Новости за 24.08.2023

Mercedes-Benz тестує друге покоління електричного кросовера EQCMercedes-Benz тестує друге покоління електричного кросовера EQC
Відомо, що новий електричний кросовер переходить на спеціальну платформу Mercedes EV, яка повинна допомогти інженерам знайти додатковий простір у салоні та багажнику, а також зменшить споряджену вагу.
Siri навчили закривати та відкривати вікна та двері TeslaSiri навчили закривати та відкривати вікна та двері Tesla
Остання версія офіційної програми Tesla отримала підтримку функцій Shortcuts, а отже, деякі завдання тепер можна виконувати за допомогою команд для голосового помічника Siri.
Знаменитий гоночний Ferrari 60-х продають за 60 мільйонів доларівЗнаменитий гоночний Ferrari 60-х продають за 60 мільйонів доларів
Випустили лише три гоночних купе Ferrari 330 LM з 390-сильним V12 під капотом. Спорткар домігся успіху в змаганнях.
TIER Mobility оснастила електричні скутери акустичною системою оповіщенняTIER Mobility оснастила електричні скутери акустичною системою оповіщення
Компанія TIER Mobility оголосила про перший публічний пілотний проект свого універсального звуку для електричного скутера.
KIA розкрила усі подробиці про флагманський електричний кросовер EV9KIA розкрила усі подробиці про флагманський електричний кросовер EV9
KIA розкрила усі технічні подробиці про новий електричний кросовер EV9. Відомо, що машина отримала чотири рівні оснащення.
Правила перетину кордону України та Польщі змінятьсяПравила перетину кордону України та Польщі зміняться
На кордоні України та Польщі будуть запущені єдині пункти пропуску. Тобто такі пункти будуть спільними для обох країн і одночасно оформлятимуть вантажі та проїзд пасажирів як з України, так і з Польщі.
Експерти назвали найбезпечніші автомобілі 2023 рокуЕксперти назвали найбезпечніші автомобілі 2023 року
Оновлені краш-тести від IIHS стали набагато складнішими, але автовиробники були готові до цього. Експерти назвали найбезпечніші моделі 2023 року.
Great Wall Motors продемонстрував рекордні продажі авто на закордонних ринкахGreat Wall Motors продемонстрував рекордні продажі авто на закордонних ринках
За підсумками липня 2023 китайський автоконцерн Great Wall Motors поставив клієнтам загалом 109 091 автомобіль.
Hyundai відкликає майже 40 000 гібридів ElantraHyundai відкликає майже 40 000 гібридів Elantra
Hyundai відкликає 37 997 гібридних седанів Elantra через побоювання, що в них може спостерігатися неконтрольоване прискорення.
Ford винайшов незвичайні задні двері для пікапаFord винайшов незвичайні задні двері для пікапа
У задньому відсіку можна буде зберігати інструменти. Сама вантажна платформа пікапа стане поверхнею для роботи з ними.
На передову почали надходити позашляховики KIA КМ450На передову почали надходити позашляховики KIA КМ450
Цим машини належали підприємству «Богдан Моторс», що збанкрутувало, і були придбані благодійним фондом Сергія Притули на аукціоні за 2,57 млн грн.
Латвія передасть Україні ще 38 авто, конфіскованих у нетверезих водіївЛатвія передасть Україні ще 38 авто, конфіскованих у нетверезих водіїв
У вівторок латвійський уряд вирішив безоплатно передати Україні ще 38 автомобілів, конфіскованих у нетверезих водіїв на дорогах Латвії.
У США повернули у виробництво культовий позашляховик 60-хУ США повернули у виробництво культовий позашляховик 60-х
Електромобіль Meyers Manx 2.0 оснащений 202-сильним мотором і розганяється до 100 км/год за 4,5 с. Топова версія багі може проїхати 480 км без підзарядки.
Ford анонсує новий кемпер з сонячною панеллю на дахуFord анонсує новий кемпер з сонячною панеллю на даху
Компанія Ford готується представити на європейському ринку новий кемпер із висувним дахом та вбудованою сонячною панеллю на ньому.
Іспанія розробить заміну БТРам, які раніше відправили до УкраїниІспанія розробить заміну БТРам, які раніше відправили до України
Уряд Іспанії дозволив запуск програми заміни парку застарілих бронетранспортерів М113 на гусеничну машину вітчизняного виробництва.
KIA відмовляється від популярної бюджетної моделіKIA відмовляється від популярної бюджетної моделі
KIA Rio піде з європейського і північноамериканського ринків уже в нинішньому році. У деяких країнах на зміну йому запропонують абсолютно нову модель.
У США показали всюдихід Ford за 400 000 доларівУ США показали всюдихід Ford за 400 000 доларів
Американська компанія Gateway Bronco представила на автошоу у Каліфорнії рестомод Luxe-GT. Автомобіль пройшов повний курс реставрації, отримав потужний мотор і «цінник», що вражає.
Китайці створили електричну копію Mercedes G-Class за 2200 доларівКитайці створили електричну копію Mercedes G-Class за 2200 доларів
На китайському торговому майданчику Alibaba продається електрична копія Mercedes-Benz G-Class.
Незвичайний автомобіль у стилі 1930-х пішов з молоткаНезвичайний автомобіль у стилі 1930-х пішов з молотка
Atlantis SuperConcept Roadster створив італійський дизайнер Рон Сантарсієро. Автомобіль оснащений 460-сильним двигуном від Chevrolet Corvette.
У старому сараї знайдено рідкісний раритетний Plymouth BarracudaУ старому сараї знайдено рідкісний раритетний Plymouth Barracuda
У США виявлено Plymouth Barracuda Convertible 1971 року випуску, який останні кілька десятиліть простояв у старому сараї. Власник помістив його туди, сподіваючись на реставрацію, але втілити свої плани ніяк не міг.
Українські трейдери нарощують імпорт ДП з ГреціїУкраїнські трейдери нарощують імпорт ДП з Греції
Постачання дизельного пального з Греції в Україну зростають четвертий місяць поспіль. У серпні імпорт продукту з цього напрямку вже встановив новий місячний максимум.
В Україні різко впав попит на вживані авто зі СШАВ Україні різко впав попит на вживані авто зі США
В Україну останнім часом приганяють дедалі менше авто зі США. Зазвичай з-за океану привозять кросовери, а також електромобілі Tesla.
Chevrolet показала великий сімейний кросовер CaptivaChevrolet показала великий сімейний кросовер Captiva
Компанія Chevrolet показала великий сімейний кросовер Captiva 2024 модельного року. Виробник пропонує містку практичну машину.
Чемпіон з Формули-1 отримав унікальний Lotus EvijaЧемпіон з Формули-1 отримав унікальний Lotus Evija
Чемпіон з Формули-1 Дженсон Баттон отримав свій ексклюзивний електромобіль Lotus Evija. Екстремальне британське авто повністю зроблене під замовлення.
Dacia планує зосередитися на виробництві позашляховиківDacia планує зосередитися на виробництві позашляховиків
З 2024 року Dacia випускатиме більше позашляхових моделей, щоб конкурувати з брендом Jeep. Одним з перших таких автомобілів стане кросовер Duster наступного покоління.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015