Новости за 24.12.2023

Skoda готує заряджену версію моделі SuperbSkoda готує заряджену версію моделі Superb
Знаменитий ліфтбек Skoda Superb - відносно недорогий і досить популярний представник свого сегмента. Чеський виробник вже офіційно представив модель нового покоління, а тепер готує більш потужну її версію.
Ford запатентував кілька ідей для пікапа-кемпераFord запатентував кілька ідей для пікапа-кемпера
Для майбутньої електричної вантажівки конструктори втілили ряд ідей, що лягли в основу заявки на патент до Німецького бюро патентів і торгових марок.
Tesla відкликала понад 120 тисяч автомобілів у СШАTesla відкликала понад 120 тисяч автомобілів у США
Американська автомобільна компанія Tesla відкликала понад 120 тисяч авто зі США через ризик розблокування дверей салону під час аварії.
Manhart презентував 650-сильний Range RoverManhart презентував 650-сильний Range Rover
Тюнінг-ательє Manhart з німецького Вупперталя, що здобуло широку популярність завдяки доробкам високопродуктивних автомобілів різних марок, модернізувало британський Range Rover.
Культовий американський спорткар зняли з виробництваКультовий американський спорткар зняли з виробництва
Dodge Challenger відомий з 1970 року, а нинішнє покоління моделі представили в 2008 році. Спортивна модель прославилася своїми потужними зарядженими версіями з двигунами V8 Hemi.
Changan презентував перший у світі пікап із послідовною гібридною силовою установкоюChangan презентував перший у світі пікап із послідовною гібридною силовою установкою
Компанія Changan представила в Китаї новий пікап Hunter, і в нього є одна важлива особливість: ця модель стала першим у світі послідовним гібридом у своєму класі.
Нейромережа показала, як може виглядати нове покоління Toyota MR2Нейромережа показала, як може виглядати нове покоління Toyota MR2
Деякі затяті фанати бренду Toyota тепло сприймають можливе повернення моделі, тому завдяки нейромережі вже зараз намагаються зрозуміти, який дизайн матиме новинка.
На аукціон виставили унікальну модифікацію Porsche 928На аукціон виставили унікальну модифікацію Porsche 928
Porsche 928 GT 1989 року з кузовом flachbau буде виставлено на аукціон RM Sothebys у Парижі 31 січня. Автомобіль був побудований на замовлення одного клієнта, який хотів надати своєму 928-му більш спортивного вигляду.
Рідкісний Mercedes-Benz SLS AMG продали за 705 тисяч доларівРідкісний Mercedes-Benz SLS AMG продали за 705 тисяч доларів
На онлайн-аукціоні Bring a Trailer пройшли торги за рідкісний суперкар Mercedes-Benz SLS AMG у версії Black Series. Кінцева ставка на авто досягла позначки у 705 000 доларів.
Lancia показала на нових фото модель YpsilonLancia показала на нових фото модель Ypsilon
Наразі приділили увагу салону Lancia Ypsilon 2024 року. Усередині створять затишну атмосферу з якісними оздоблювальними матеріалами, щоб власник почував себе як удома завжди та скрізь.
Стали відомі подробиці про перший електричний седан від VolvoСтали відомі подробиці про перший електричний седан від Volvo
Компанія Volvo почала виробництво прототипу свого розкішного електричного седана наступного покоління, який, можливо, буде називатися ES90.
Технології безпеки роблять ремонт автомобілів набагато дорожчимТехнології безпеки роблять ремонт автомобілів набагато дорожчим
Дослідження показує, що понад третина витрат на ремонт сучасних автомобілів припадає на заміну та калібрування датчиків.
Пікап Toyota Hilux отримав нову спецверсіюПікап Toyota Hilux отримав нову спецверсію
Японська компанія Toyota випустила нову спецверсію пікапа Toyota Hilux під назвою Z «Revo ROCCO Edition». Вона вже доступна для попереднього замовлення в Японії, а старт продажів намічено на травень 2024 року.
Toyota випустила пікап-трансформер за 13 000 доларівToyota випустила пікап-трансформер за 13 000 доларів
Фактично це платформа, яку можна перетворити на фургон з їжею, автомобіль швидкої допомоги або використовувати з іншою метою. Деякі з цих варіантів Toyota показала на автошоу у Токіо.
Розкрито характеристики гібрида Porsche 911Розкрито характеристики гібрида Porsche 911
Наступного року дебютує оновлений Porsche 911 - сімейство 992.2. Культова спортивна модель отримає нові мотори і, вперше, гібридну силову установку.
На трасі Бориспіль-Маріуполь відбудували міст через річку СулаНа трасі Бориспіль-Маріуполь відбудували міст через річку Сула
Дорожні роботи на мосту тривають й досі, однак в адміністрації наголосили, що транспорт уже може безперешкодно рухатися переправою.
Скільки коштують запчастини до Tesla Cybertruck?Скільки коштують запчастини до Tesla Cybertruck?
Ціни оригінальних запчастин для Tesla Cybertruck виявились досить високими, навіть за американськими мірками.
Mercedes-Benz відкличе всі секретні «Геліки» через небезпечний дефектMercedes-Benz відкличе всі секретні «Геліки» через небезпечний дефект
Німецький автогігант визнав: на версії G 63 4x4 squared корпус диференціалу заднього моста не відповідає необхідним вимогам щодо міцності.
Huawei знайшла можливість заощадити на виробництві електромобілівHuawei знайшла можливість заощадити на виробництві електромобілів
Huawei може стати одним із перших замовників шасі CATL. Ролик із інтегрованим інтелектуальним шасі CATL (CIIC) був завантажений у соціальні мережі журналістом Dongchedi Лао Вангом.
Мер Лондона підтримав передачу Україні авто, які лондонці здають на брухтМер Лондона підтримав передачу Україні авто, які лондонці здають на брухт
Мер Лондона Садік Хан передумав і заявив, що підтримує схему відправлення в Україну повнопривідних автомобілів, які в іншому випадку були б списані на металобрухт за програмою утилізації ULEZ.
Опублікаовані фото оновленого спільного кросовера Geely та VolvoОпублікаовані фото оновленого спільного кросовера Geely та Volvo
Китайська компанія Lynk Co представила оновлену версію свого кросовера 09. Кросовер, випущений у співпраці з Volvo та Geely, був оснащений з новою решіткою радіатора та вставками у передній бампер.
Yamaha підготувала для виставки в Токіо сім незвичайних електрокарівYamaha підготувала для виставки в Токіо сім незвичайних електрокарів
Yamaha покаже в Токіо сім електричних концептів. Таким компанія бачить низькошвидкісний електричний транспорт недалекого майбутнього.
Jeep запатентував нову назву для автомобілівJeep запатентував нову назву для автомобілів
Автовиробники іноді патентують торгові марки, не маючи конкретних планів щодо їх використання, тому незрозуміло, чи назва Nighthawk коли-небудь застосовуватиметься до серійного автомобіля або концепту.
Родина російського підсанкційного мільярдера імпортує деталі з Австрії для виробника «КамАЗ»Родина російського підсанкційного мільярдера імпортує деталі з Австрії для виробника «КамАЗ»
За даними торговельних баз, австрійська PowerLine Automotive GmbH постачає запчастини та сировину європейського виробництва російським ТОВ «Турбо Кінг» та ТОВ «НПО «Ростар».
В Україні за останні 6 років переобладнали понад 91 тисячу автоВ Україні за останні 6 років переобладнали понад 91 тисячу авто
Найчастіше змінюють свій тип саме вантажні LCV - тобто, так звані «буси» та «пиріжки».
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015