Новости за 24.10.2023

Вживані електромобілі дешевшають швидше за автомобілі з ДВЗВживані електромобілі дешевшають швидше за автомобілі з ДВЗ
На вартість вживаних електромобілів і авто з ДВЗ впливають різні чинники. Експерти назвали головну помилку експлуатації електрокарів, яка знижує його ціну під час перепродажу.
Інноваційний електричний кросовер GAC Aion Hyper HT показали офіційноІнноваційний електричний кросовер GAC Aion Hyper HT показали офіційно
Китайський GAC Aion офіційно представив новий електричний кросовер Hyper HT. Новинка продаватиметься разом із Hyper GT і Hyper SSR у лінійці моделей GAC Aion «Hyper».
Rivian R1T увійшов в історію, вигравши гонку Rebelle RallyRivian R1T увійшов в історію, вигравши гонку Rebelle Rally
Rebelle Rally - це позашляхові перегони, які вважають найтривалішими в США. На дистанції у 2120 км змагаються жіночі команди, які використовують на трасі тільки паперові карти та компаси.
DP World придбав CFR Rinkens, що спеціалізується на контейнерній логістиці автомобільних вантажівDP World придбав CFR Rinkens, що спеціалізується на контейнерній логістиці автомобільних вантажів
Загалом через активи DP World щорічно проходить близько 2 млн одиниць автомобільних вантажів, що становить приблизно 10 відсотків світового ринку.
Mercedes-Benz показав новий заряджений кросовер GLEMercedes-Benz показав новий заряджений кросовер GLE
Новий Mercedes-AMG GLE 53 став гібридом, що заряджається. 544-сильний кросовер здатний розігнатися до 100 км/год за 4,7 с і проїхати понад 80 км в електричному режимі.
У Китаї представили економічний спортивний седан Changan Qiyuan A05У Китаї представили економічний спортивний седан Changan Qiyuan A05
Седан Changan Qiyuan A05 запропонований у двох версіях за потужністю і здатний подолати до 145 км на електротязі. У бюджетної моделі багате оснащення.
Tesla продала свій мільйонний електромобіль у ЄвропіTesla продала свій мільйонний електромобіль у Європі
Американський автовиробник відзвітував, що продав свій мільйонний електромобіль у Європі. Минуло лише 14 років від того, як Tesla продала свій перший автомобіль у Європі, до того, як продала свій мільйонний.
BYD показала 4,5-тонну вантажівку з турбомотором 1,5 літриBYD показала 4,5-тонну вантажівку з турбомотором 1,5 літри
У Піднебесній дебютував легкий комерційний автомобіль BYD T5 - це гібрид, призначений для внутрішньоміських перевезень. Китайський автогігант має намір перевернути індустрію міських перевезень.
Електричну альтернативу Suzuki Vitara показали на відеоЕлектричну альтернативу Suzuki Vitara показали на відео
Перший серійний електрокар Suzuki eVX дебютував у січні цього року як концепт. На виставці Japan Mobility Show, що пройде наприкінці жовтня, компанія має намір показати нову версію шоу-кара.
Тисячі оновлених Tesla Model 3 сфотографували перед відправкою до ЄвропиТисячі оновлених Tesla Model 3 сфотографували перед відправкою до Європи
Свіжі фотографії показали тисячі оновлених Model 3 під кодовою назвою Highland у шанхайському терміналі Нангнань, які готуються до експорту в Європу.
Нова «китайська» Lada може не вийти на ринокНова «китайська» Lada може не вийти на ринок
Концерн FAW може розірвати співпрацю з «АвтоВАЗом» після введення санкцій проти російської компанії. Це поставить хрест на Lada X-Cross 5, яка є копією FAW Bestune T77.
Україна отримала від Уряду Республіки Фінляндії 9 спецавтомобілівУкраїна отримала від Уряду Республіки Фінляндії 9 спецавтомобілів
Українська сторона отримала 9 транспортних засобів, серед них - 4 карети швидкої допомоги, 3 пожежні автомобілі, 1 автоцистерну, 1 автопідйомник. Частину техніки отримають підрозділи ДСНС України.
