Новости за 24.04.2024

VIN-декодер: Що це таке, Як це працює та Які переваги він пропонуєVIN-декодер: Що це таке, Як це працює та Які переваги він пропонує
У цій статті розглянемо, як саме працює VIN-декодер, які переваги він пропонує власникам транспортних засобів, і як правильно його використовувати.
Презентовано перший електричний «Гелендваген»Презентовано перший електричний «Гелендваген»
Електромобіль «Гелендваген» отримав одразу чотири мотори загальною потужністю 587 сил. Він здатен розігнатися до 100 км/год за 4,7 с і подолати 473 км без підзарядки.
Верховна рада підтримала законопроєкт про «Розмитнення в Дії» за основуВерховна рада підтримала законопроєкт про «Розмитнення в Дії» за основу
Народні депутати України активно взялися за реформування сфери автобізнесу. Вчора у першому читанні ухвалили законопроєкт щодо спрощення торгівлі вживаними авто, а сьогодні дали старт довгоочікуваному «розмитненні» в Дії.
Smart показав найбільше авто в історіїSmart показав найбільше авто в історії
Часи мініатюрних автомобілів Smart минули, останні моделі компанії стають все більшими.
Представлено найшвидшу версію Tesla Model 3Представлено найшвидшу версію Tesla Model 3
Електромобіль Tesla Model 3 Performance отримав 517-сильну установку. Він здатен розігнатися до 100 км/год за 2,9 с і розвинути 262 км/год.
Subaru знімає з виробництва седан LegacySubaru знімає з виробництва седан Legacy
Компанія планує зосередитись на електрифікації модельної лінійки. Непопулярний 35-річний седан не входить у ці плани.
Нову електричну Mazda 6 показали на «живих» фотоНову електричну Mazda 6 показали на «живих» фото
У мережі вперше опублікували зображення абсолютно нової Mazda6. Новинка розроблена Mazda спільно із Changan.
Дебютував новий Mitsubishi ASX 2024-го модельного рокуДебютував новий Mitsubishi ASX 2024-го модельного року
Кросовер Mitsubishi ASX оновився зовні та став сучаснішим всередині. Модель пропонують у бензинових та гібридних версіях потужністю до 160 сил.
Оновлений Haval Raptor оцінили у 22 900 доларівОновлений Haval Raptor оцінили у 22 900 доларів
Great Wall Motor повністю розсекретила позашляховик Haval Raptor 2024 року. На ринку новинку запропонують у чотирьох комплектаціях: 102 Air, 102 Pro, 145 Pro та 145 Chuanyue.
Tesla скоротить 400 співробітників заводу в БерлініTesla скоротить 400 співробітників заводу в Берліні
Американський автовиробник Tesla скоротить 400 робочих місць на своєму єдиному європейському заводі поблизу Берліна.
Плагін-гібриди Audi Q7 і Q8 суттєво оновилиПлагін-гібриди Audi Q7 і Q8 суттєво оновили
Компанія Audi представила оновлені моделі Q7 TFSI e quattro та Q8 TFSI e quattro. Обидва плагін-гібриди мають оновлений силовий агрегат, який обіцяє зробити їх більш екологічними.
Mercedes-Benz вперше випробував мегаватну зарядну станцію для електровантажівокMercedes-Benz вперше випробував мегаватну зарядну станцію для електровантажівок
Компанія Mercedes-Benz Trucks вперше підключила до своєї електричної вантажівки мегаватну зарядну станцію - потужністю 1000 кВт.
Subaru здивувала низькою ціною моделі BRZSubaru здивувала низькою ціною моделі BRZ
Компанія Subaru показала нову модифікацію моделі BRZ під назвою Cup Car Basic та здивувала низькою ціною на машину.
Ілон Маск спровокував стрімке зростання акції TeslaІлон Маск спровокував стрімке зростання акції Tesla
Компанія Ілона Маска Tesla зафіксувала новий стрибок на фондовій біржі. При цьому напередодні виробник електрокарів оприлюднив фінансовий звіт, який не виправдав очікувань.
Ательє Mansory доопрацювало електричний Rolls-Royce SpectreАтельє Mansory доопрацювало електричний Rolls-Royce Spectre
Mansory, що спеціалізується на доопрацюванні автомобілів класу люкс, представила свій новий проєкт - модифікований Rolls-Royce Spectre.
У Китаї готують недорогий рамний електропікап із запасом ходу 500 кмУ Китаї готують недорогий рамний електропікап із запасом ходу 500 км
Пікап JAC T9 Hunter EV оснастять 313-сильною установкою з повним приводом. Запас ходу електромобіля складе 550 км.
