Новости за 24.02.2024

Пікап Tesla Cybertruck стає популярним серед знаменитостейПікап Tesla Cybertruck стає популярним серед знаменитостей
Нова Tesla Cybertruck виявилася популярною серед селебріті. Електричний пікап придбали Кім Кардашʼян, Серена Вільямс, Спайк Лі та інші зірки.
Audi оновила компактний кросовер Q2Audi оновила компактний кросовер Q2
Кросовер Audi Q2 пройшов планове оновлення, щоб бути конкурентоспроможнішим у своєму сегменті. Візуально він залишився колишнім, а от оснащення зазнало змін.
Шпигуни вперше показали новий Volkswagen T-Roc у серійній версіїШпигуни вперше показали новий Volkswagen T-Roc у серійній версії
Компанія Volkswagen розпочала тестувати на дорогах загального користування компактний кросовер Volkswagen T-Roc нового покоління у серійному кузові.
Porsche готує абсолютно новий суперкарPorsche готує абсолютно новий суперкар
Генеральний директор компанії Олівер Блум зараз вирішує, чи запускати автомобіль у серійне виробництво.
Україна відкриє два логістичних маршрути в обхід ПольщіУкраїна відкриє два логістичних маршрути в обхід Польщі
Уряд України погодив відкриття нового пункту пропуску для пасажирського транспорту з Угорщиною - «Велика Паладь - Надьгодош» та запуск пропуску порожніх вантажівок через пункт пропуску «Лужанка - Берегшурань».
Hyundai відмовляється від двох недорогих «спортивних» моделейHyundai відмовляється від двох недорогих «спортивних» моделей
Hyundai відмовляється від заряджених бензинових моделей i20 N та i30 N. Нові спортивні авто південнокорейської марки будуть електричними.
Лізингові компанії почали компенсувати падіння вартості вживаних електромобілівЛізингові компанії почали компенсувати падіння вартості вживаних електромобілів
Значна втрата вартості електромобілів на вторинному ринку стала проблемою автовиробників. Щоб продовжити продажі нових автомобілів їм доводиться гарантувати лізинговим компаніям викуп та компенсувати падіння цін.
У Ford думають, де збирати автомобілі після страйку на заводах в СШАУ Ford думають, де збирати автомобілі після страйку на заводах в США
У вересні минулого року профспілка United Auto Workers (UAW) оголосила страйк проти Ford, General Motors і Stellantis. UAW вдарила автовиробників по їхніх кишенях, стратегічно обравши певні заводи для найбільшого удару.
Ferrari 296 GTB отримав «золотий вихлоп»Ferrari 296 GTB отримав «золотий вихлоп»
Ferrari 296 GTB отримав «качиний хвіст» та вихлоп із чистого золота. Новий проект Novitec схожий на заводську спецверсію марки.
Гендиректор Mercedes-Benz вважає протекціонізм проти Китаю руйнівним для європейської економікиГендиректор Mercedes-Benz вважає протекціонізм проти Китаю руйнівним для європейської економіки
Генеральний директор Mercedes-Benz застеріг політиків ЄС від протекціонізму у відповідь на дії Китаю, заявивши, що будь-який крок ЄС щодо посилення політики протекціонізму буде руйнівним для європейської економіки.
VDL збирається здивувати автобусом Futura 2024 рокуVDL збирається здивувати автобусом Futura 2024 року
Усюдисущим папараці вдалося зробити пару фотографій закамуфльованого лайнера під час зимових випробувань на дорогах шведського містечка Арьєплог.
Британці показали брутального електричного конкурента «Гелендвагена»Британці показали брутального електричного конкурента «Гелендвагена»
Новий Ineos Fusilier - 4,7-метровий електричний позашляховик із класичним граненим дизайном. Запас ходу автомобіля сягатиме 400 км.
Кросовер Volkswagen Tayron сфотографували на зимових тестахКросовер Volkswagen Tayron сфотографували на зимових тестах
На зимових тестах у Європі засвітився новий кросовер Volkswagen Tayron, покликаний замінити Tiguan Allspace.
