Новости за 23.03.2024

Новий концепт BMW зробили схожим на легендарну модельНовий концепт BMW зробили схожим на легендарну модель
Кай Лангер, голова BMW i Design, пояснює, як 3-я серія E30 покоління вплинула на концепцію повністю електричного спортивного седана BMW.
Названо найкращі електричні кросовери 2024 року за версією канадцівНазвано найкращі електричні кросовери 2024 року за версією канадців
Портал The Car Guide проаналізував усі доступні на ринку моделі та визначив найкращі для канадських водіїв електричні кросовери.
Розкрито подробиці нового позашляховика Toyota FJРозкрито подробиці нового позашляховика Toyota FJ
Toyota Land Cruiser FJ - 4,5-метровий рамний позашляховик із рубаним дизайном. Компактна модель стане наступником Toyota FJ Cruiser.
Hyundai розкрила дату дебюту оновленого пікапа Santa CruzHyundai розкрила дату дебюту оновленого пікапа Santa Cruz
Рестайлінговий Hyundai Santa Cruz дебютує наприкінці березня. Південнокорейський виробник приготував планове оновлення для пікапа, що продається з 2021 року.
Вантажівки DAF перемогли у конкурсі Fleet News Awards 2024Вантажівки DAF перемогли у конкурсі Fleet News Awards 2024
Компанія DAF Trucks стала переможцем престижного конкурсу Fleet News Awards 2024, причому одразу у трьох номінаціях.
Страхова компанія виплатила понад пів мільйона доларів за розбите автоСтрахова компанія виплатила понад пів мільйона доларів за розбите авто
Торік у Фінляндії потрапив в аварію червоний Ferrari SF-90 Stradale. Після довгих перемовин водію спорткара врешті-решт вдалося отримати рекордну суму компенсації.
Компанія Porsche припиняє продаж двох легендарних моделейКомпанія Porsche припиняє продаж двох легендарних моделей
З 7 липня 2024 року в ЄС набирає чинності новий закон, спрямований на зміцнення кібербезпеки автомобілів, які вже перебувають на ринку, щоб ускладнити хакерам доступ до систем транспортних засобів.
Як розміновують українську землю за допомогою «Абрамсів» й «Божен»Як розміновують українську землю за допомогою «Абрамсів» й «Божен»
На своїх сторінках в соцмережах Командування Сил підтримки ЗСУ розмістило світлини та схвальні відгуки про машину M1150 для знешкодження мін на базі шасі M1 Abrams M1150
Fiat вироблятиме дешеві китайські електрокари в ПольщіFiat вироблятиме дешеві китайські електрокари в Польщі
Бюджетний електромобіль Leapmotor T03 продаватимуть на європейському ринку. А вироблятимуть дешеву китайську машину у Польщі на заводі Fiat.
Audi планує розробку дешевого електромобіляAudi планує розробку дешевого електромобіля
Компанія Audi приєднається до перегонів автовиробників у створенні доступного електромобіля. Вона планує представити одразу декілька моделей, дешевших за Q4 e-tron, вартість якого стартує з 50 000 доларів.
Представлено міжміський автобус на глобальній платформі Volvo BZR ElectricПредставлено міжміський автобус на глобальній платформі Volvo BZR Electric
Компанія Volvo Buses анонсувала вихід нового міжміського автобуса - модель 8900 Electric. Машина з низьким входом (типу Low Entry) призначена для роботи на міських, приміських та міжміських маршрутах.
Кабмін схвалив підвищення акцизів на пальнеКабмін схвалив підвищення акцизів на пальне
Кабмін на своєму засіданні схвалив законопроєкт, яким підвищуються акцизи на пальне.
Опубліковано офіційні зображення Zeekr MixОпубліковано офіційні зображення Zeekr Mix
Підконтрольний Geely бренд Zeekr опублікував офіційні зображення свого новітнього автомобіля - Zeekr Mix.
Tesla платить хакерам за пошук вразливостей автомобілівTesla платить хакерам за пошук вразливостей автомобілів
Tesla постійно бере участь у конкурсах хакерів та пропонує їм великі призи та свої електромобілі.
Культовий американський спорткар перетворили на екстремальний позашляховикКультовий американський спорткар перетворили на екстремальний позашляховик
Dodge Viper RT-10 отримав сталеві бампери та великі позашляхові шини, а його кліренс збільшили на 30 см. Трансмісію та подвіску спорткара серйозно переробили.
Lamborghini прозвітувала про рекордні продажі 2023 рокуLamborghini прозвітувала про рекордні продажі 2023 року
2023 рік став рекордним для Lamborghini як за кількістю продажів, так за виручкою та прибутком.
Квитки на міжнародні автобуси можна буде придбати на єдиному онлайн-порталіКвитки на міжнародні автобуси можна буде придбати на єдиному онлайн-порталі
В Україні починає працювати Єдиний реєстр для пасажирів та автоперевізників, в якому будуть представлені всі міжнародні автобусні маршрути від ліцензованих компаній.
У США автовласники масово викидають старі автомобіліУ США автовласники масово викидають старі автомобілі
У 2023 році в Окленді, Каліфорнія, за шість місяців на вулицях було викинуто майже 14 000 автомобілів.
США подають в суд на Apple через роботу CarPlay у автомобіляхСША подають в суд на Apple через роботу CarPlay у автомобілях
Міністерство юстиції США готує масштабний позов проти Apple, звинувативши технічного гіганта в застосуванні антиконкурентних практик, щоб зберегти свою монополію на американському ринку смартфонів.
Tesla Cybertruck отримав фірмову кувалдуTesla Cybertruck отримав фірмову кувалду
Наразі Tesla оголосила, що готує партію кувалд у стилістиці пікапа. Випускатимуть їх невеликими партіями. Загальний тираж CyberHammer складе 800 одиниць. Вартість кувалди не озвучується.
Гібридний Suzuki Swift показали на нових фотоГібридний Suzuki Swift показали на нових фото
Нову бюджетну модель Suzuki Swift 2024 року з низькою витратою палива нещодавно представили офіційно. Тепер довгоочікувану дешеву новинку показали на свіжих фото в деталях.
BMW Neue Klasse стає «банком» електричного струмуBMW Neue Klasse стає «банком» електричного струму
Заплановані на 2025 рік моделі BMW Neue Klasse зможуть накопичувати електроенергію та працювати як розетка: технологія двонаправленої зарядки дозволяє як приймати, так і віддавати електроенергію.
Rimac влітку покаже новий електромобіль з автопілотомRimac влітку покаже новий електромобіль з автопілотом
Електричний гіперкар Rimac Nevera побив 23 рекорди та є одним з найшвидших серійних авто в історії. Компанія готує другу модель, яку повинні представити через кілька місяців - 26 червня.
Студенти КПІ налагодили складання наземних евакуаційних дронів для ЗСУСтуденти КПІ налагодили складання наземних евакуаційних дронів для ЗСУ
Студенти Механіко-машинобудівного інституту при КПІ сьогодні у вільний від навчання час займаються збиранням евакуаційних дронів для ЗСУ.
Geely і Volvo готують новий електромобіль із танковим розворотом та пневмопідвіскоюGeely і Volvo готують новий електромобіль із танковим розворотом та пневмопідвіскою
Компанія Lynk n Co створила абсолютно новий електромобіль, який отримав назву Zero. Анонс відбудеться у квітні, а продажі стартують влітку за ціною від 27 800 до 41 700 доларів.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015