Новости за 24.07.2023

Fisker анонсував новий електричний пікапFisker анонсував новий електричний пікап
Fisker готує новий електричний пікап, який компанія вперше згадала у своїх внутрішніх звітах ще у 2020 році.
Chery готує перший електричний седан Exeed Sterra ESChery готує перший електричний седан Exeed Sterra ES
Нещодавно суто електричний седан Exeed від бренду Chery під назвою Sterra ES було помічено на публіці в Китаї. Sterra ES - перший повністю електричний седан Exeed.
Renault продовжує тестувати новий кросовер RafaleRenault продовжує тестувати новий кросовер Rafale
Компанія Renault продовжує розробляти свій новий купе-кросовер Renault Rafale. Фотошпигуни помітили його під час тестів у Європі у мінімальному камуфляжі.
На сайті Tesla знайшли приховану оплату біткоїнамиНа сайті Tesla знайшли приховану оплату біткоїнами
Можливо, Tesla надихнулася недавніми повідомленнями про те, що більше половини криптовалюти, що видобувається зараз, виходить за рахунок відновлюваних джерел електроенергії, тому вирішила повернути в обіг цей засіб оплати.
Chery виводить на ринок новий кросовер Jetour X70 ProChery виводить на ринок новий кросовер Jetour X70 Pro
Jetour X70 Pro запропонують у версіях на 5-ть або сім посадкових місць. На вибір будуть доступні два бензинові двигуни потужністю 147 або 190 сил.
Saab може відродитись у якості виробника електромобілівSaab може відродитись у якості виробника електромобілів
Подробиці угоди не уточнюються. Відомо тільки, що складальне підприємство в Тролльхеттані, Швеція, знову розпочне роботу.
У липні ОККО змінила умови програми «Пальне для волонтерів»У липні ОККО змінила умови програми «Пальне для волонтерів»
З липня-місяця 2023 року умови програми «Пальне для волонтерів» змінилися - скасовано розгляд заявок на безкоштовну видачу пального.
Американець придбав нову Tesla за 13 тисяч доларівАмериканець придбав нову Tesla за 13 тисяч доларів
Tesla поки що тільки говорить про те, що готова випустити електромобіль із цінником близько 25 000 доларів. Але жителі Каліфорнії вже їздять на електрокарах марки за ще більш привабливою ціною.
В Узбекистані побудують ще один новий автозаводВ Узбекистані побудують ще один новий автозавод
Виробничий майданчик планується збудувати в місті Карші, а найімовірнішим партнером за проектом місцеві ЗМІ називають китайський JAC.
Компанія Renault готує два мікро електромобіліКомпанія Renault готує два мікро електромобілі
Виробництво Renault Twizy припиниться у вересні 2023 року. Це найдешевший електромобіль французького бренду. Однак на зміну компанія готує відразу дві моделі.
Новий Peugeot 3008 активно тестують в ІспаніїНовий Peugeot 3008 активно тестують в Іспанії
Peugeot 3008 2024-го модельного року мають випустити у вересні, але фотографи-шпигуни вже сфотографували кілька прототипів, які проходять останні випробування в Іспанії.
Mazda перевела родстер МХ-5 на синтетичне паливоMazda перевела родстер МХ-5 на синтетичне паливо
Останнім часом синтетичне паливо стало популярною темою для автовиробників, незважаючи на те, що вони продовжують інвестувати в електричні транспортні засоби.
У Китаї розкішний Rolls-Royce доставили в пентхаус на 44 поверсіУ Китаї розкішний Rolls-Royce доставили в пентхаус на 44 поверсі
Мільярдер тепер зберігає Rolls-Royce Ghost на балконі свого пентхауса. Розкішний автомобіль підняли на 44-й поверх за допомогою крана.
Педаль акселератора Tesla виявилася дуже крихкоюПедаль акселератора Tesla виявилася дуже крихкою
Починаючи з 2017 року, кілька власників Model S публікували фотографії зламаних пластикових педалей на форумах та у соціальних мережах.
Honda показала тизер гоночної Civic Type RHonda показала тизер гоночної Civic Type R
Нове покоління «зарядженого» хетчбека Honda Civic Type R вже бере участь у перегонах глобальної серії TCR, де використовується практично стандартна модель.
Перевір оригінальність купленої моторної оливи CastrolПеревір оригінальність купленої моторної оливи Castrol
Кожна каністра має свій унікальний код!
Випуск Volvo EX90 відкладено через проблеми з софтом для LiDARВипуск Volvo EX90 відкладено через проблеми з софтом для LiDAR
Volvo не зможе поставити новий EX90 на ринок раніше третього кварталу 2024 року. Про це генеральний директор компанії Джим Роуен заявив під час звіту про фінансові результати.
Єгипетська національна марка Nasr повернеться на ринок як виробник електромобілівЄгипетська національна марка Nasr повернеться на ринок як виробник електромобілів
Єгипетська державна автомобільна компанія Nasr опублікувала на своєму офіційному сайті тизер нового автомобіля.
Унікальний 87-річний кабріолет від українського дизайнера виставили на продажУнікальний 87-річний кабріолет від українського дизайнера виставили на продаж
Випущено лише 10 розкішних кабріолетів Hispano-Suiza J12 1936 року. Елегантний дизайн автомобіля розробив стиліст Яків Савчик із України.
Перші пікапи PEUGEOT Landtrek вже приїхали в Україну!Перші пікапи PEUGEOT Landtrek вже приїхали в Україну!
Важлива й очікувана новинка нарешті дісталась українських дилерів - то ж завітайте на знайомство з автомобілем PEUGEOT Landtrek, який вас неодмінно вразить!
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015