Новости за 25.01.2024

Новий сімейний електромобіль BMW показали на живих фотоНовий сімейний електромобіль BMW показали на живих фото
Новий BMW 5 Series Touring стане більшим і просторішим усередині. Універсал запропонують у бензинових, дизельних, гібридних та електричних версіях.
Найбільша політична партія Європи хоче відкласти заборону ДВСНайбільша політична партія Європи хоче відкласти заборону ДВС
ЄНП на чолі з німецьким депутатом Єнсом Гізеке послідовно виступає проти заборони ДВЗ у 2035 році.
Porsche Taycan проходить фінальні інтенсивні випробуванняPorsche Taycan проходить фінальні інтенсивні випробування
Німецький автовиробник заявив, що оновлений електромобіль Taycan проїхав понад 3,5 мільйони кілометрів у найекстремальніших у світі умовах у рамках програми випробувань.
KIA Sportage та Carnival відкликають через проблеми з дахомKIA Sportage та Carnival відкликають через проблеми з дахом
KIA відкликає 100 тисяч Sportage та Carnival. У машин можуть відлетіти деталі під час їзди.
Міністерство оборони ініціювало звільнення від мита та ПДВ пікапів для ЗСУМіністерство оборони ініціювало звільнення від мита та ПДВ пікапів для ЗСУ
Після невдалої першої спроби провести тендер та закупити пікапи для ЗСУ, який переріс у скандал, Міністерство Оборони ініціювало звернення до комітету Верховної Ради з проханням звільнити завіз пікапів під контракти МО по 0 ставці мита та ПДВ.
У Польщі побудували новий водневий пасажирський автобусУ Польщі побудували новий водневий пасажирський автобус
У Варшаві розпочалося тестування нового водневого міського автобусу, побудованого польською компанією Autosan.
Ford відкликає у США майже 1,9 млн автомобілів через дефектFord відкликає у США майже 1,9 млн автомобілів через дефект
Автомобільна компанія Ford відкликає майже 1,9 мільйона позашляховиків Explorer у США, оскільки кліпси кріплення молдингу навколо лобового скла можуть відлетіти та створити небезпеку для інших водіїв.
Новий Tank 700 Hi4-T отримав 523-сильну гібридну установкуНовий Tank 700 Hi4-T отримав 523-сильну гібридну установку
Лінійку Tank 700 2024 поповнила надпотужна топова версія Hi4-T. Рамний позашляховик від Great Wall надходить у продаж у Китаї з 30 січня і коштуватиме 500-550 тисяч юанів (69 700 - 77 000 доларів).
Tesla поїде в тур Китаєм для демонстрації CybertruckTesla поїде в тур Китаєм для демонстрації Cybertruck
Компанія Tesla планує провести тур Китаєм для презентації свого електромобіля Cybertruck і привернення нових клієнтів на тлі дедалі більшої конкуренції.
Протермінованими посвідченнями водія можливо користуватись під час воєнного стануПротермінованими посвідченнями водія можливо користуватись під час воєнного стану
Під час дії воєнного стану дозволяється користуватись протермінованим посвідченням водія. З таким документом можливо керувати транспортним засобом на території України.
Компанія MAN суттєво збільшила продажі вантажівок та автобусівКомпанія MAN суттєво збільшила продажі вантажівок та автобусів
Компанія MAN в 2023 році зуміла реалізувати 116 тис. автомобілів, що на 37 відсотків перевищує результат 2022 року.
Кросовер Tank 330 викликав ажіотаж на ринку КитаюКросовер Tank 330 викликав ажіотаж на ринку Китаю
Китайська компанія Great Wall запропонувала потенційним покупцям потужний кросовер Tank 330. Це недорогий суперник Toyota RAV4, який отримав новий двигун і викликав ажіотаж на місцевому ринку.
Електричний кросовер Alfa Romeo Milano покажуть вже в квітніЕлектричний кросовер Alfa Romeo Milano покажуть вже в квітні
Анонсовано, що Milano базуватиметься на архітектурі CMP/eCMP, яка зараз лежить в основі Jeep Avenger, Fiat 600e та кількох інших електрифікованих авто концерну Stellantis.
Найрідкісніший спорткар BMW 70-х пішов з молоткаНайрідкісніший спорткар BMW 70-х пішов з молотка
Випущено лише 183 BMW 6 Series у виконанні Alpina B7 Turbo. Спорткар оснащений 300-сильною турбошісткою і здатний розвинути 250 км/год.
IVECO вибирає BASF для переробки акумуляторів електромобілівIVECO вибирає BASF для переробки акумуляторів електромобілів
IVECO Group оголосила про вибір BASF, найбільшого постачальника хімії для автомобільної промисловості, як першого партнера, який пропонує рішення щодо переробки літій-іонних акумуляторів електромобілів Групи.
GM інвестує 1,4 млрд доларів у виробництво електромобілів у БразиліїGM інвестує 1,4 млрд доларів у виробництво електромобілів у Бразилії
General Motors є першою з традиційних автовиробників, що працюють у Бразилії, яка оголосила про інвестиції з того часу, як уряд президента Луїса Інасіо Лули да Сілви в грудні представив нові принципи для місцевого автомобільного сектора.
Toyota вирішила створити ультра-розкішний бренд CenturyToyota вирішила створити ультра-розкішний бренд Century
Toyota вирішила створити ультра-розкішний бренд Century, який буде ще вищим, ніж Lexus.