Таксі з водіями подобаються пасажирам більше за роботаксіТаксі з водіями подобаються пасажирам більше за роботаксі
Згідно з дослідженням, пасажирів не влаштовує ні ціна проїзду в робототаксі, ні його доступність для пасажирів з обмеженими можливостями, при цьому сервіс у транспортному засобі без водія залишає бажати кращого.
Названо найкращі автобуси найбільшої виставки Busworld Europe 2023Названо найкращі автобуси найбільшої виставки Busworld Europe 2023
Міжнародна виставка автобусів Busworld Europe 2023, що проходила з 7 по 12 жовтня у Брюсселі, побила рекорди за площею, кількістю учасників та відвідувачів.
Чи стали за останні 10 років автомобілі екологічніше?Чи стали за останні 10 років автомобілі екологічніше?
Дослідження, опубліковане кліматичною організацією Possible показує, що середньостатистичний новий автомобіль з двигуном внутрішнього згоряння у 2023 році більше забруднює, ніж середній новий автомобіль, проданий 10 років тому.
Представлено найпотужніший Chevrolet в історіїПредставлено найпотужніший Chevrolet в історії
Chevrolet Yenko/SC Camaro Stage III отримав величезний 7,0-літровий двигун з механічним компресором. Його потужність перевищила 1500 сил.
Україна та Литва починають обмінювати посвідчення водія за спрощеною процедуроюУкраїна та Литва починають обмінювати посвідчення водія за спрощеною процедурою
Відтепер українці у Литві можуть обміняти посвідчення водія за спрощеною процедурою. Отримати литовське посвідчення можна без складання теоретичних і практичних іспитів.
Електромобілі Tesla навчаться визначати сонливість водіяЕлектромобілі Tesla навчаться визначати сонливість водія
Tesla почала впроваджувати в автомобілі систему «Попередження про сонливість водія». Подібна функція у Mercedes-Benz є вже майже десять років.
«Азов» отримав 15 пікапів Mitsubishi від благодійного фонду «Повернися живим»«Азов» отримав 15 пікапів Mitsubishi від благодійного фонду «Повернися живим»
Бригада спеціального призначення Національної гвардії України «Азов» завдяки неймовірній силі духу та мужності її бійців є легендою.
Бренд PEUGEOT  презентує Нові електричні фургони E-PARTNER, E-EXPERT та E-BOXERБренд PEUGEOT презентує Нові електричні фургони E-PARTNER, E-EXPERT та E-BOXER
Бренд PEUGEOT творить нову власну історію, оновлюючи весь асортимент легких комерційних електромобілів одночасно!
Імпорт СВГ в Україну обвалився після змін до Митного кодексуІмпорт СВГ в Україну обвалився після змін до Митного кодексу
Минулого тижня, який закінчився 22 жовтня, українські компанії розмитнили лише 13,9 тис. тонн скрапленого газу, це на 38% менше порівняно з попереднім тижнем.
На аукціон виставлять скромний Range Rover Єлизавети IIНа аукціон виставлять скромний Range Rover Єлизавети II
Цей Range Rover був створений на замовлення Єлизавети II. Позашляховик пофарбований в ексклюзивний колір та має розширений список оснащення.
Відновлення фінансування від Porsche Finance Group UkraineВідновлення фінансування від Porsche Finance Group Ukraine
Ми з радістю повідомляємо про відновлення фінансування автомобілів Volkswagen від нашого партнера Porsche Finance Group Ukraine.
Новий Touareg:  оголошено ціни, комплектації та старт передзамовлення в УкраїніНовий Touareg: оголошено ціни, комплектації та старт передзамовлення в Україні
Touareg, що є флагманом серед кросоверів Volkswagen, отримав в Україні велику популярність в останні роки, коли став безумовним лідером з продажу німецького бренду.
Бренд CITROEN відкриває нову еру комерційних фургонів - з новими Berlingo, Jumpy, JumperБренд CITROEN відкриває нову еру комерційних фургонів - з новими Berlingo, Jumpy, Jumper
Нові фургони CITROEN Berlingo Van, CITROEN Jumpy та CITROEN Jumper стануть одними з перших моделей, які з гордістю демонструватимуть новий логотип Бренду.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015