Чому зростає «літраж» двигунів на українському ринку?Чому зростає «літраж» двигунів на українському ринку?
Про методику: розглядатимемо український авторинок, сегмент легкових автомобілів з пробігом.
З Великобританії до України рухається колона з трьох десятків спецавтомобілівЗ Великобританії до України рухається колона з трьох десятків спецавтомобілів
З британського графства Кент до України вирушив найбільший конвой пожежно-рятувальної техніки «для героїчних українських пожежників».
Митниця передала ЗСУ понад 1,3 тисячі конфіскованих автомобілівМитниця передала ЗСУ понад 1,3 тисячі конфіскованих автомобілів
З 24 лютого 2022 року Державна митна служба передала Силам Оборони України товарів на 507,2 млн грн.
Працівник автосалону розбив культовий суперкар Ferrari F40Працівник автосалону розбив культовий суперкар Ferrari F40
Ferrari F40 - остання модель італійської марки, створена під керівництвом Енцо Феррарі. Суперкар із 478-сильним V8 здатен розвинути 324 км/год і був найшвидшим авто свого часу.
Невиконане замовлення на бронетранспортери для України може взяти інша відома компаніяНевиконане замовлення на бронетранспортери для України може взяти інша відома компанія
Порушена німецьким виданням Bild тема зриву постачання профінансованих урядом ФРН 400 бронемашин для України знайшла несподіване продовження і пропозицію з Канади.
У березні споживання пального зросло на 11 відсотківУ березні споживання пального зросло на 11 відсотків
У березні українські автозаправні станції продали 658,7 млн л пального, що на 10,7 відсотка більше, ніж було реалізовано у лютому.
Українцям продовжили безкоштовний проїзд автобанами в АвстріїУкраїнцям продовжили безкоштовний проїзд автобанами в Австрії
Австрія продовжила безкоштовний проїзд своїми автомагістралями та право на отримання прикордонного страхування для українців з транспортними засобами до 30 вересня 2024 року, дозволивши їм використовувати українські водійські посвідчення.
Сорок бронетранспортерів «Козак» змінили заводську прописку на фронтовуСорок бронетранспортерів «Козак» змінили заводську прописку на фронтову
Увечері 23 квітня у війська передано найбільшу з початку року партію вітчизняної бронетехніки, придбаної Міністерством оборони України.
Ціни на паливо минулого тижня продовжили здорожчанняЦіни на паливо минулого тижня продовжили здорожчання
Протягом минулого тижня динаміка здорожчання бензину в роздрібних мережах середнього і нижчого цінового діапазону збереглася.
«єЧерга» запрацювала на 10 пунктах пропуску з Молдовою«єЧерга» запрацювала на 10 пунктах пропуску з Молдовою
Міністерство відновлення України анонсувало запуск послуги «ЄЧерга» на десяти пропускних пунктах із Молдовою. Вона називається «За розкладом» та призначена для пасажирських автобусів.
Литва надала Україні бронетранспортери М577 та розібраний літакЛитва надала Україні бронетранспортери М577 та розібраний літак
Міністерство оборони Литви 23 березня сповістило, що партія бронемашин М577 успішно доставлена в Україну.
Вінницька громада передала військовим 20 позашляховиківВінницька громада передала військовим 20 позашляховиків
Автівки для Сил борони спільно передали Вінницькі обласна та міська ради і Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб.
Кепка Міхаеля Шумахера допомогла зібрати 40 тисяч доларів на дрони для ЗСУКепка Міхаеля Шумахера допомогла зібрати 40 тисяч доларів на дрони для ЗСУ
Кепка пішла як заохочувальний подарунок в зборі на користь Другого Інтернаціонального Легіону ЗСУ, а саме для забезпечення глибинної розвідки на одній із східних ділянок фронту.
Британці нададуть Україні понад півтисячі військових транспортних засобівБританці нададуть Україні понад півтисячі військових транспортних засобів
Окрім різного виду зброї, у т.ч. протиповітряної, боєприпасів, медикаментів та усілякого майна, в цей пакет увійде майже 400 транспортних одиниць. Ц
«Повернись живим» і Нафтогаз забезпечать ПвК «Схід» мобільними КАЗам«Повернись живим» і Нафтогаз забезпечать ПвК «Схід» мобільними КАЗам
Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» забезпечить підрозділи протиповітряної оборони ЗСУ шістьма комплексними апаратними звязку завдяки 39 мільйонам гривень внеску Групи Нафтогаз.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015