Китайські електромобільні компанії «знесуть» конкурентів без торговельних загородКитайські електромобільні компанії «знесуть» конкурентів без торговельних загород
Американський мільярдер і генеральний директор Tesla Ілон Маск заявив, що китайські автовиробники знищать глобальних конкурентів, якщо не захищатися від них торговельними загородами.
Автокрадії викрали із заводу Ford 14 новеньких кросоверів EdgeАвтокрадії викрали із заводу Ford 14 новеньких кросоверів Edge
Напад викрадачів зазнав завод Ford у канадському Оквіллі. Проробивши дірку у паркані вони з легкістю змогли викрасти 14 новеньких кросоверів Edge.
Audi Q5 2025 з новою решіткою радіатора показали вживуAudi Q5 2025 з новою решіткою радіатора показали вживу
Audi Q5 2025 модельного року показали на нових знімках, які демонструють новинку з меншою кількістю камуфляжу, ніж зазвичай, та з новим малюнком решітки радіатора.
Презентовано новий Porsche Macan 2024Презентовано новий Porsche Macan 2024
Новий Porsche Macan 2024 став електричним купе-кросовером потужністю 639 сил у топовій версії. Його запас ходу сягає 600 км.
«Аграрна Рада» передала 8 спецавтомобілів рятувальникам«Аграрна Рада» передала 8 спецавтомобілів рятувальникам
Разом із командою фонду SAVE UA, учасниками Всеукраїнська Аграрна Рада, у співпраці з його Королівською Високістю принцем Людвігом Баварським, графом Хубертусом Нессельродом, маємо за честь посилити рятувальників ДСНС України.
NASCAR представить прототип електричного кросовераNASCAR представить прототип електричного кросовера
Прототип електромобіля від NASCAR дебютує в неділю під час змагань NASCAR Clash у Coliseum, за кермом якого буде американський пілот Девід Раган.
Новий седан KIA K4 помітили на тестахНовий седан KIA K4 помітили на тестах
KIA вивела на дорожні тести новий седан K4, який замінить нинішній Cerato/Forte. Модель перейменують відповідно до нової стратегії за буквено-цифровими найменуваннями.
Опубліковано офіційні зображення великого люксового мінівена GeelyОпубліковано офіційні зображення великого люксового мінівена Geely
Анонсований у грудні 2023 року мінівен Geely L380 (він же LEVC) показали на якісних офіційних зображеннях. Сама компанія порівнює його із двопалубним літаком Airbus A380 (звідси і позначення L380).
Футуристичні електрофургони Canoo працюватимуть у пошті СШАФутуристичні електрофургони Canoo працюватимуть у пошті США
Компанія Canoo оголосила про угоду з Поштовою службою США (USPS), в межах якої USPS придбає шість електромобілів Canoo.
Електричний пікап JAC Hunter EV отримав брутальну зовнішністьЕлектричний пікап JAC Hunter EV отримав брутальну зовнішність
Китайський автовиробник JAC анонсував новий електричний пікап під назвою Hunter EV. Відомо, що продажі новинки розпочнуться в квітні.
Великобританія готується до появи літаючих автомобілівВеликобританія готується до появи літаючих автомобілів
Поки розробники літаючих автомобілів працюють над своїми проєктами, деякі країни почали готуватися до їх масового використання. Серед них Великобританія.
Новий мінівен Smart HY11 було помічено в КитаїНовий мінівен Smart HY11 було помічено в Китаї
Компанія Smart вивела на тести електричний мінівен. Поки що новинка фігурує під кодовим позначенням HY11.
Один з автодилерів у Польщі за недобросовісну торгівлю отримав штраф у 18 млн доларівОдин з автодилерів у Польщі за недобросовісну торгівлю отримав штраф у 18 млн доларів
Польське Управління захисту прав споживачів (UOKiK) оштрафувало дилера Autocentrum AAA Auto на загальну суму понад 72 мільйони злотих, що за поточним курсом складає близько 18 мільйонів доларів США.
Старий мотоцикл Harley-Davidson виставлено на продаж за 400 тис. доларівСтарий мотоцикл Harley-Davidson виставлено на продаж за 400 тис. доларів
До наших днів дійшли тільки чотири Harley-Davidson 1911 року. Мотоцикл оснащений 7-сильним мотором і здатний розвинути 97 км/год.
Автомобілі зі США в Україні: названі найпопулярніші моделіАвтомобілі зі США в Україні: названі найпопулярніші моделі
Частка вживаних машин на українському автомобільному ринку легковиків, як і раніше, дуже велика. Особливо попитом користуються б/у авто із США.
BMW готує одразу шість електромобілів Neue KlasseBMW готує одразу шість електромобілів Neue Klasse
BMW має намір випустити шість електромобілів на базі своєї платформи Neue Klasse до кінця цього десятиліття.
Avtoopt: кращий вибір запчастин для вашого автоAvtoopt: кращий вибір запчастин для вашого авто
В онлайн-магазині Avtoopt представлений широкий асортимент оригінальних деталей та аналогів від перевірених виробників.
У Сумах та Кривому Розі відкрились нові дилерські центри Hyundai.У Сумах та Кривому Розі відкрились нові дилерські центри Hyundai.
Незважаючи на складні економічні умови Хюндай Мотор Україна продовжує розширювати дилерську мережу.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015