 1306 сил здатен розігнатися до 100 км/год за 2,36 с. Суперкар обладнали інноваційною «розумною» пневмопідвіскою.
Представлено оновлений електричний кросовер Buick E4Представлено оновлений електричний кросовер Buick E4
Американський бренд Buick, що належить General Motors, представив у Китаї рестайлінгову версію свого електричного середньорозмірного кросовера початкового рівня Buick E4.
Двоповерхові електробуси Alexander Dennis переходять на бездротову зарядкуДвоповерхові електробуси Alexander Dennis переходять на бездротову зарядку
Сіетл стане першим містом Америки, де пасажирський автоперевізник розгорне двоповерхові електробуси з технологією індуктивної бездротової зарядки.
BMW M235i Gran Coupe нового покоління додасть у вазіBMW M235i Gran Coupe нового покоління додасть у вазі
M135i xDrive (фактично M235i GC без багажника) отримає збільшення маси на 25 кг порівняно з попередньою моделлю. І це не райдужні новини.
У системі МВС вже працює 33 машини механізованого розмінуванняУ системі МВС вже працює 33 машини механізованого розмінування
У системі Міністерства внутрішніх справ наразі працюють 33 машини механізованого розмінування. Про це під час форуму «Україна. Рік 2024» заявив глава МВС Ігор Клименко.
Chery випустила перший у світі автомобіль з батареєю CATL ShenxingChery випустила перший у світі автомобіль з батареєю CATL Shenxing
Компанія Chery офіційно оголосила, що її автомобіль Xingtu Xingyuan ET вперше у світі буде оснащений акумулятором CATL Shenxing, з яким, як стверджує виробника, машина заряджається за 10 хвилин і проїжджає 400 кілометрів.
Компанія Changan оновила ліфтбек Uni-VКомпанія Changan оновила ліфтбек Uni-V
У фокусі уваги плагін-гібрид iDD: він перейде на нову техніку, позбудеться коробки передач, а покупці зможуть вибирати між двома варіантами електромоторів і тягових батарей.
Ford Super Duty перетворили на броньованого «монстра»Ford Super Duty перетворили на броньованого «монстра»
У США компанія Goat Tactical представила унікальний броньований автомобіль Atlas Armored Personnel Carrier, побудований на базі Ford F550.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015