Новости за 23.07.2023

Опубліковано перші зображення BMW X2 наступного поколінняОпубліковано перші зображення BMW X2 наступного покоління
Як і модель першої генерації новий Х2 буде побудований на базі кросовера Х1 третього покоління.
500 ексклюзивних суперкарів зібрали в одному місц500 ексклюзивних суперкарів зібрали в одному місц
На фестивалі у Великій Британії зібралися найвідоміші суперкари, випущені з 60-х років і до наших днів. Вартість деяких авто становить кілька мільйонів доларів.
Компанія BYD анонсувала новий кросовер Leopard 5Компанія BYD анонсувала новий кросовер Leopard 5
Суббренд Fangbao, який належить BYD, опублікував на своїй сторінці Weibo та інших платформах тизер нової моделі - Leopard 5.
Сучасний Chevrolet Corvette отримав кузов від моделі 60-хСучасний Chevrolet Corvette отримав кузов від моделі 60-х
Chevrolet Corvette C5 з кузовом у стилі моделі 1961 року виставили на продаж у США. Спорткар оснащений 355-сильним двигуном V8 і може розганятися до сотні приблизно за 5 секунд.
З наступного тижня паркування у Києві знову стане платнимЗ наступного тижня паркування у Києві знову стане платним
Із 24 липня відновлюється оплата за паркування через мобільний застосунок «Київ Цифровий». Оплачувати паркування буде необхідно тільки у будні з 8:00 до 22:00. У вихідні дні - паркування залишається безкоштовним.
Cтаровинна вантажівка 1916 року завелася після десятиліть простоюCтаровинна вантажівка 1916 року завелася після десятиліть простою
Від вантажівки Federal 1916 року залишилися тільки шасі з двигуном - кабіни і кузова у неї немає. Проте її мотор вдалося оживити.
Індія відхилила пропозицію автовиробника BYD побудувати заводІндія відхилила пропозицію автовиробника BYD побудувати завод
Індія відхилила пропозицію китайського автовиробника BYD побудувати в країні завод з виробництва електромобілів і акумуляторів вартістю 1 мільярд доларів у партнерстві з місцевою компанією Megha Engineering.
В інтернеті показали культове американське авто 60-х у новому станіВ інтернеті показали культове американське авто 60-х у новому стані
Chevrolet Impala 1964 року не проходив реставрацію, але виглядає так, ніби щойно куплений в автосалоні. Раритетне авто 59 років зберігалося в одній родині.
Компанія Mitsubishi приєдналася до проекту «Місячний крейсер»Компанія Mitsubishi приєдналася до проекту «Місячний крейсер»
Японське агентство аерокосмічних досліджень (JAXA) повідомило про те, що корпорація Mitsubishi Heavy Industries вирішила приєднатися до проєкту «Місячний крейсер», у рамках якого в Японії створюють передовий місяцехід.
Культовий американський спорткар 70-х понад 30 років простояв покинутим у гаражіКультовий американський спорткар 70-х понад 30 років простояв покинутим у гаражі
Цей Pontiac Firebird Trans Am виставили на продаж у місті Кеті, що в штаті Техас. Спорткар довгий час не експлуатувався, через що його кузов покрився іржею.
Опубліковано відео, на якому Tesla Semi обганяє дизельні фуриОпубліковано відео, на якому Tesla Semi обганяє дизельні фури
Спливли нові разючі факти про силовий потенціал повністю електричної вантажівки Tesla Semi, яка за сумарною потужністю трьох своїх електромоторів утричі перевершує аналогічні за масою дизельні версії фур.
Виявлено рідкісне купе Mazda 90-х у стані нового автоВиявлено рідкісне купе Mazda 90-х у стані нового авто
Mazda MX-6 оснащена 167-сильним двигуном V6 і розганяється до сотні за 10,1 секунди. Наразі максимальна ставка за лот становить лише 2800 доларів.
У продаж надійшов будинок на колесах дешевше 7000 доларівУ продаж надійшов будинок на колесах дешевше 7000 доларів
У продаж надійшов дешевий будинок на колесах. Мобільне житло оснащене кухнею з невеликим холодильником, їдальнею, спальнею та місцем для зберігання речей. Все це за ціною 6720 доларів.
Виявлено вінтажний американський байк 40-х у гарному станіВиявлено вінтажний американський байк 40-х у гарному стані
Рідкісний мотоцикл Indian Scout Sportsman простояв у підвалі понад пів століття. Він чудово зберігся та потребував тільки миття.
Розміри Tesla Cybertruck «підганяли» під типові гаражіРозміри Tesla Cybertruck «підганяли» під типові гаражі
За словами керівника компанії, Tesla Cybertruck є єдиним відомим йому пікапом, що поєднує загальну довжину менше 5,8 м з чотиридверною кабіною і вантажним відсіком, що дозволяє перевозити довгоміри до 1,8 м.
Раритетний спорткар Dodge завівся після 46 років простоюРаритетний спорткар Dodge завівся після 46 років простою
Рідкісний спорткар Dodge Coronet R/T простояв у старому сараї з 1977 року. Проте, його 7,2-літровий V8 вдалося оживити.
Geely виходить на європейський ринок електровантажівокGeely виходить на європейський ринок електровантажівок
Компанія Farizon, яка відповідає у китайській групі Geely за виробництво гібридних та електричних вантажівок, залучила 600 мільйонів доларів інвестицій, які спрямує на розширення своєї діяльності за межами Китаю.
У старому сараї знайшли культовий американський спорткар 60-х в ідеальному станіУ старому сараї знайшли культовий американський спорткар 60-х в ідеальному стані
Загалом випустили 4228 кабріолетів Plymouth Barracuda 1967 року. Спорткар оснащений 4,5-літровим 235-сильним V8 і автоматичною КПП.
У Польщі електронні права діятимуть відразу після складання іспитуУ Польщі електронні права діятимуть відразу після складання іспиту
З 7 серпня тимчасове посвідчення водія буде доступне в додатку mObywatel.
Виявлено культовий 18-річний суперкар від Honda у стані нового автоВиявлено культовий 18-річний суперкар від Honda у стані нового авто
Acura NSX - єдиний суперкар в історії японського автовиробника. Розробити знамениту модель допоміг триразовий чемпіон «Формули-1» Айртон Сенна.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015