Виробництво індивідуальних номерів призупиненоВиробництво індивідуальних номерів призупинено
Надання послуги із замовлення індивідуальних номерних знаків тимчасово призупинено/
Фабрика майбутнього - як роблять кабіни та мости вантажівок DAFФабрика майбутнього - як роблять кабіни та мости вантажівок DAF
Підприємство DAF Trucks Vlaanderen у бельгійському місті Вестерло днями отримало престижну премію «Фабрика майбутнього» (Factory of the Future).
На Миколаївщині відновили всі мости, які зруйнували росіяниНа Миколаївщині відновили всі мости, які зруйнували росіяни
У Миколаївській області трохи більше ніж за рік відбудували всі мости, які росіяни зруйнували під час повномасштабного вторгнення.
Онлайн продажі автомобілів та поява цифрових дилерів. Світовий досвідОнлайн продажі автомобілів та поява цифрових дилерів. Світовий досвід
Дистанційні, онлайн або e-commerce - вже звичний для нас формат купівлі/продажу товарів. Ми звикли купувати побутові речі та електроніку на маркет-плейсах і це вже не виглядає дивним. Чи перейде в онлайн і продаж автомобілів?
KIA вивела на тести новий електрокросовер EV3KIA вивела на тести новий електрокросовер EV3
Серійна версія компактного електричного кросовера KIA EV3, який буде найдешевшим у лінійці марки, майже готова до дебюту. Її прототипи виїхали на випробування.
Mazda готує автомобіль із композитним шасіMazda готує автомобіль із композитним шасі
Mazda ніколи не виготовляла автомобіль із вуглеволокна, але технічні документи японського автовиробника вказують на те, що його досліджують.
Nikola передала клієнтам свої перші вантажівки на водневих паливних елементахNikola передала клієнтам свої перші вантажівки на водневих паливних елементах
Компанія Nikola оголосила про поставку першої серійної вантажівки на водневих паливних елементах. Американський автовиробник також заявив, що продовжує повертати клієнтам перші модернізовані електричні вантажівки.
Спортивний Porsche 911 GT3 RS курсує між терміналами аеропорту в Лос-АнджелесіСпортивний Porsche 911 GT3 RS курсує між терміналами аеропорту в Лос-Анджелесі
У міжнародному аеропорту Лос-Анджелеса доступна цікава послуга. Пасажирів, які запізнюються на рейс, під час пересадки перевозять на Porsche 911 GT3 RS.
Мер Лондона оголосив про передачу Україні списаних авто за схемою UlezМер Лондона оголосив про передачу Україні списаних авто за схемою Ulez
Мер столиці Великобританії Лондона Садік Хан заявив, що транспортний департамент міста внесе зміни до схеми утилізації автомобілів у зоні наднизьких викидів (Ulez), що дозволить передавати в Україну авто, які підлягають утилізації.
Volkswagen ID.Buzz Cargo перетворили на мобільне «кафе»Volkswagen ID.Buzz Cargo перетворили на мобільне «кафе»
На найбільшій у Європі виставці електромобілів eCarExpo, яка проходила нещодавно у Гетеборзі, можна було побачити незвичайне мобільне «кафе»
Фанат створив Lego-модель культового Rolls-Royce Phantom 1926 рокуФанат створив Lego-модель культового Rolls-Royce Phantom 1926 року
Фанат культової класичної моделі створив зменшену копію автомобіля з 2085 звичайних кубиків Lego. Ця модель вже зібрала 10 000 спонсорів LEGO Ideas, і зараз вона розглядається для можливого офіційного виробництва компанією Lego.
Mercedes-Benz показав надкомпактну зарядну станцію для електромобілівMercedes-Benz показав надкомпактну зарядну станцію для електромобілів
Mercedes-Benz прагне спростити процес заряджання для своїх власників за допомогою нової системи Mercedes Flexible Charging System Pro.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015